suplementacja pod sztuki walki
Napisano Ponad rok temu
Pisalem to juz kiedys tutaj. Determinowana jest tez przez grubosc kosci duzych, np. jak grubosc nadgarstkow.
Latwy dostep do sterydow stwarza iluzje, ze ciezkim atleta moze byc kazdy. A to nie prawda.
Futrowanie sie tzw. odzywkami tez stwarza te iluzje, tylko jest to mnniej grozne.
K_P
Napisano Ponad rok temu
Chyba że się mylę ale:
Za 1 PLN kupię około 3,98 g TCM Biogenixa i analogicznie około 5,77 g TCM Treca.
Jest aż taka różnica żeby opłacało się przpłacać o prawie 45 %
Jeśli się mylę poprawcie mnie.
Itosu 8)
Napisano Ponad rok temu
Gubrin
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Są bardzo duże różnice w doborze surowca, z którego specyfik jest produkowany. jedni zaopatrują się np. u Chinola inni w Niemczech czy USA. Nie wiem jak jest z TCM, bo nie żarłem, ale jeżeli chodzi o klasyczny monohydrat to np. universala szarpie niemiłosiernie i naszego Fit-Maxa podobno też, a inne np. Olimp nie dają tak rady. Warto sprawdzać opinie na różnych forach bo nie zawsze droższe oznacza lepsze.
Nie będę się kłócił bo sam raczej minimalnie stosuje odżywki, ale próbowałeś obydwu (Olimp i universal) czy mówisz to co przeczytałeś na necie ? Jak ktoś wyda kupę kasy na suple drogiej firmy to choćby mu 2 członek wyrósł na czole to i tak będzie mówił, że to najlepsze co można kupić
Patrząc po testach supli na necie ciężko dopatrzeć się jakiś wielkich różnic między efektami tych drogich i tanich firm (oczywiście nie mowa tu o stackach).
Co do Olimpu, żarłem ich Kre-alkalyn i kopał prawidłowo.
Gubrin
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czy to bezpieczne
ale co? wychodzenie z łóżka? nie bardzo, można sobie nogę złamać albo nawet obie :wink: wizyta na silowni albo suplementacja? jak wiesz co i jak to zdecydowanie bardziej niz jedzenie kurczakow z tesco :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Chciałem się zapytać, jak to w końcu jest z kreatyną i kofeiną. Większość twierdzi, że kofeina "zabija" kreatynę, niemniej tu i ówdzie natknąłem się na opinie tej tezie przeczące.
Chciałbym wiedzieć, czy jeśli "TAK" kreatynie, to "NIE" kawie i herbacie? A co z zieloną herbatą lub herbatami owocowymi?
Dziękuję i pozdrawiam. :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie popadajcie w paranoje, to tylko hobby. Nie ma co poświęcać wszystkiego na to, tracisz w ten sposób wiele innych równie ważnych rzeczy.
Gubrin
Napisano Ponad rok temu
Ale stara prawda brzmi - im mniej odstępstw od diety tym lepsze efekty :wink:
Napisano Ponad rok temu
to nie hobby, to sposob zycia :twisted: Nie popadajcie w paranoje, to tylko hobby. Nie ma co poświęcać wszystkiego na to, tracisz w ten sposób wiele innych równie ważnych rzeczy.
Gubrin
Napisano Ponad rok temu
szkoda kasy na piwo.
Napisano Ponad rok temu
to nie hobby, to sposob zycia :twisted:
Taa i pokuta
Jak kto lubi ale ja to traktuje jako hobby i tyle. Jak pomyślę, że miałbym się rozdrabniać nad tym czy nie zjadłem 100 kcal za dużo/mało, że dzień z treningu mi przepadnie czy też pakować w siebie tone odżywek a potem koksów (do czego dochodzi praktycznie każdy biorący ten sport na poważnie, nie mówię że to złe po prostu nie dla mnie) itp. to ja mówię dziękuję i zostane przy traktowaniu tego jako hobby
Gubrin
PS: Szkoda kasy na piwo, fakt. Wole whisky.