Lepsze te 43 na lepszej definicji niż baleron na 45
REDUKCJA - Zabijamy grubasa !!
Napisano Ponad rok temu
"Mogę zaakceptować swoją porażkę, ale nie zaakceptuje tego, że nie próbowałem"
~ Michael Jordan
Napisano Ponad rok temu
Baleron budzi respekt xD
plecy z przed 3 tyg znalazlem ale jakość ssie
Użytkownik Cajmer edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No jest szeroko i masywnie, wytniesz się dobrze to będzie forma kosa.
~ Michael Jordan
Napisano Ponad rok temu
Wieczorem jak bede na kompie to wrzuce foty
Napisano Ponad rok temu
Zapraszam do przeglądania, wypowiadania się oraz poprawiania moich błędów.
Zapamiętaj! Każdy uczy każdego, a WIEK to tylko liczba!
Powracam!
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Trening
Hantle skos 80kg x 8powt/ 80kg x 7 powt / 80kg x7powt / 80kg x 6powt + dropset 50kg / 80kg x 4powt + dropset 50kg
Sztanga skos górny 80kg x 10powt/ 80kg x 8powt + dropset 60kg / 80kg x 6powt + dropset 60kg
Sztanga skos dolny 80kg x 8powt / 80kg x 5powt + dropset
Rozpiętki płaska 40kg x 10 powt/ 40kg x 7powt + dropset 20kg / 40kg x 5 powt + dropset 20kg
Rozpiętki skos 40kg x 7powt + dropset 20kg / 40kg x 5 powt + dropset 20kg
4x Unoszenie bokiem w superserii z unoszeniem przed siebie z supinacją 7,5kg po 10powt + dropset 5kg w opór
Żołnierskie na maszynie 60kg x 8 powt/ 40kg x 6powt + 30kg dropset w opór/ 30kg x 10 powt + dropset 20kg w opór
Odwrotne rozpiętki w bramie stojąc 3 serie 20kg po 10powt każda z dropsetem 10kg w opór
5x 20powt brzuch wisząc
2km interwałów 7km/h na zmiane z 15km/h po 100m
Ogólnie trening nie zmachał mnie strasznie, może dzięki joszce a może dzieki temu, że robilem dosc dlugie przerwy bo po 3minuty między niektórymi ćwiczeniami, i zauwazylem też spadek siły, skos hantlami robilem o 10-15kg wiecej
Micha
I. Jajecznica z 4 jajek na maśle z ciemym pieczywem
II.Pierogi ruskie 300g
III. 150g płatkow owsianych z mlekiem
IV. 220g piersi z kurczaka + 200g brokuła
Dzisiaj niestety micha słabo bo nie miałem czasu i przed uczelnią musialem skoczyć na jakis szybki obiad i wypadlo na ruskie
Suple
z rana na czzczo 22,5g yohy
6kaps hyperfusion po treningu
I obiecane zdjęcia, kurwa widać jak łapa spadła i szerokość, gdzieś pod tą stertą tłuszczu są jakies mięsnie ;D nie potrafie robić napinki, lewa wgle nie napieta xD
Napisano Ponad rok temu
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
A czy to nie logiczne że zsumował hantle? 80-siątkami to 130kg-owi prosi z żyłą na brzuchu trenują
Cajmer z tym beefem johe marnujesz. Nic ci nie da na tym etapie. Czytałeś o niej tyle i nie doczytałeś że nadaje się na ostatni szlif sylwetki? Gdzie BF jest poniżej 10% ? Wtedy działa cuda. Teraz możesz zjeść jej tone i wysrasz jak wszystko inne.
Co do spadku obwodów u 99% facetów z brzucha spada na końcu więc najpierw dotnie sie góra, ręce a potem będzie docinał się brzuch.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Wiem, że joha tak działa ale na interentach znalazlem taką informacje, że dobrze jest ja jesc gdyż
" Dobrym środkiem do łączenia z clenbuterolem jest johimbina. W małych dawkach, rzędu 20 - 30 mg/dzień, może zapobiegać rozregulowaniu systemu sprzężenia zwrotnego noradrenaliny, które hamuje oddziaływanie noradrenaliny poprzez zmniejszanie wrażliwości receptorów. Po pierwsze oznacza to że aktywność Clenbuterolu może być wydłużona o kilka godzin jeżeli przyjmujemy go razem z johimbiną . ponadto pozwala to na przedłużenie cyklu poprzez wydłużenie okresu w którym występuje efekt spalania tkanki tłuszczowej"
W takim razie, co moge zamiast johy szamać ?
pit86 2x40kg , raczej nigdy nie dojde do takiej mocy zeby robic 2x80 serie
wczorajszy trening czuje, że wyszedł słabo bo 0 zakwasów na klacie i barkach
Napisano Ponad rok temu
Człowieku na twoim etapie kilka godzin to nie ma znaczenia .............. bierzesz clen 2 dni on 2 dni off lub 14 on / 14 off i co chcesz wydłużać? Chcesz to jedz ja ci tylko mówię że głupio robisz i tyle w temacie
Clena już szamiesz i starczy. Skup sie nad zgubieniem smalcu a nie na tym jak wydłużyć działanie clena bo na h** ci to potrzebne.
Nie dziw się że nie masz zakwasów bo ludzki organimz nie ma jak czuc kwasu mlekowago w mięśniach. Kwas mlekowany nie oddziaływuje na nerwy w tkance to jak masz go czuć?
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Ok, na pewno masz racje, ja mam tak, że zawsze za dużo nawymyslam, johe zostawie sobie na kiedy indziej w takim razie
Zakwasy przyszły jednak po basenie jak sie porozciągałem, ogólnie dla mnie dobry trening to taki, który czuć jeszcze przez 2 następne dni w mięsniach.
8:45 Basen 45min
Trening 14:00
Francuskie do brody na skosie sztangą 3x 45kg
Biceps sztanga prosta 3x 50kg 8/6/5 powt + do każdej serii dropset
Uginanie ramion z wyciągu górnego 3x 40kg po 10powt/ z dropsetem kazda seria
Modlitewnik uginanie z wyciągiem dolnym 3x45kg 12/10/8 / z dropsetem kazda seria
Maszyna hammer na tricepsy w ss z pompkami tyłem 3x 100kg 8/7/6 powt + pompki max
Hantle z supinacją stojąc po 16kg x 16powt + dropset po 10kg w opór
Wyciskanie francuskie hantli 25kg 2x 10 łączone z "oczkiem" krążkiem 20kg
5x 20 powt na brzuch
Bieżnia dzisiaj na spokojnie
1.5km interwałów 7km/h na zmiane z 12km/h po 100m
Ogólnie zarzuciłem clena gdzieś przed 12:00 60mg, efekty uboczne tak jak ostatnio tylko o wiele słabsze, po pierwszych 2 cwiczeniach przeszły i przyszło pierdolnięcie, ogólnie duża moc dzis na treningu. Teraz nic już nie czuje, moze lekkie rozkojarzenie i zmęczenie, jutro będzie trzeba zarzucić te 80mg.
Po treningu 6kaps hyperfusion
Miche rozpisze z wieczora bo będę jeszcze coś szamał zapewne
I gejowskie selfie potreningowe, szkoda mi tej łapki bo strasznie maleje :<
Napisano Ponad rok temu
Tak się składa że w tej sprawie mam rację. Zresztą na temat stosowania johy każdy pros by Ci powiedział to samo. Dziwi fakt że pomimo iż musiałeś o tym czytać i to czytać wypowiedzi ludzi lepiej wyglądających od nas 2 razem wziętych i tak postanowiłeś robić po swojemu. Tego u Was młodych nigdy nie rozumiałem i zapewne nie zrozumiem nigdy
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Sugerowalem się Twoją wypowiedzią i bylem troche zdezorientowany
"Szczerze to nie orientuje się obecnie który spalacz jest wart zakupu. W większości i tak są śmieci zamiast substancji które mają jakikolwiek wpływ na redukcję tkanki tłuszczowej. Jak celować to coś co ma johimbinę w składzie koniecznie."
Pomyślałem po, że po co kupować jakiś spalacz z johą skoro moge samą johe przyjebać
Napisano Ponad rok temu
Nie spinaj się tak ma punkcie tej łapy, bo Cię psycha w pewnym momencie nie puści i nie dokończysz redukcji
~ Michael Jordan
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie, sam się przekonasz, że lepiej mniej w obwodzie na dobrej definicji niż pół metra baleronu
~ Michael Jordan
Napisano Ponad rok temu
Zasugerowałeś się ogólna opinią o josze jako substancji ale nie dopytałeś na jakim etapie redukcji wypada ją stosować spalacze też wprowadza się pod jej koniec gdzie BF jest już mały. Nikt nie ładuje niczego na spalenie tkanki tłuszczowej kiedy jest jej 25 % przykładowo a chce zejśc do 10.
No ale jestes bogatszy o tę wiedzę i w sumie nasze zadanie w tej kwestii spełnione.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja jestem mniej zalany a mam więcej pewnie niż 22% więc ty nie masz 22. Niby jak to obliczyłeś bez badań specjalistycznych wykonanych w przychodni?
Bo jak na podstawie tych wszystkich o kant tyłka porozbijanych wzorów, kalkulatorów i urządzeń to nie będzie to miarodajne.
Moja rada:
Lej na FB wyrażony w liczbach tylko na to co pokazuje lustro. Jak krata na brzuchu jest i waskularyzacja to jest niski jak jej nie ma to jest wysoki :E
Mateusz Pawlak