Najbardziej kozacka akcja jakiej byliscie swiadkami
Napisano Ponad rok temu
) po tym delikatym udezeniu stopujacym poleciala jucha. To, ze byl podpity i ze panow po stronie przeciwnej bylo dwoch... Co prawda slowa wskazuja na jakies wczesniejsze "porachunki" po za tym pan z uszkiem od siatki mowi "no to chodz" co sugeruje chec sparingu i faktycznie, wyjscie bylo nie zle- bez wdawania sie w jakis szarpaniny, bo moglby ktos nie odroznic atakujacego od atakowanego.
ale tak sadzac po samym filmiku to troche po bandzie pan karateka polecial imho.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zdziwił byś się :wink:Ale jeśli kozaczył to go ten kop trochę uspokoił i na przyszłość nie będzie porządnych ludzi zaczepiać.)
Napisano Ponad rok temu
takie rzeczy tylko w erzeczy może zaczął przepraszać za swoje zachowanie :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Garret, co na to kolezanka ?
Przeprosiła mnie za niego
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zdarzyło sie to pare lat temu ,kiedy byłem w pierwszej klasie gimnazjum,nie wiem dlaczego ,ale kilku gości z równoległej klasy mieli do nas(mojej klasy) jakieś żale no i zaczęły się groźby,wyzwiska itp.tak się złożyło ,ze pare osób z mojej klasy miało dosyć szerokie znajomości w tej szkole,głownie wśród najstarszych klas no i pewnego pięknego dnia kiedy kolesie z tej równoległej klasy wychodzili ze szkoły ze zdumieniem odkryli ,że już czeka na nich przed szkołą ok. 30- 40 osób na początku schowali sie z powrotem w szkole,ale ochroniarz,który chyba wiedział co się święci ich wywalił no i zaczęła się wielka pogoń przez miasto 5 albo 6 chłopaków spieprzalo przed goniącym ich kilkudziesięcioosobowym tłumem udało im sie uciec,ale cała historia skończyła sie solówką pomiędzy jednym z tych uciekających,a moim kolegą,dodam tylko że po dwóch uderzeniach mój kolega odniósł zwycięstwo 8) nie byli to żadni mięśniacy,dwa 13 letnie leszczyki,no ale mój kolega był akurat tym silniejszym leszczem po jakimś czasie dowiedziałem sie o co w ogóle poszła ta cała zabawa : o dziewczynę oczywiście
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ten temat powinien być zamknięty i schowany głęboko bo przecież każdy może tutaj wejść , przeczytać te traumatyczne wspomnienia niektórych i powiedzieć : nienormalni :? .
PS : klepa spod sklepa to jest super filmik . Normalnie ten zniechecony wyraz twarzy karateki przed zadaniem ciosu zasługuje na oscara !!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pytanie o gumową amunicję w sensie samoobrony
- Ponad rok temu
-