nienawisc do policji wsrod mlodziezy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a kajecika sie nie ma wlasnego..?... i weź tu znajdź kogoś o 2 czy 3 w nocy
a tak serio - trafna uwaga z przelozonymi i ilosciowymi wpisami do notatnika.. przelozony wymaga to sie robi a nie kwestionuje jego decyzje.. na szczescie nie wszyscy sa tacy
Napisano Ponad rok temu
a kajecika sie nie ma wlasnego..? ]
Za takie myki to kilku już się pożegnało z robotą i z czystym kontem.
Napisano Ponad rok temu
choc z drugiej strony tez po czesci ich rozumiem - bo jak sam powiedziales - kogo masz spisywac w nocy o 3 rano jak np leje cala noc i nawet kota na smietniku nie znajdziesz, a co dopiero czlowieka na ulicy.. a wynik musi byc.. :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jabłon a byłeś kiedyś na meczu, a dokładniej na wyjaździe?? jak nie to nie wiesz jak to jest dostać pałą za to że kazli ci przejść na drugą strone a ty nie zrobiłeś tego w sekunde tylko w 2 (bez napinki)
Cieszyć się trzeba. Nie każdy darmowo udziela treningu szybkości reakcji.
Napisano Ponad rok temu
z policja sie nie dyskutuje - ale wykonuje jej polecenia..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wiesz, byłem na meczu piłki nożnej, siatkówki, paru walkach i na wyscigach konnych.Znaczy się że nie zrozumiecie do puki nie poczujecie trybunowej atmosfery i tyle
Świetnie rozumiem o co kaman.
I trybunowa atmosfera to jest wnoszenie na mecze pałek, noży i innych badziewi, tak?
Abstrahując już od pracy ochroniarzy i policjantów.
edit: wole na mecz nie chodzić, sorry, ale albo poleci we mnie ławka, albo służby nie będą w stanie zapewnić mi odpowiedniej ochrony. Jakoś bezpieczniej się czuje pod ostrzałem...
Napisano Ponad rok temu
wiesz, byłem na meczu piłki nożnej, siatkówki, paru walkach i na wyscigach konnych.
Świetnie rozumiem o co kaman.
I trybunowa atmosfera to jest wnoszenie na mecze pałek, noży i innych badziewi, tak?
Abstrahując już od pracy ochroniarzy i policjantów.
edit: wole na mecz nie chodzić, sorry, ale albo poleci we mnie ławka, albo służby nie będą w stanie zapewnić mi odpowiedniej ochrony. Jakoś bezpieczniej się czuje pod ostrzałem...
Hehe:)
Najpierw piszesz, że byłeś na różnego rodzaju imprezach masowych w tym na meczu piłki nożnej w naszym kraju a 2 linijki dalej piszesz, że nie chcesz żeby leciały w Twoją stronę ławki?? Czyli jak byłeś na tym nieszczęsnym meczu piłki nożnej to poleciały w Twoją stronę ławki czy nie??
Chyba ściągasz na siebie nieszczęścia:)
Nie będę ukrywał, że zdarzają się awantury na stadionie ale to nie podlega dyskusji:)
Koleżance chodziło tylko o zachowanie policjantów w drodze na mecz!
Kto choć raz był na wyjeździe wie o co chodzi i tyle w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Kolesia obchodzi to, żeby nikt nie wyjebał szyby w pociągu, nawet jeśli ma sie to wiązać ze zdzieleniem pałą.
Kurwa, nie demonizuj, bo wierz mi, jesli ci ludzie naprawde chcieliby robić rozwałkę, to kibice byliby biedni a lekarze mieliby co robić.
Napisano Ponad rok temu
Tutaj daję Ci tylko link dzięki któremu może czasem będziesz mógł zrozumieć tych z zupełnie innym zdaniem od Twojego.
Pozdrawiam!
Napisano Ponad rok temu
Bardziej, niż na policje narzekałbym na ochroniarzy na stadionach. Ci ludzie kompletnie olewają swoją prace. Wiecie pewnie o czym mówie.
A wracając do pałkarzy, prowokacje- Ładnie to nazywacie:]
Ale fakt faktem, potrfią przegiąć. I to jest argument? na rozjebane ulice, stadiony, ławki, pociągi itp?
A nagonka prasowa? Stary, kiedyś wytykałem dziennikarzowi na jednej konferencji sciemnianie jak pokazywał zdjęcia goscia z prewencji trzymającego mossberga, z którego jeszcze dym leciał, uniesionego w strone głowy kibica. Dziennikarz twierdził, że policjant strzelił mu w głowe.
Otóż, gdyby faktycznie chciałby go w głowe postrzelić, to w chwili robienia zdjęcia facet by już leżał i krwawił... eh
szkoda gadać.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Najbardziej kozacka akcja jakiej byliscie swiadkami
- Ponad rok temu
-
Pytanie o gumową amunicję w sensie samoobrony