Słaby- nowy dziennik treningowy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rzeczywiście. Nie ma to jak wydawać kasę na odżywki, trzymać dietę, ciężko tyrać na siłce, a na koniec przez tydzień pić i jeść w fast foodach...Chuj tam, ważne, że się stara.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie jeden ostro tyra i później ma gorsze dni ...
co nie oznacza ze wszystko idzie na marne ... to że czasami coś nie idzie po naszej myśli nie oznacza że jest źle ...
trzeba się podnieść i tyrać jeszcze ciężej ... i wyciągać wnioski
Rzeczywiście. Nie ma to jak wydawać kasę na odżywki, trzymać dietę, ciężko tyrać na siłce, a na koniec przez tydzień pić i jeść w fast foodach...
czasami lepiej jak jest tak że coś się spieprzy i później wyciągnąć wnioski niż ciągle popełniać jakieś błędy
Napisano Ponad rok temu
Każdy ma ciężkie okresy, ale nie trzeba od razu pić przez tydzień.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pas:91
bic prawy:39
bic lewy:38,3
łydka lewa :42
prawa:41,5
uda:59
waga:78
przychodzi z treningu na trening wszystkiego, niestety ten pas to masakra. Przyda sie zmasakrować uda o te 5 cm bo momentami ledwo na nogach stoje fajnie ze są efekty bo trenuje dziwnie i jest wyjątkowo dziwnie tzn. po 17 mało węgli i tłuszczy, bardzo mało, same białka z reguły, samego białka zjem góra 90-100 g na dzien,biegam, chodze na siłownie niemal dzien w dzien, a bieganie albo rano albo wieczór, do tego lekko zmodyfikowane a6w bez bodajze 5 cwiczenia, staram sie przez całąserie nie dotykać nogami ziemii czego oczywiscie nie osiagam, ale przez 2 - 2,5 cwiczenia daje rade. Popier.. wszystkim znane forumowe posiłki, jem owoce jako źródło węgli(masa brzoskwin kiwi sliwki nektaryny itd) jako źródło biała jajka sery. tyle jak widać w lato mi styka.co do odpoczynku gdzies, moge jechac na 5 dni na wakacje... ale to bedzie jeden wielki alkoholizm w trakcie cyklu, i zastanawiam sie, co zyskam a co strace jadąc niejadąc..
Napisano Ponad rok temu
jak jesz przed 17ta ?
w pasie duzo bo cos kiepsko widze twoje odzywianie , jak juz tak kombinujesz to wskocz na diete jem/nie jem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no i co ci tak nie pasowalo w mutancie ze tak po nim jedziesz ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sproboj robic tak ze ruch opuszczania trwa 4 sek. a w gore energicznie i maksymalne napiecie miesni na 1 sek.
na klate w wycisku poziom mozesz dodatkowo zatrzymac szt. tuz nad klata na 1-2 sek.
pokombinuj z powt. jesli dluzszy czas lecisz w granicach 8-12 to przywal po 20-30 powt.
kombinacji jest milion...
Napisano Ponad rok temu
Poniedziałek:
klatka + triceps
wyciskanie sztangi płasko [4 serie]
wyciskanie sztangi na skosie głową w górę [4 serie]
wyciskanie sztangielek na skosie głową w dół [2 serie]
rozpiętki na płasko [4 serie]
wyciskanie francuskie [4 serie]
prostowanie ramion na ławce [4 serie]
prostowanie na wyciagu [4 serie]
Środa:
plecy + biceps + przedramie
podnoszenie tułowia na ławeczce rzymskiej(jeszcze z kilka tygodni zeby kregosłup pozwolił na mc, na razie nie czuje go najlepiej) [4 serie]
[4 serie]
wiosłowanie hantelkiem [4 serie]
ściąganie wyciągu dolnego [4 serie]
uginanie na modlitewniku(łamana) [3 serie]
Naprzemianstronne uginanie ramion suplinacją [3 serie]
w opadzie tułowia na ławeczce sztanga [serie]
Przedramie (tu mam kilka opcji nie wypisuje)
Piątek:
nogi + barki
przysiady z obciążeniem [4 serie]
wyprosty nóg na maszynie [4 serie]
uginanie podudzi leżąc [4 serie]
spięcia na palce na krzesełku [4 serie]
wyciskanie zza głowy [4 serie]
wyciskanie sprzed głowy [3 serie]
podciąganie sztangi wzdłóż tułowia [4 serie]
unoszenie bokiem [3 serie]
unoszenie w przód hantelków złączonych ze sobą[3 serie]
co do diety, niezmienne jest śniadanko czyli 100g płatków owsianych około 0,3l mleka i 2 jajka. Pisze o nim bo jednoczesnie jest to posiłek przedtreningowy, treningi dają efekty ale zastanawiam sie do kiedy, i czy nie jestem wyprany z wegli po treningu.Dlatego czasem wale od razu po jakiś sok albo coś. Sprawia duży problem tak wczesna pora treningów ? A co do planu treningowego, pierwszy raz łącze współpracujące ze sobą partie miesniowe, szczerze to np: bic i tric pracowały niemal przy kazdym treningu, tak wiec teraz oczekuje ciekawszej reakcji organizmu. Z suplementacji białko gainer witaminy i cynk. to by było na tyle. A co do klatki jest mizernie ale dołożyłem 5 kg po ostatnim treningu w serii, która wyszła i tak bliżej 12 powtórzeń niż zwykle no i technika + jest progres:)
Poza tym, ważna lekcja wyniesiona. Liczy sie nie pełny żołądek na treningu i cały dzien, ale gasterko zjedzone gdzies na półtorej - dwie godziny przed treningiem, kiedy jedzonko jest juz we krwi czytało sie to milion razy ale i tak robiło po swojemu. Choćby ssał mnie żołądek jest lepiej niz trening napchanym, a da sie go oszukać choćby izotonikiem;p
Napisano Ponad rok temu
zaden problem , ja zaczynalem treningi o 6:30 rano , przed lecial gainer po znowu gainer a potem normalne posilkiSprawia duży problem tak wczesna pora treningów ?
tu cie rozczaruje troche bo jajka nawet do 6h sie trawiana półtorej - dwie godziny przed treningiem, kiedy jedzonko jest juz we krwi
w sumie lepiej jakbys do tych platkow sypnal bialka w prochu
co do treningu to
1.za duzo na trica i bica , tric po klacie juz zmeczony a bic po plerach
2.nogi i barki to lipne polaczenie , pozatym na nogi slabo a na barki masz nawalone , ale nic na tylni akton , wyciskanie zza karku wyrzuc - niszczy rotatory ( jak bedziesz cisnac to w przyszlosci sie dowiesz o co kaman )
3. jak masz mozliwosc to rozbij trening na 4 dni
z wegli na pewno jestes wyprany i z glikogenu , banany wrzuc po trenie i bialko lyknij albo gainerczy nie jestem wyprany z wegli po treningu.Dlatego czasem wale od razu po jakiś sok albo coś
Napisano Ponad rok temu
za duzo na trica i bica , tric po klacie juz zmeczony a bic po plerach
własnie nigdy tak nie łączyłem dlatego wrzucam wielu tak cwiczy a bedzie urozmaicenie dla miesa i dłuzszy czas regeneracji .
tego tez tak nigdy nie łączyłem, ale chce zacząć robic nogi porzadnie a nie sie opierdalać. Wyciskanie z za karku wrzucam tez i robie od dwóch tygodni z racji ze zawsze słuchałem jakie to nie jest szkodliwe, a tył barków mi stoi w miejscu kiedy dobrze np: rozwijają sie boki. Wiem ze wchłanianie trawienie długo trwa i z początku sceptycznie patrzyłem na te wszystkie dietki ;p wazny rezultat;p a ktoś posiada moze jakąś tablice własnie dotyczącą czasu trawienia rozkładania wchłaniania>?2.nogi i barki to lipne polaczenie , pozatym na nogi slabo a na barki masz nawalone , ale nic na tylni akton , wyciskanie zza karku wyrzuc - niszczy rotatory ( jak bedziesz cisnac to w przyszlosci sie dowiesz o co kaman )