VanHeru - Dziennik 28.04.2008 START str. 4
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
a estry w ilu %? masz jakies badania ?tylko w 20% docieraja do miesni,
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
skopiuje to co napisalem w SH bo nie chce mi sie znowu kurwa pisać
e [Dzisiaj 2:32] VanHeru: k**** mac !! wstaje rano, warze sie na czczo, waga pokazuje 66,5 kg, no prawie 67, wiec zjadlem sniadanie, 100g platkow + 0,5 l mleka i poszedlem do pracy
e [Dzisiaj 2:33] VanHeru: o godzinie 12 zjadlem duzy talerzklusek z pomidorowa, o 15 zjadlem 100g gainera, o 18 150g ryzu, 150g filetu z kurczaka +k kiszona i marchewka
e [Dzisiaj 2:34] VanHeru: o 22 moj ostatni posilek, zjadlem znowu pomidorowa z kluskami, wrocilem wlasnie do domu po kilku nastu godinach pracy
e [Dzisiaj 2:34] VanHeru: i ta sama waga pokazuje mi k**** 65kg, no ja p****** a nawet nie sralem przez caly dzien
e [Dzisiaj 2:35] VanHeru: wiec wchodza na nia jeszcze raz i potem znowu i ciagle pokazuje tyle samo k**** no nie wiem czego nie tyje
Tak jem gdy pracuje, zawsze to samo, czasami zamiast pomidorowej jem jakiś barszcz albo rosół z kluskami, w dni wolne od pracy jem 2 posiłki w ciągu dnia złozone z ryzu i filetu z kurczaka + zapijam odzywke białkowa extensora no i chuj, jem duzo za wiele niz potrzebuje moj organizm, i nie wiem gdzie sie podziewja te kalorie...
Faktem jest że pracuje w szybkim tempie i dużo chodze\biegam, no ale nie spalam kuwrwa az tyle bo to jest nie mozliwe, jak rano waze kurwa wiecej, niz po tylu posiłkach bez srania, i tak od miesiąca... Kupiłem sobie B12 żeby więcej szamać, no i tylko czesciej chodze glodny
Zmienie trening może na typowego splita, bo z tym teraz systemem 5/10 chuja , siła poszła i to ostro, ale z masa stoje jak pedał na przejściu dla pieszych.
Napisano Ponad rok temu
wage masz pewnie zjebaną
nie panikuj tak z tą wagą
wejdz sobie raz na 2 tyg i wtedy zobacz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
11:30 :
100g płatków śniadaniowych + 0,5l mleka
14:20
Makaron rurki + pulpety mięsne = chuj wie ile ale dużo
17:20
100g ryżu + pierś z kurczaka duszona + 1 pomidor
Trening :
A5
Od razu po Treningu 100g gainera, 30 minut później Białko z 30g
około 20:30 Płatki śniadaniowe i po około 30 minutach Tuńczyk w sosie własnym.
I tu moje pytanie, czy zjeść na noc odżywke białkową Extensora ? czy lepiej Twaróg sobie zrobić ? chodzi mi o czas wchłanialności.
Napisano Ponad rok temu