Re: Dziennik Treningowy Mateoo.
Redukcja dzień 54
Plecy + Barki:
1. Wiosłowanie hantlami na skosie dodatnim:
15x 28kg, 15x 28kg, 10x 32kg, 10x 32kg, 8x 32kg,
2. Ściąganie drążka do klatki:
12x 9szt, 10x 10szt, 8x 11szt, 5x 12szt,
3. Wiosłowanie końcem sztangi w oparciu klatki:
15, 12, 10, 6,
4. Ściąganie do klatki młotkowo:
15x 7szt, 12x 8szt, 10x 9szt, 7x 10szt,
5. Rzymskie krzesło:
20, 20, 20,
6. Szrugsy hantlami:
25x 20kg, 20x 24kg, 20x 28kg,
1. Wyciskanie na maszynie:
20, 15, 12 - MAX ciężar,
2. Unoszenie na bok siedząc:
20x 10kg, 20x 10kg, 20x 10kg,
3. Unoszenie na bok jednorącz:
20x 12kg, 20x 12kg, 20x 12kg,
4. Unoszenie przodem leżąc wyciąg dolny:
15x 3szt, 15x 3szt, 15x 3szt,
5. Odwodzenie ramion w tył na bramie:
25x 2szt, 25x 2szt, 20x 3szt, 20x 3szt,
Miska:
1. Chleb graham 190g, twaróg chudy 250g, białko 15g, kakao 20g, grejfrut 190g, mleko 300ml,
2. Chleb graham 170g, wątróbka z kurczaka 300g, pomidor 165g,
3. Makaron durum 100g, filet z kurczaka 200g, pomidor 90g,
4. Makaron durum 75g, filet z kurczaka 135g, ser żółty 90g,
Bilans: 3200 kcal, Białko: 283g, Węglowodany: 341g, Tłuszcze: 72g,
Przed i po treningu po dwie łyżeczki kreatyny mono