Słaby- nowy dziennik treningowy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
Dzisiaj na trening, jeszcze nie walnąłem cytonoxu a ryj mam cały czarwony jak z oparzenia jakiegos, matka mi przysapała ze mam tego nie jesc. nie wygląda to dobrze:/ ale dojem puche. poza tym pomaranczowieją mi dłonie, zdarzało mi sie tak jak zarzłem za duzo betakarotenu, ale teraz chyba w niczym go nie mam wuiec nie wiem sam. dzisiaj mała zmiana w planie, poleci bic tric i góra klatki, to tak bo kilka dni przerwy ma byc, poza tym trzeba troche porobic ulubione partie;p bardzo ciepło mi w twarz, zmniejszam cytonox z 3 do dwóch porcji, bo naprawde przesadzałem, ale to po przeczytaniu daremnych komentarzy na temat cytonoxu na innym forum.
zdjęć batoników nie mam, ale są fajnymi prostokącikami i nawet wzorki sie nie rozleciały. walone widelcem ale są :)półbatonika dorzucone na posiłek przedtreningowi, i jeden baton do sniadanka, ale ciezko wchodził bo nie miałem czym popici uswiadomiłem sobie ze równie dobrze mozna by jesc białko łyzką z puchy bez zapoi. czyli bez zapity gówno z takiego batona.co do przepisu to naprawde walic składników wg uznania . najwazniejsze sieme lniane i białko a bedzie sie trzymać. własnie wyliczyłem ze w dni treningowe potrafiłem zjesc prawie 0,9 kofeiny.koniec tego . od teraz tylko kofa cytonoxowa. zadnej kawy itd.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jeśli nie to wrzuć z jakiejś innej puchy jeśli masz
Napisano Ponad rok temu
ostatnio załamuje mnie fakt ze bardzo odbiegam od konkretnych posiłków. aktaulnie dwudniowy brak finansów wiec bedzie trzeba zajadac to co w lodówce sie znajdzie. aa.
samopoczucie chujowe, nie wiem czy z przepicia czy na mysl o odbieganiu od celu. jutro prawdopodobnie polecą wymiary, rączki spuchły o jakis cm za ostatnie 2 tygodnie. bałem sie ze wstane suchy ale nie było źle. czesto mierze łape aby sprawdzic tez jak sie ma gospodarka wodna w moim organizmie.;p
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dzisiaj miały pójść barki i plecy, ale staw tak napierdalał ze zrobiłem klatke + brzuch, ze wzgledu ze najbardziej odstaje od reszty. Wszystko na bardzo małych ciezarach, 12-15 powtórzen, najtechniczniej jak sie da, mysle ze w koncu ucze sie tak naprawde dobrze spinac klatke przy wyciskaniu, a problem lezał w złej technice i zbyt duzych ciezarach. klatka fajnie dostała po mięsie, stawy zadowolone i taka rozkmina. Na biol rozszerzonej dowiedziałem sie ze kreatyna uaktywnia sie przy wysiłku trwającym dopiero jakies 25-30 sekund, co znaczy ze jak odwale serie na duzym ciezarze nie technicznie i w 10-15 sekund, to chuja bedzie to warte . Tym bardziej kiedy rozluźnie mięsień pomiedzy powtórzeniami. tak wynika z lekcji. dobrze mysle ? Poza tym olałem carbo, bo jak uzupełnic glikogen ma mi maltodekstryna to ja nie wiem, rozpad i reakcje są baaaardzo długie. Tak wiec po treningu poszło 40 gram miodu i 3 kiwi. (miód we krwi znajduje się juz po 2 minutach, całkowite wchłonięcie go do krwi to góra 30 minut poza tym jest w nim witaminka b, taka naturalna, a kiwi, najlepsza odmiana witaminy e i sporo witaminki c wiec zbijamy kortyzol.) aktualnie poleci anabolic protein . zakupione 1,5 kg fileciaka z kury zeby było co jesc .geloo83, powiem tak, jedyne co musze kupowac do diety to kura i tunczyk, reszte mam pod nosem za darmo:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mam nadzieje ze brzusio na niej przestanie rosnąć.
Posiłek 1
- Musli rodzynkami i orzechami (100g)
- Mleko 3,2% (300g)
- czasem jajco jak mam smaka
- 10 ml oliwy
Posiłek 2
- 3 Jajka
- Chleb razowy(80g)
- kiwi bo sezon;p
Posiłek 3
- Makaron 5jajeczny(bo taki mam za darmo) (100g)
- Oliwa z oliwek (10g)
- serek wiejski 200g
- 10 ml oliwy
Po treningu
woda z miodem i 40 minut później białko
Posiłek 4
- owoc
- filet z kury gotowany (120g)
- Makaron (50g)
Posiłek 6
- twaróg chudy (100g)
BTW 20/0,5/3,5 100 kcal
----------------------------------------
dzisiaj załamka , pas rosnie i rosnie, do konca cytonoxu około 10-14 dni. co robic potem... ? niewiele przyrosło a juz trzeba redukować
nie mam pojecia co robic
na razie duzy + na barki, czuje ze coraz lepiej idą plecy, bicek 38,5(+2,5 od grudnia) . waga podczas treningu 79. a pas.... pas + 5 cm wzrost wagi to jakies 7-8 kg ...
z ciężarów co wiem i pamietam to ze fajnie poszło na wyciskanie z przodu barków. zaczynałem od 25 a teraz 65 kg w serii. motyle hantelki po 25 kg. biceps młotki 14 kg. unoszenie sztangielek bokiem w góre 12 kg bardzo lajtowo. triceps wyciskanie 12 kg hantli z za karku. to ciezary które porównam zaś za jakiś czas, w tym tygodniu dorzuce jeszcze wymiary, najprawdopodobniej w sobote lub w niedziele. barki do przodu , jak zawsze, choc ich trening wydaje mi sie najgorzej ułozony z wszystkich. j*** plecy, strzelają kosci, nawet nie wiem do konca którą partie wtedy robie. A własnie, zamiana bcaa na glutamine. pojawiła sie mozliwosc zakupu detonator + napalm za 220 zł. brac kiedy dają za tak mało czy odkładac mocniejsze zabaweczki ? swoją drogą słyszałem ze cykl na tym potrafi zdziałać wiecej niz meta . mam fajnie pochytane, nie wiem skąd gosc to bierze, ale np ostrowia 33 zł
Napisano Ponad rok temu
co do tych zabawek ... to zależy od tego jakie cykle za Tobą są już ?
a co do pasa to zmniejsz kalorie ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zastanawiam sie czy tej biosty nie pokłuć w udo
na chuj w udo.. ? w tylek bij jak cos.
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu
1) chęć nauczenia iniekcji
2) lepsza skuteczność na katarek