Cieszę się że spalacz trzepie,czasami jest tak ze jednego robi a innego nie koniecznie.
REDUKCJA - Zabijamy grubasa !!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mateusz musisz mi dać namiar na te firmę co robiła Ci ten spalacz....
Napisano Ponad rok temu
Mnie klepie pięknie, jak juz pisałem Litwinowi, wchodzi fazowo.
40min po przyjęciu fajne pobudzenie, i koncentracja a o jakichś 70-90 minutach pjerdalnięcie porządne, mam ochote zgryźć sztange
Napisano Ponad rok temu
Z okazji dnia kobiet wszystkiego najlepszego ! I od razu przestroga, uważajcie przy zakładaniu obciążenia
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Staaaaryyyyy...zabije Cie spadłem z krzesła, nienawidzę takich rzeczy.
"Mogę zaakceptować swoją porażkę, ale nie zaakceptuje tego, że nie próbowałem"
~ Michael Jordan
Napisano Ponad rok temu
hue hue hue, Cajmer i te jego mroczne poczucie humoru Gdybym go nie znał pomyslałbym że to nie człowiek, teraz nie musze tak myslec teraz to wiem
Napisano Ponad rok temu
Ehh ale to trzeba być za przeproszeniem idiotą by prostować całkiem nogi ... wiadomo, że stawy są słabsze niż mięśnie...
Napisano Ponad rok temu
Tak to jest jak sie nie wie jak trenować a cała masa gamoni zamiast pomóc woli olewać nowe osoby.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Dziś, zrobilem sobie lekki cheat meal kebab i naleśniki z czekoladą poszły w ruch. Ale jutro od nowa na 100%
Co do powyższego, chciałem kiedyś wspomóc pewnego typa na siłowni i dać dobrą rade co do wiosłowania sztangą to dostałem opjerdol, że nie moja sprawa i po co się wtrącam a widać, że gość może 2 raz na siłowni w życiu i to wiosłowanie z wiosłowaniem nie miało nic wspólnego. Ale czasami jak widzę, że ktoś cos sobie robi na siłe krzywde to staram się upomniec i pokazać, mialem nawet wczoraj taką sytuacje z małolatem, który wykonywał "dzień dobry" i nie dużo brakowało a skończył pod tą sztangą na wieki
Użytkownik Cajmer edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeden przyjmie radę, a drugi jej nie będzie chciał... ale wiesz Ty masz czyste sumienie...
Napisano Ponad rok temu
Miałem dziś podobnie z tym że nikt mi nie kazał spadać
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Odbilem sobie dzisiaj w koncu i nazarlem sie zelkow do oporu, ;D haribo jelly beans najlepsze zelki jakie do tej pory jadlem
Napisano Ponad rok temu
Smakuja kozacko tylko wbijaj je w bilans. Nie rób jeszcze czitów bo kalorie masz jeszcze wysokie.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie rób tak nie ma sensu na czitowanie przyjdzie jeszcze czas
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Typowy banan, dalej na silownie chodzi a nic po nim nie widac ;D od 3 miesiecy na jednej maszynie cwiczy. Juz sie do takich nawet nie odzywam ;d
Odbilem sobie dzisiaj w koncu i nazarlem sie zelkow do oporu, ;D haribo jelly beans najlepsze zelki jakie do tej pory jadlem
Znam lepszych,u mnie taki pseudo dietetyk łazi i od roku jak pracuję,ciągle te same ćwiczenia robi.Nawalony hormonami(hgh,insulina,teścia i pewni mnóstwo innych orali) a zero wiedzy na temat treningu,ale łazi i kreuje swoje wersje"stałego napięcia mięśniowego na 1/3 zakresu ruchu pracy mięśnia",głównie przez takiego chama wystartowałem,bo ma jakiś tam posłuch u szefa i wiecznie mnie dyskredytował,po starcie się uspokoił.Na razie nie rób cheat day-ów tak jak Gramm pisze,rozpędź metabolizm i zejdź niżej z fatem.