biceps : 40
udo : 61.5
łydki :41
pas : 91
Set and settings : Świeżo skonczony cykl na krecie, napalm + detonator , oczekiwanie na usuwanie przetoki do grudnia lub stycznia .
Weapons: 20 ml propionate farmadon 10%(rozlewany u nas na Śląsku
 ) , clomid 50 mg 24 tab .
 ) , clomid 50 mg 24 tab .bullets : 75 mg
Armory : omega 3(jak dojem kupie 3 6 9 olimp) , vigor, real mass, carbomax, mega whey protein, anmal flex .
cel: bicie propa po 0.75 ml co 2 dni.(prawdopodobnie zanizone stęzenie)
Diagnoza : wkute na 8 razy
 żeby zobaczyc gdzie najmniej zaboli, wszedzie ok tylko głowa mieśnia tuż przy kolanie zostawiła ciut fioletowy ślad, odczucie jakby zakwasu zaraz przy kolanie.
 żeby zobaczyc gdzie najmniej zaboli, wszedzie ok tylko głowa mieśnia tuż przy kolanie zostawiła ciut fioletowy ślad, odczucie jakby zakwasu zaraz przy kolanie.Smak : metaliczny posmak na języku po paru godzinach, znaczy że toxic, co nie ?

Leczenie : grubszą igłą, wyżej nogi bić jeszcze głębiej.
Trening : razem z gościem z 6 letnim stażem. on mi mówi co z czym połączyć i ile ale to ja dobieram cwiczenia. dzis poszły barki + plecy.
co przekonało mnie żeby sobie to wkuć ? 2 złote zasady;
- anaboliki też są dla ludzi, trzeba tylko robić to z GŁOWĄ
- nie ważny wiek, staż i to co się osiągnęło, kujesz bo chcesz być większy, możesz mieć lat 18, a możesz mieć 35, liczy się to co wiemy w tym temacie, podstawowa wiedza o odżywianiu, treningu, wiedza o saa na wysokim poziomie + ktoś kto poprowadzi cię przez wszystko nie chcąc za to siana. Bo za koks zapłacisz zdrowiem, nie pieniędzmi. A dupeczki są naiwne i puszczlaskie, nie chcą twoich mięśni więc na nie nie liczmy, dadzą bez tego

teraz tunczyk w oleju słonecznikowym + bułczan ciemny, choć pewnie podrabiany. zapuszczam jakiś film po twarozek i kima . jest gut tylko serce coś kiereszuje. coraz mniej miłe te strzały.
 teraz tunczyk w oleju słonecznikowym + bułczan ciemny, choć pewnie podrabiany. zapuszczam jakiś film po twarozek i kima . jest gut tylko serce coś kiereszuje. coraz mniej miłe te strzały.

ten wyciąg górny zostawiam, bo bardzo mi sie spodobało i czuje że kurewnie angażuje motyl, a do reszty sie zastosuje.
 ten wyciąg górny zostawiam, bo bardzo mi sie spodobało i czuje że kurewnie angażuje motyl, a do reszty sie zastosuje.   po biegu udko boli, zaczyna się jazda;p jeszcze dwa dni i na wage, ciekawi mi czy cokolwiek ruszyło po 1 tygodniu, choć słyszałem że prop rozkręca sie po 2-3 tygodniach, w 2 tygodnie potem daje prawie cały cyklowy przyrost masy a potem znów cisza. wszystko sie okaże
 po biegu udko boli, zaczyna się jazda;p jeszcze dwa dni i na wage, ciekawi mi czy cokolwiek ruszyło po 1 tygodniu, choć słyszałem że prop rozkręca sie po 2-3 tygodniach, w 2 tygodnie potem daje prawie cały cyklowy przyrost masy a potem znów cisza. wszystko sie okaże  

Ponad rok temu
 Ponad rok temu

FaceBook
 FaceBook