Redukcja dzień 43
Plecy + Barki:
1. Podciąganie na drążku podchwytem:
8, 6, 6, 5,
2. Wiosłowanie sztangą nachwytem:
12x 70kg, 12x 75kg, 12x 80kg, 8x 90kg, 7x 90kg,
3. Martwy Ciąg:
10x 70kg, 8x 80kg, 8x 90kg, 5x 100kg,
4. Ściąganie drążka do klatki:
15x 8szt, 12x 9szt, 10x 10szt, 6x 11szt, 5x 11szt,
5. Szrugsy sztangą przodem:
20x 60kg, 20x 60kg, 15x 60kg, 15x 60kg,
6. Hamer:
20, 15, 12, 10,
1. Wyciskanie sztangi na suwnicy smitha:
20x 50kg, 15x 60kg, 10x 70kg, 8x 80kg, 5x 90kg,
2. Unoszenie na bok na skosie dodatnim:
20x 7kg, 18x 7kg, 15x 7kg, 15x 7kg,
3. Unoszenie na bok siedząc:
25x 10kg, 22x 10kg, 20x 10kg, 20x 10kg,
4. Unoszenie przodem siedząc:
15x 10kg, 15x 10kg, 15x 10kg,
Plus orbitrek 30 minut
Miska:
1. Płatki owsiane 100g, mleko 500ml, jabłko 140g, twaróg chudy 160g, białko 15g,
2. Makaron durum 100g, mięso z udka kurczaka 108g, ser żółty 50g,
3. Makaron durum 116g, filet z kurczaka 250g, pieczarki 45g,
4. Lay's z pieca 105g, filet z kurczaka 235g,
Po treningu: Carbo 50g, Białko 50g, Przed i po treningu 10g mono.
Bilans: 3300 kcal, Białko: 283g, Węglowodany: 388g, Tłuszcze: 63g,