dobra karki jako że wiosna sie zbliza i jebac trzeba dalej wrzuciłem kolejny cyklon który oficjalnie leci trzeci dzien, a wygląda on tak ;
Metka 20mg(made in china pharm chemical) 1-4
prop 1-8 70mg (euro pharmacies)(ale tu sie grubo zastanowie bo jakis taki podjebany mi sie wydaje i chyba zwieksze do 100mg.)
do tego bałko provit(w koncu nie gówna z mleczarni stać go kurwa dorobił sie jebany)
polecą vitaminki daily formula.
trening i wszystko bede starał sie opisać. Jak i każdy problem. A teraz leci pierwszy. przypierdoliłem propa 2 dni temu, w udo.
Problem jak chuj bo do teraz czuje jak w okolicy bicia cos mi co chwile drga spina sie trzęsie. dostaje takich jakby miejscowych skurczy. JAką krzywde znów sobie zrobiłem ? Czasem mam wrażenie jakbym przybił tam rtęc i blokowało mi jakieś kable.
Trening wrzucony zostanie na czasie jak dokoncze jeszcze ten tydzien starym systemem, diety opisywac mi sie nie chce zobaczymy jak bedzie szło wyrobiłem sobie nawyki zywieniowe i ich sie trzymam. Co do ostatniego cyklu , w tym wyznaje zasade, jebac jeszcze wiecej. Ale nie tylko masowo, aeroby 4 razy w tygodniu wiecej serii powtórzen przy mniejszych obciazeniach, i złota zasada, nie zamieniac treningów miejscami ani nic nie dodawać bo potem stagnacja. popierdoliłem troche bez sensu. i ide spać. sam nie rozumiem co pisze, jutro przeczytam i poprawie, jak mi sie bedzie chciało. najwazniejsze ze pochwaliłem sie nowym cyklem na koksach zamówionych z sieci i pochwaliłem sie też kuku jakie jebłem sobie w udo. za czas pisania tego posta drgało mi cos tam w srodku 6 razy, o szósty własnie teraz.
a co do zdrówka, przetoka jak zawsze w trakcie, mają mnie w dupie. moje ostatnie problemy z układem pokarmowym przeszły jak reka odjął. Więc no nic. jebać trzeba. Od wakacji pilnowałem sie z brzuchem, szczesliwy ze nie idzie na plus, nie widząc jak bardzo wyjebało mi dupe i szczerze? nie wiem, nie wiem kurwa co mam z tym zrobic, ale przy mojej lordozie wyglądam jak mutant . Zaczałem jebać brzuch, a plecy mają troszke spokój, staram sie mimo wieku uszanować kręgosłup, wzmocnienie brzucha wzgledem prostowników rzekomo ma pomóc. jebiac dalej dokładnie tym samym systemem i dietą co wczesniej potrzebował bym dwóch foteli w busie a w pozycji wyprostowanej dupe miałbm przy łopatkach. co jeszcze, do treningu, dalej bedzie leciec split, ale po odbloku mam zamiar wypalac miecho i bawic sie w rózne inne metody.