Magda, nie chodzi o to,ze moge wiecej zalozyc tylko, ze progresuje i sila idzie w gore na suwnicach a na przysiadach nie.
Użytkownik Cajmer edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jakie stosujesz zazwyczaj zakresy powtórzeń w przysiadzie?
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Ile dam rady 8-4
Napisano Ponad rok temu
A jak wygląda to z obciążeniem jak wygląda progresja w tej kwestii?
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
zaczynam od 90kg dokladam po 10 do serii i robie max powt na ile mam mocy. Można powiedzieć ze z treningu na treningu nie idzie progres w powt, dalej stoje.
Napisano Ponad rok temu
Zrób 1/2 serie ciężarem 50% do oporu potem dołóż do 80% i zrób kilka serii ze stałym zakresem. Co trening jakbyś dodawał po te 1.25kg na stronę to by siła na pewno szła ale jak walniesz po 5kg to sie nie dziwię.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Właśnie w podobny sposób chciałem zacząć robić od następnego tyg jakies 7-8serii
Napisano Ponad rok temu
Wypróbuj nic Cie to nie kosztuje. Tylko jeszcze musisz zrozumieć że na redukcji mało komu rośnie siła z racji obcinania kalorii. Powinieneś się ciszyć że CI nie spada jakoś znacznie a nie płakać że nie możesz dowalić na gryf
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Ja to mam jak Cajmer mnie też nosiło jak nie mogłam dołożyć
Napisano Ponad rok temu
sila nie jest najwazniejsza, jak czujesz po treningu ból, nie dasz rady chodzic, a schody to najwiekszy wróg, to jest bardzo dobrze
Napisano Ponad rok temu
Schody a najbardziej zejście po schodach w dół są tragedią xD najgorzej ten pierwszy krok sie wydaje że upadne xD
Napisano Ponad rok temu
Też miałem wiecznie priorytety siłowe,ale z czasem to przechodzi i patrzysz by się dobrze styrać i dokrwić a nie nawalić ciężarków.
Napisano Ponad rok temu
Dziś opuszczam trening klaty, bo nie czuję się w 100% na sile. Beznadziejnie się dziś wyspałem, mam nadzieje, że jak zrobie sobie dzien przerwy więcej to nic sie nie stanie
Napisano Ponad rok temu
Dziś tylko micha, nie dałem zrobić klatki z troche powodów osobistych a troche z samopoczucia ale jutro będzie zniszczona w 100%.
Waszym zdaniem takie "dodawanie" sobie dni wolnych jeśli nie czuje się ktoś na siłach jest dopuszczalne czy raczej lepiej tego unikać?
Napisano Ponad rok temu
jak organizm mowi nie lepiej odpuscic czy to powod fizyczny czy psychiczny, nie jestesmy zawodowcami takze nie spinajmy na dwiesta procent, takie jest moje zdanie
Napisano Ponad rok temu
Otóż to, po co robić trening na 70% jak można poczekać te 24h i zrobić go na 110%?
Napisano Ponad rok temu
Ja nie raz czuje się jak..... ale na trening ide po to nim zawsze humor się poprawia nie masz siły na siłowy idź na cardio.... jak będziesz odpuszczał to nie zredukujesz do wakacji.
Mateusz Pawlak
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Masa czy redukcja |
Dieta |
|
|
||
Masa czy redukcja |
Dieta |
|
|