Nie ma sie co nad tym rozwodzić
Litwin droga do Debiutów 2015 i przygotowania do 2016 r.
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze Żelistrzew zostaje ... bogatszy o doświadczenia i reakcje organizmu możesz pokazać więcej
Napisano Ponad rok temu
w Żelistrzewie też amatorzy nie startują ale ja wierze że po 1 razie juz wiesz co i jak więc myślę że na 3 jest szansa ( nie słodze tylko mówie obiektywnie )
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Nie ma sie co nad tym rozwodzić
No ja taki głupol jestem,że myślę co by gdyby,a przecież to teraz nie istotne.Co do Żelistrzewa,to mega mi się nie chce,tam jest tylko kategoria 75 kg,wiec mogą się zjechać konie i nawet do "6" nie wejdę.Są dwie opcje,albo wystartować jako debiutant ale we wszech wadze razem z np. 90 kg debiutantami albo zapisać się do klubu i iść tylko pod 75 kg,myślę że to chyba będzie najlepszy wybór.
Napisano Ponad rok temu
ale dla mnie to jest paranormalne wrecz heh waza ludzie, 70-75kg a wygladaja tak poteznie ze szok
gratulacje
Napisano Ponad rok temu
Wielkie dzięki,za próbki również,białaczko Metapure wymiata Genialnie się rozpuszcza.
Napisano Ponad rok temu
Litwin jak nie chcesz sie zapisywac do klubu to chwile sie odjedz , odpocznij i atakuj MP WBBF , WPF i NAC a po drodze sa debiuty WBBF i WPF jeszcze
Napisano Ponad rok temu
Litwin jak nie chcesz sie zapisywac do klubu to chwile sie odjedz , odpocznij i atakuj MP WBBF , WPF i NAC a po drodze sa debiuty WBBF i WPF jeszcze
Dzisiaj chyba się zapiszę przed Żelistrzewem,bo jako debiutant musiałbym startować z innymi debiutantami ale w kategorii Wszechwag(nowe przepisy Pzkfits).Ale Żelistrzewo to chyba mój ostatni start,rozmyślałem jeszcze na Bytowem,ale nie wiem.Lubie siłownię,ale kulturystyka jako sport mnie nie ciągnie,nie mam w sobie showmana a bez tego tak jak na debiutach poległem w pozowaniach.
Napisano Ponad rok temu
Znalazłem takie fotki na razie ze mną,kufa te nogi mnie zgubiły:
Napisano Ponad rok temu
Forum jest dumne. Ja jestem dumny
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Ja również...
Dajmy spokój już nogom,w weekend pójdzie już tylko lepiej
Napisano Ponad rok temu
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Dla mnie jesteś kozak forma super i do tego z Gdyni Gdynianie na emigracji są z ciebie dumni
Śledzie muszą się trzymać razem Ja tak naprawdę jestem dumny że udało mi się samemu przygotować pod taką imprezę,jednak coś tam wiedzy mam
Napisano Ponad rok temu
I takie nastawienie jest wzorowe!
Napisano Ponad rok temu
Gratuluje sukcesu!!!
Napisano Ponad rok temu
Wiem ze wstawiam ostatnio za dużo fotek,ale znalazłem stare fotki z 2010 roku,chciałem wam pokazać jaki progres zrobiłem w 5 lat :)Pewnie niektórzy powiedzą że się opierdalałem,inni ze koksiłem a ja się czuję trochę jak Songo,bo przekroczyłem kilka barier,które wydawały mi sie nei możliwe.
Napisano Ponad rok temu
Bomba..wiele trudu, potu i łez Cię to kosztowało.. ale zawsze, warto...
Napisano Ponad rok temu
Wczoraj był intensywny obwód i 30 min orbitreka,zerowe węgle strasznie dały mi się we znaki,pod koniec dnia już umierałem a w szczycie prowadził 7 osób na raz Każdy a jak to,jak to,mimo iż każdemu pokazywałem,jak człowiek przygotowuje się do zawodów i musi normalnie pracować to jest masakra,zwłaszcza jak musi być miły.Wczoraj tylko jeden dobry wynik poszedł,na drop secie na klatę zacząłem od 80 kg i zrobiłem go 16 razy,czyli siłą jak na masie,ciekaw jestem czy siła skoczy i ile jak dołożę węgli,kreatyny,beta alaniny.
Napisano Ponad rok temu
Dopiero teraz widzę po zdjęciach, że startowałeś z moim znajomym z kursu na personalnego, numer bodajże 187 - zajął 3 miejsce
"Mogę zaakceptować swoją porażkę, ale nie zaakceptuje tego, że nie próbowałem"
~ Michael Jordan
Napisano Ponad rok temu
Fajnie przygotowana forma, zazdroszczę samozaparcia i dążenia do celów ! Zawsze to wiesz więcej o swoim organizmie i kolejny raz będzie łatwiejszy