karatego kopnal w glowe a urwalo sie ucho od siatki. nie dosc ze kozak to jeszcze magik

pzdr

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No dobra ale od zbuntowanego anioła na pewno!Tynks nie przesadzaj od mody na sukces lepszy nie jest
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Dziękuje za uwagę i poświęcony mi czas.

Napisano Ponad rok temu
 tacy goście są żałośni.Założę się że zapalił fajkę tylko po to żeby nie puścić beksy
  tacy goście są żałośni.Założę się że zapalił fajkę tylko po to żeby nie puścić beksy  

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Co wchodze na ten temat to jedna rzecz mi caly czas spokoju niedaje jak mike_2007 , pamietales tak dokladnie ta akcje, z przed kilku lat. Ja jak widzialem jakies zadymy i to 1vs 1 niemoge zpamietac calej akcji, tylko cos w stylu jeden walil cepami, poszedl jakis bud,klincz gleba, mordobicie. A nie dopiero akcja z kilkoma kolesiami . All
 ... uwaga oto ta magiczna liczba... 1...
  ... uwaga oto ta magiczna liczba... 1... :twisted:
   :twisted:

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 . tamten od razu wstal wiec po chwili tlumaczenia ochroniarz mi odposcil. przy nastepnym spotkaniu z nimi jeden mnie lekko popchnal z tylu, ja sie odwrocilem myslac ze chca sie zemscic a ten mowi: wyluzuj stary. nabrali chyba szacunku bo wiecej juz z nimi nie gadalem.
  . tamten od razu wstal wiec po chwili tlumaczenia ochroniarz mi odposcil. przy nastepnym spotkaniu z nimi jeden mnie lekko popchnal z tylu, ja sie odwrocilem myslac ze chca sie zemscic a ten mowi: wyluzuj stary. nabrali chyba szacunku bo wiecej juz z nimi nie gadalem.

Napisano Ponad rok temu
 i gosc jakos zmiekl.. chyba ich tak zaskoczylem ta akcja ze lider zaczal sie platac i cos mi odpowiadac a reszta jak zobaczyla ze jest 3 vs 4 (wiec stracili znaczna przewage) i w dodatku koles ktory do nich podszedl nie wyglada na przyjacielskiego i szarpie ich "dowodce" to sie w ogole wycofali.. koniec koncow zobaczylem jeszcze na laweczce 2 kumpli - wiec krzyknalem ze sa tu jacys frajerzy do bicia - a tamci jak to uslyszeli spalili trampki dostajac od nas jeszcze pare kopow na dowidzenia.. na koniec zeby nie bylo ze ja jakis bandyta or smth - zadzwonilem na policje informujac ze widzialem jak wlasnie 4 lebkow probowalo w tym i tym rejonie kroic dzieciaki z okolicznego liceum..
  i gosc jakos zmiekl.. chyba ich tak zaskoczylem ta akcja ze lider zaczal sie platac i cos mi odpowiadac a reszta jak zobaczyla ze jest 3 vs 4 (wiec stracili znaczna przewage) i w dodatku koles ktory do nich podszedl nie wyglada na przyjacielskiego i szarpie ich "dowodce" to sie w ogole wycofali.. koniec koncow zobaczylem jeszcze na laweczce 2 kumpli - wiec krzyknalem ze sa tu jacys frajerzy do bicia - a tamci jak to uslyszeli spalili trampki dostajac od nas jeszcze pare kopow na dowidzenia.. na koniec zeby nie bylo ze ja jakis bandyta or smth - zadzwonilem na policje informujac ze widzialem jak wlasnie 4 lebkow probowalo w tym i tym rejonie kroic dzieciaki z okolicznego liceum..  

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
ja sie nie czepiam tego ze kopniecie nie bylo ladne techniczne or smth - tylko ze po tym jak koles wyhaczyl kopniecie na szczeke z totalnej przyczajki to powinien pasc i nie wstac.. wiec kopniecie nie mialo w sobie zadnej sily - pytanie czy specjalnie czy ktos tu nie byl odpowiednio rozciagniety (ew za waskie jeansy) :wink:
 To nie film, gdzie jest choreograf i wszystko pięknie wygląda
  To nie film, gdzie jest choreograf i wszystko pięknie wygląda  

Napisano Ponad rok temu
odwazna bo to bylo moje osiedle i wiedzialem ze wszedzie gdzies znajde znajomych, a poza tym tak jak pisalem zawsze mialem ze soba sprzet ktory tez mocno wyrownuje szanse.. wiec nic na hurrraaa - ocena sytuacji i dopiero akcjadzey respect, odważna akcja

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu