zawsze robiłem tylko mase. Pomoże ktoś to ogarnąć?

Słaby- nowy dziennik treningowy
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 Jeszcze niedawno 36 a tu już 4 dyszki w łapie
 Jeszcze niedawno 36 a tu już 4 dyszki w łapie   
 Na redukcji to przede wszystkim zmniejsz ilość węgli w diecie, najbardziej ogranicz zwłaszcza proste. A aero myśle, że styknie Ci 3x w tygodniu, bo zbyt zalany to chyba nie jesteś, co?
Napisano Ponad rok temu
 wiem ze jestem niezdecydowany, ale ciagne mase dalej, a potem kur****na redukcja, gdzies od maja albo nawet czerwca. Olać pas i reszte, mnie nie potrzebne wyglądać jak z okładnki fitness, a dla głupich c*p nie bede sie pucować.
 wiem ze jestem niezdecydowany, ale ciagne mase dalej, a potem kur****na redukcja, gdzies od maja albo nawet czerwca. Olać pas i reszte, mnie nie potrzebne wyglądać jak z okładnki fitness, a dla głupich c*p nie bede sie pucować.   co do pasa, po miarce tego nie widać, mierze zawsze w najszerszym miejscu, tam niby centymetr różnicy, ale podlało wyżej i po bokach, nie wygląda to dobrze
 co do pasa, po miarce tego nie widać, mierze zawsze w najszerszym miejscu, tam niby centymetr różnicy, ale podlało wyżej i po bokach, nie wygląda to dobrze  co do motywatora, nie wrzucam tu za bardzo treningów i co wcinam, ale podaje wymiary, przemyslenia, suplementacje, i motywuje mnie to bardzo
 co do motywatora, nie wrzucam tu za bardzo treningów i co wcinam, ale podaje wymiary, przemyslenia, suplementacje, i motywuje mnie to bardzo   myslałem ze bicek stoi w miejscu, a tu centymetr wiecej za 3 tygodnie
 myslałem ze bicek stoi w miejscu, a tu centymetr wiecej za 3 tygodnie   

Napisano Ponad rok temu

Jak bedziesz zalany jak ja teraz, to bedziesz sie wkurwiał, że niby coś ćwiczysz a dosłownie chuja widać (105 w pasie przy 39,5 w bicu mialem na szczycie masy w zime
 ). Tak więc imo - redukcja nie tylko dla ciot
 ). Tak więc imo - redukcja nie tylko dla ciot  A tymbardziej, ze im wiecej zcinam z brzucha, tym szersze wydaja mi sie plecy, mimo, ze w ogole ich nie cwiczylem porzadnie ostatnio
 A tymbardziej, ze im wiecej zcinam z brzucha, tym szersze wydaja mi sie plecy, mimo, ze w ogole ich nie cwiczylem porzadnie ostatnio  

Napisano Ponad rok temu
![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif) .
.

Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
dla siebie, bo napisane zrozumiale i wydaje się mądre. pojade tym od poniedziałku a po 28 dniach nowy cyklon. ale mam pytanie, jaki trening do tego zastosować ? Ogółem celem planu bedzie zmniejszenie tkanki tłuszczowej o pare %. Zakupie mct, białka w prochu jeszcze mam sporo, ale opre sie szczególnie o białko mleczne i jajka.
metaform i metacuts zastąpie pseudoefedryną z synefryną i koffą, da rade ?
 . nie to zebym miał ile rzeźbić, ale potem znowu chce ostro pocisnąć z masą wiec trzeba zredukować ile sie da, poza tym trzeba wziasc sieza rzeźbe bo nie mam z tym wogóle doswiadczenia
 . nie to zebym miał ile rzeźbić, ale potem znowu chce ostro pocisnąć z masą wiec trzeba zredukować ile sie da, poza tym trzeba wziasc sieza rzeźbe bo nie mam z tym wogóle doswiadczenia   z tego co wiem, ma to byc trening siłowy + aeroby plus ich dietetyczne załozenia tak ? Pomóźcie sie z tym ogarnąć
 z tego co wiem, ma to byc trening siłowy + aeroby plus ich dietetyczne załozenia tak ? Pomóźcie sie z tym ogarnąć  

Napisano Ponad rok temu
takie skakanie z ilosciami B/W/T tez dziwne , chociaz organizmy sa rozne
ale na moje to wszystko za szybk sie zmienia , organizm nie zdazy ztrybic jednego a tu juz cos zupelnie innego...
ale sproboj i opowiadaj jak idzie

Napisano Ponad rok temu
 najprawdopodobniej zdobęde wystarczającą wiedze do tygodnia, tylko za nic nie wiem jak ułozyc plan na siłe, aeroby wplótł bym zaraz po treningu 30 minut. na pewno opre sie na niektórych zasadach z linka, jednak mysle zelepszy efekt da trzymanie sie ciagle stale załozonych norm, czyli cyklicznosc
  najprawdopodobniej zdobęde wystarczającą wiedze do tygodnia, tylko za nic nie wiem jak ułozyc plan na siłe, aeroby wplótł bym zaraz po treningu 30 minut. na pewno opre sie na niektórych zasadach z linka, jednak mysle zelepszy efekt da trzymanie sie ciagle stale załozonych norm, czyli cyklicznosc  

Napisano Ponad rok temu
 musze zrzucic pare %
 musze zrzucic pare %

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 . Ja ostatnio też chujowo mam podobną sytuację ale ja jak zacznę myśleć o niej to zapierdalam za trzech na siłce
. Ja ostatnio też chujowo mam podobną sytuację ale ja jak zacznę myśleć o niej to zapierdalam za trzech na siłce   .
 .

Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] na pocieszenie. a poza tym jestem po 6 piwach ....
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif)