Przećpam się dziś gripexami i ibupromami, na jutro będę jak nowy ;d
Lepiej zapobiegać.Na mnie dobrze działa wapń ze skorupek jaj,wit c(ok. 1 gr dziennie wolno wchłanialnej),cordyceps,synerfryna i kofa z nargininą.
Napisano Ponad rok temu
Przećpam się dziś gripexami i ibupromami, na jutro będę jak nowy ;d
Lepiej zapobiegać.Na mnie dobrze działa wapń ze skorupek jaj,wit c(ok. 1 gr dziennie wolno wchłanialnej),cordyceps,synerfryna i kofa z nargininą.
Napisano Ponad rok temu
Ja ogólnie jestem niechorujący, nie pamiętam kiedy ostatni raz mnie cos zlapało, a jak już złapie to nie trzyma dluzej niż 3 dni bo szprycuje się wszystkim z ibuprofenem i psudoefedryną na potęge wiem, że głupio ale na mnie działa
Za szybko przezucilem się z ciepłej siłowni na lodowatą piwnice i pewnie dlatego, do tego jeszcze na 2 dzień jak wiedzialem, że coś jest nie tak zacząłem robić koło domu porządki i mnie dorwało, ale jest coraz lepiej
Napisano Ponad rok temu
Co sie z Wami dzieje że każdy chory
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
hahaha Caj :E to ty powiedziałeś
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
No a co mam powiedzieć, pierwszy lepszy trening na zimnie i już wpiz*e. Od wikingów to ja się nie wywodze
Napisano Ponad rok temu
Micha
I.120 płatki owsiane + 3 jajka
II.Mintaj 250g + 250g brokuły + 100g ryż
III.250g kurczak + 300g ziemniaki
IV.Kotlety z kurczaka 120g + pieczywo ciemne 200g
Znalazlem zdj formy gdzieś z konca wakacji, będzie do porownania po redu ;d waga jakies 98kg na pompie łapy
Użytkownik Cajmer edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zapraszam do przeglądania, wypowiadania się oraz poprawiania moich błędów.
Zapamiętaj! Każdy uczy każdego, a WIEK to tylko liczba!
Powracam!
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Masz fajną sylwetkę by to dociąć do kości,jednak obawiam się ze padł byś pod rygorem żywieniowym
Napisano Ponad rok temu
To jest raczej pewne Moim celem jest spalić brzuch i troszku się wyrzebić, po czym ponowne budowanie dobrej jakości masy
Napisano Ponad rok temu
Ja bym redukował do żył na brzuchu. Jak sie raz dobrze wytniesz to już nie będzie tak mocno podlewać. Lepiej to potem kontrolować.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
No właśnie miałem pisać,ze jak się zredukuje stare złogi to później idzie o wiele lepsza jakościowo masa.
Napisano Ponad rok temu
No i tu robi się problem gdyż w wakacje raczej na pewno pożegnam się z siłownią, na rzecz pracy na budowie albo cos w tym stylu. Do wakacji raczej nie jest możliwe, sie tak wyzyłować co najwyżej od października
Użytkownik Cajmer edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Do wakacji masz 4 miesiące.... prawie można sie wyciąć do kości tylko trzeba reżim mieć dietetyczno-treningowy nie latać na pizze pączki i piwko.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
poćwiczymy, zobaczymy czy jestem na taki hardcor gotowy
Napisano Ponad rok temu
No i tu robi się problem gdyż w wakacje raczej na pewno pożegnam się z siłownią, na rzecz pracy na budowie albo cos w tym stylu. Do wakacji raczej nie jest możliwe, sie tak wyzyłować co najwyżej od października
Co ty dajesz jak ja w 2 miechy zszedłem nisko,a w 2,5 to mam zamiar być wysuszony
Napisano Ponad rok temu
Jak chcesz dojść do tego do wakacji to musisz być gotowy
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Ja robiłem po 12h na budowie i jakoś 6 razy w tygodniu był trening i akurat leciała redukcja. Jak bardzo chcesz to się da wszystko pogodzić.
"Mogę zaakceptować swoją porażkę, ale nie zaakceptuje tego, że nie próbowałem"
~ Michael Jordan
Napisano Ponad rok temu
Trzeba tylko się zmotywowac i dobrze zaplanować czas żeby go nie marnować na pierdoły Nie masz żony nie masz dzieci którym trzeba poświęcić czas. Masz cały czas dla siebie. Wykorzystaj to!
Mateusz Pawlak
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
redukcja brzucha |
Dieta |
|
|
||
Redukcja tłuszczu. |
Trening dla początkujących |
|
|