REDUKCJA - Zabijamy grubasa !!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie więc jak oboje będziemy mieć niski to bedzie widać i tyle nas winno interesowac
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Dobra, dzisiejsza micha
I. 150g płatkow owsianych z mlekiem z kakaem
II. 200g kurczaka smazonego + warzywa z patelni 200g
III. 220g kurczaka w sosie smietanowym + 80g ciemnego makaronu
IV. 120g tunczyka z puszki (w oleju, nie wiem czy sie nadaje ale na pewno smaczniejszy niż z wody) + bułka ciemna
No i dokupiłem sobie jeszcze mono z hi tec'a i koffe z sciteca.
Nigdzie nie moge znaleźć w Krk chela mag b6 forte, wszędzie mają zwykły
KREATYNE myśle jeść :
Mono będę jadł 10g z rana na czczo i 6 kaps hyperfusion po treningu w treningowe, a w nietreningowe 10g na czczo i 6kaps hyper na noc?
Czy lepiej przed treningiem w treningowe?
Jak na razie jest tyle, jakieś propozycje co jeszcze dodać?
Napisano Ponad rok temu
Dalej nie ma w 1 posiłku białka.... czemu nie rozum iesz że 1 jak i potreningowy to 2 najwazniejsze posiłki ?
U mnie na osiedlu w 2 aptekach jest więc nie wiem gdzie ty mieszkasz że nie znalazłeś
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Dzisiaj na szybko zjadłem przed basenem tą owsianke bo mialem 10min (podobnie jak ostatnio) na zrobienie sobie szamy a nie chciałem na głodzie pływać ale tez nie fajnie się pływa najedzonym, od razu po basenie czyli po jakiejś godzinie przywaliłem kurczaka Będę z rana najczęsciej cyca albo jaja spożywał.
Na Julisza Lea w 2 aptekach nie było, i w galerii Krakowskiej też byłem w 2 i nie mieli mają ale nie forte
Użytkownik Cajmer edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na Lea.............. nie przepadam za tymi rejonami ( moja była z tamtąd jest ). Poszukaj dalej bo 2 apteki to jeszcze nic. idź na Królewską/Czarnowiejską wiem że tam było.
b6 forte jest nawet w Rossmanie na czarnowiejskiej. Jak będziesz miał farta to taka fajna Blondi Cie skasuje :E to ją wtedy ode mnie pozdrów ahahaha
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
O to podejde z jutra, musze się w to zaopatrzeć bo jak mnie znów taki skurcz złapie jak ostatnio na brzuchu to mnie pokurwi.
A co tak btw polecasz jeszcze z rana na szame? Zaopatrze sie w jakąś dobrą odzywke bialkową jak wypłata przyjdzie ale do tego czasu to mialem pomysly wlasnie tylko na cyca i jajecznice.
Byłem dzisiaj w rossmanie w krakowskiej, nie wypatrzylem. Tez nie przepadam za Lea ale dość blisko z tąd wszędzie i na whitestarpower mam 7minutek No i kebs 24h u szwagra, ale teraz to taki chui, moge tylko powąchać
Napisano Ponad rok temu
W krakowskiej nie było forte i nie ma. ubogo tam z farmacja jest. Krakowskie rossmanny znam na pamięć
Ja jem rano albo szejka z twarogu na słodko + pieczywo z masłem lub jajka sadzone/jajecznica z owsianka na słodko
Wchodzi mi zawsze dobrze.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Jajka bym chętnie jadł ale podobno na redukcji nie powinno się nawet do nich zbliżać... ;/
Jak robilem jajecznice to z 2 żółtek i 4 białek, ale była niezbyt smaczna
Napisano Ponad rok temu
A to niby czemu? Gdzie słyszałeś takie brednie? Możesz ich jeść nawet 10 dziennie. Tak jajka mają sporo tłuszczu ale jak jesz go z jajek nie jesz go z innych produktów.
Powiedzmy mam ustalone 50g fatu dziennie
zjem 10 jajek czyli 400g mniej więcej z czego dostarczam 40g tłuszczu. wtedy nie dodaje już żadnych tłuszczy do potraw ani nie smaże na tłuszczu nic i się smalec dzienny zgadza.
Jajko to pokarm wzorcowy i kompletny i wszystko z niego się wchłania w 100% nawet skorupka....
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Dużo razy spotkałem się z czymś takim w internetach, że z jajek na redukcji powinno się jeść tylko białko bo żółtka zawierają dużo tłuszczu i cholesterolu. Dobrze, że rozwiałeś moje wątpliwości, bo uwielbiam jajoche, no i drugi mój problem, ja wszystko smaże na bardzo malej ilosci oleju nie lubie gotowanych rzeczy ;/
Napisano Ponad rok temu
W internecie jest wiele różnego rodzaju treści, sztuką jest wybrać te wartościowe lub umieć je przefiltrowac i sprawdzić. Jeżeli nie masz już wrodzonych problemów z wysokim choresterolem ten z jajek Ci nie zaszkodzi. Jajko zawiera dobry jak i zły choresterol.
Jem od zawsze codziennie 300g jajek. ogólnie sporo fatu w diecie nawet na redukcji miałem prawie 100g z czego połowa z jajek i wyniki badań były rewelacyjne, Choresterol po środku normy.
Mięso duś jajka na teflonie i tłuszcz można obciąć.
Trzeba czasem sprawdzić na sobie pewne rzeczy bo internet jak papier przyjmie wszystko.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Dziś o 12 przyjąłem 80mg clena , efekty jak przy 60mg cudów nie ma, po 2 godzinach telepaly sie minimalnie ręce i przyszlo troszku pobudzenia, nie czuje zeby temp mi skoczyła, .
Nie wiem czy nie zrobie 3 dnia on jutro i nie zarzuce 100mg. Jak myślicie?
Napisano Ponad rok temu
Temperatura ciała sie nie sugeruj. Wielu zjadaczom dobrego clena nie podnosi się wcale
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I.Jajocha z 4 jajek + ciemne pieczywo
II. 180g kurczaka + 450g warzyw biedronkowych z patelnii
III. Puszka tuńczyka z ciemnym pieczywem
Wiem, że mało ale o dziwo nie jestem głodny Może z wieczora coś jeszcze przyswoje
Napisano Ponad rok temu
Zejdziesz z czasem niżej z kaloriami to zatesknisz za uczuciem nie bycia głodnym
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu