Słaby- nowy dziennik treningowy
Napisano Ponad rok temu
Śniadanko (posiłek przed treningowy):
Białko 30g + 200ml mleka
116 6 6,4 8,6
Płatki owsiane 100g + 200 ml mleka
390 11,9 7,2 69,3
Drugie sniadanko czyli posiłek potreningowy:
Gainer gaspari nutrition 2 miarki
412 32 8 52
1 i 2 danie takie samo, czyli bedzie(i tu smiech typowa polska szkolna kuchnia)
po 100g sera + 120 g pieczywa
ser :
356 25 27 2,5
chleb :
260 7 60 1.5
razem: :
616 32 87 4
Piąty posiłek
100g makaronu +tunczyk lub 200g kury.
makaron
383 12 3,4 76,2
tunczyka nie znalazłem ale mam na puszce dopisze jutro
Przed snem pół kostki sera białego.
150 28 0,7 4,8
Stwierdziłem ze takie jedzenie na oko to rozpierdol dla mojego organizmu. Zaraz to przelicze i pozmieniam wrzucam zeby był jakis szkielet ;p a to takie z racji tego ze wychodzi mi i po 8 posiłków w ciagu dnia bo czegos nie dojem cos dokoncze później a mój zołądek jest ciagle pełny. poza tym chyba od tych masakrycznych ilosci mleka sadze takie gazy za hitler by sie nie powstydził.dokoncze jutro;p dobranoc. z takiej die
Napisano Ponad rok temu
2.
tu sie cos nie zgadza , w 30g odzywki masz 6g bialka ? cos nie haloBiałko 30g + 200ml mleka
116 6 6,4 8,6
3. brak zdrowych tluszczy i warzyw
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
waga 80,2
łapka prawa 39,8
łapka lewa 39
Pas 91,8
łydka lewa i prawa 42,8
przedramie 30,8
udka 60
w 4 tygodnie kawaga + 4,2 kg pas ten sam łapka 3,8 do przodu
Ale wczoraj zmasakrowałem trica przyszła pora na nauczenie sie nowych cwiczen i tak przy wyciskaniu sztngi z za głowy doszedłem do zajebiscie wyczerpującego cwiczenia w którym mysląc ze po 2 powtózeniach nie dam rady wiecej cisłem 8-11 . Ale zrobiłem jakoś dziwnie po 2 cwiczenie i 5 serii w jednym ;p. dodałem sporo na motyl chociaz ja go tam nie widze specjalnie pewnie przez poziom bf%. na klate poszło 8 kg w serii za ten czas. Jest dobrze. Nie wiem kiedy dodać sobie 2 dni aerobów wiec bede szedł póki sie nie dowiem w dni dnt. I raczej bedzie to troche kajaku rowerka biegania zeby było ogólnie rozwojowo i nie monotonnie. mam wrazenie ze za mało węgli złozonych mam, i idąc spac ide spac głodny . Najblizsze zmiany to meczenie do upadłego nóg i w drazanie wiecej węgli.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
3 dni wolne od silki - jedz i spij , organizm odwdzieczy sie przyrostami
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i np. zalozmy ze jakis cyc "znika" po 4h to z tluszczem zniknie po 6-7h
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jestes dziwny , skoro kupujesz cos co jest szkodliwe...a że była przecena to kupiłem omege 3. Szkoda ze nie bądc w komplecie z 6 i 9 jest szkodliwa
a tak pozatym to nie wiem skad to wziales ale to nie tak , musialbys walic naprawde duze dawki , wtedy ewentualnie omega 3 mialaby jakies dzialanie niepozadane
to tak jak ze wszystkim , za duzo wodki = "kiepski" nastepny dzien
wszystko w nadmiarze szkodzi... no moze nie seks
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
treningi pn,wt,cz,pt .
wstaje o 7-8 wcinam białczan płatki i na 10 na siłke. do pracy mam na 13. wracam z niej o 18 30. gdzie tu wcisnąć aeroby i ile ? po treningu jakoś mam nawyk jak najszybciej cos wcinac, ale mysle ze wtedy bede dorzucac detonatora, pół godziny biegu i gastro. wyszło by 4 dni aero w tygodniu. dobrze kombinuje ? zaczynam sie bać o treningi po usunięciu przetoki, moje plecy mogą byc ciut pociete ;/ zaś poszedł dziś syfiaty posiłek bo kumpel postawił, aż szkoda sie przyznać. najpierw sie nawpieprzam a potem mam delirke z tego powodu coś robić ;/ na chuja mi było te 4,5 miesiaca picia ech. No nic, nakurwiać trzeba.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
boje sie że może przez to że zacząłem robić mniej powtórzeń w seriach, z czego plan mógł przejść troche w siłowy. W ciągu kilku tygodni ogarne wszystko i włączy mi sie systematyczność. A teraz czekam na lekarza bo zachorował, potem badania i usuwanie przetoki, licze na góra 10 dni przerwy od treningu i powrót choć moge sie nie mile rozczarować. Dodatkowo z posiłków usunąłem jeden, a jem wiecej w poszczególnych i całkowicie wyeliminowałem węglowodany proste. ani słodkich napoi ani niczego nie potrafie sie tknąć, nawet nie wiem kiedy mnie tak wzięło. Po operacji biore sie za systematyczność póki co jest różnie. jak nie pójdzie masa to pójdzie siła, biegam, wiec zwieksza sie tez wydolność . Czytam wiele artykułów sprawdzam różne rzeczy jedzonka (tu w szczególności smak ) rozwijam się za 2 dni wrzuce pomiary.
Napisano Ponad rok temu