REDUKCJA - Zabijamy grubasa !!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie więc jak oboje będziemy mieć niski to bedzie widać i tyle nas winno interesowac ![]()
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
Dobra, dzisiejsza micha
I. 150g płatkow owsianych z mlekiem z kakaem
II. 200g kurczaka smazonego + warzywa z patelni 200g
III. 220g kurczaka w sosie smietanowym + 80g ciemnego makaronu
IV. 120g tunczyka z puszki (w oleju, nie wiem czy sie nadaje ale na pewno smaczniejszy niż z wody) + bułka ciemna
No i dokupiłem sobie jeszcze mono z hi tec'a i koffe z sciteca.
Nigdzie nie moge znaleźć w Krk chela mag b6 forte, wszędzie mają zwykły
KREATYNE myśle jeść :
Mono będę jadł 10g z rana na czczo i 6 kaps hyperfusion po treningu w treningowe, a w nietreningowe 10g na czczo i 6kaps hyper na noc?
Czy lepiej przed treningiem w treningowe?
Jak na razie jest tyle, jakieś propozycje co jeszcze dodać?

Napisano Ponad rok temu
Dalej nie ma w 1 posiłku białka.... czemu nie rozum iesz że 1 jak i potreningowy to 2 najwazniejsze posiłki ?
U mnie na osiedlu w 2 aptekach jest więc nie wiem gdzie ty mieszkasz że nie znalazłeś ![]()
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
Dzisiaj na szybko zjadłem przed basenem tą owsianke bo mialem 10min (podobnie jak ostatnio) na zrobienie sobie szamy a nie chciałem na głodzie pływać ale tez nie fajnie się pływa najedzonym, od razu po basenie czyli po jakiejś godzinie przywaliłem kurczaka
Będę z rana najczęsciej cyca albo jaja spożywał.
Na Julisza Lea w 2 aptekach nie było, i w galerii Krakowskiej też byłem w 2 i nie mieli
mają ale nie forte
Użytkownik Cajmer edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na Lea.............. nie przepadam za tymi rejonami ( moja była z tamtąd jest ). Poszukaj dalej bo 2 apteki to jeszcze nic. idź na Królewską/Czarnowiejską wiem że tam było.
b6 forte jest nawet w Rossmanie na czarnowiejskiej. Jak będziesz miał farta to taka fajna Blondi Cie skasuje :E to ją wtedy ode mnie pozdrów ahahaha
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
O to podejde z jutra, musze się w to zaopatrzeć bo jak mnie znów taki skurcz złapie jak ostatnio na brzuchu to mnie pokurwi.
A co tak btw polecasz jeszcze z rana na szame? Zaopatrze sie w jakąś dobrą odzywke bialkową jak wypłata przyjdzie ale do tego czasu to mialem pomysly wlasnie tylko na cyca i jajecznice.
Byłem dzisiaj w rossmanie w krakowskiej, nie wypatrzylem. Tez nie przepadam za Lea ale dość blisko z tąd wszędzie i na whitestarpower mam 7minutek
No i kebs 24h u szwagra, ale teraz to taki chui, moge tylko powąchać
Napisano Ponad rok temu
W krakowskiej nie było forte i nie ma. ubogo tam z farmacja jest. Krakowskie rossmanny znam na pamięć ![]()
Ja jem rano albo szejka z twarogu na słodko + pieczywo z masłem lub jajka sadzone/jajecznica z owsianka na słodko
Wchodzi mi zawsze dobrze.
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
Jajka bym chętnie jadł ale podobno na redukcji nie powinno się nawet do nich zbliżać... ;/
Jak robilem jajecznice to z 2 żółtek i 4 białek, ale była niezbyt smaczna
Napisano Ponad rok temu
A to niby czemu? Gdzie słyszałeś takie brednie? Możesz ich jeść nawet 10 dziennie. Tak jajka mają sporo tłuszczu ale jak jesz go z jajek nie jesz go z innych produktów.
Powiedzmy mam ustalone 50g fatu dziennie
zjem 10 jajek czyli 400g mniej więcej z czego dostarczam 40g tłuszczu. wtedy nie dodaje już żadnych tłuszczy do potraw ani nie smaże na tłuszczu nic i się smalec dzienny zgadza.
Jajko to pokarm wzorcowy i kompletny i wszystko z niego się wchłania w 100% nawet skorupka....
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
Dużo razy spotkałem się z czymś takim w internetach, że z jajek na redukcji powinno się jeść tylko białko bo żółtka zawierają dużo tłuszczu i cholesterolu. Dobrze, że rozwiałeś moje wątpliwości, bo uwielbiam jajoche, no i drugi mój problem, ja wszystko smaże na bardzo malej ilosci oleju
nie lubie gotowanych rzeczy ;/
Napisano Ponad rok temu
W internecie jest wiele różnego rodzaju treści, sztuką jest wybrać te wartościowe lub umieć je przefiltrowac i sprawdzić. Jeżeli nie masz już wrodzonych problemów z wysokim choresterolem ten z jajek Ci nie zaszkodzi. Jajko zawiera dobry jak i zły choresterol.
Jem od zawsze codziennie 300g jajek. ogólnie sporo fatu w diecie nawet na redukcji miałem prawie 100g z czego połowa z jajek i wyniki badań były rewelacyjne, Choresterol po środku normy.
Mięso duś jajka na teflonie i tłuszcz można obciąć.
Trzeba czasem sprawdzić na sobie pewne rzeczy bo internet jak papier przyjmie wszystko.
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
Dziś o 12 przyjąłem 80mg clena , efekty jak przy 60mg cudów nie ma, po 2 godzinach telepaly sie minimalnie ręce i przyszlo troszku pobudzenia, nie czuje zeby temp mi skoczyła, .
Nie wiem czy nie zrobie 3 dnia on jutro i nie zarzuce 100mg. Jak myślicie?
Napisano Ponad rok temu
Temperatura ciała sie nie sugeruj. Wielu zjadaczom dobrego clena nie podnosi się wcale ![]()
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I.Jajocha z 4 jajek + ciemne pieczywo
II. 180g kurczaka + 450g warzyw biedronkowych z patelnii
III. Puszka tuńczyka z ciemnym pieczywem
Wiem, że mało ale o dziwo nie jestem głodny
Może z wieczora coś jeszcze przyswoje
Napisano Ponad rok temu
Zejdziesz z czasem niżej z kaloriami to zatesknisz za uczuciem nie bycia głodnym ![]()
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu