karatego kopnal w glowe a urwalo sie ucho od siatki. nie dosc ze kozak to jeszcze magik

pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No dobra ale od zbuntowanego anioła na pewno!Tynks nie przesadzaj od mody na sukces lepszy nie jest
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dziękuje za uwagę i poświęcony mi czas.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co wchodze na ten temat to jedna rzecz mi caly czas spokoju niedaje jak mike_2007 , pamietales tak dokladnie ta akcje, z przed kilku lat. Ja jak widzialem jakies zadymy i to 1vs 1 niemoge zpamietac calej akcji, tylko cos w stylu jeden walil cepami, poszedl jakis bud,klincz gleba, mordobicie. A nie dopiero akcja z kilkoma kolesiami . All
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja sie nie czepiam tego ze kopniecie nie bylo ladne techniczne or smth - tylko ze po tym jak koles wyhaczyl kopniecie na szczeke z totalnej przyczajki to powinien pasc i nie wstac.. wiec kopniecie nie mialo w sobie zadnej sily - pytanie czy specjalnie czy ktos tu nie byl odpowiednio rozciagniety (ew za waskie jeansy) :wink:
Napisano Ponad rok temu
odwazna bo to bylo moje osiedle i wiedzialem ze wszedzie gdzies znajde znajomych, a poza tym tak jak pisalem zawsze mialem ze soba sprzet ktory tez mocno wyrownuje szanse.. wiec nic na hurrraaa - ocena sytuacji i dopiero akcjadzey respect, odważna akcja
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu