suplementacja pod sztuki walki
Napisano Ponad rok temu
co do uniliver czy jakos tak to:
1. wolal bym odzywke bialkowa-dostarcza wiecej aminokwasow niz kilka tabletek
2. Byku serwatka tez jest pochodzenia zwierzecego
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale to jest blad rzeczowy i sugerujesz tu ze serwatka nie jest pochodzenia zwierzecego
poza tym moim zdaniem wszystkie aminokwasy poza bcaa i glutamina to badziew
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak chcsz przyrostow to lepiej x panda kupic koles w ciagu miecha zrobil 3 kilo, a do najmniejszych nie nalezy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
salne w czasie cyklu bym odpuscil....chociaz sam nie wiem czy jest jakas zaleznosc miedzy salna, a woda w miesniach i kreatyna
no wlasnie bo na treningu tez sie pocimy zwlaszcza sw...jka zawsze raz w tygodniu chodze sie wyluzowac do sauny. dobrze regeneruje.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
stronke mozesz tu zapodac spokojnie tez
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
:?We cannot be responsible for any customs restrictions, tariffs, or other regulations that may apply in countries outside the United States. If you have any questions, we encourage you to speak with your customs office, although we will ship any products you order to the address you provide.
ok, jak juz sie wpisalem to moze i mnie cos panowie byku i s.o.s. dopomoga.
moj trening wylgada (w ideale :wink: ) tak:
pon-pt basen rano
pon, czw - rugby (sprinty glownie, troche praca gorna czescia ciala)
wt - silownia ogolna, ale glownie ciezarem ciala
sr - jiu jitsu
sob - bieg
na razie biore bialko przed treningami (shake; pol litra mleka poltlustego, banan, lyzka bialka). do tego multiwitamina.
dieta:
sniadania: owsianka z orzechami
drugie sniadanie: omlet z dwoch jajek+szpinak
obiad: kurcza, warzywa, ryz
2gi obiad: tunczyk bolonaise, makaron
shake przed treningiem
kolacja: mueasli z jogurtem
czasem zdazy sie ktorys posilek ominac, basen przed sniadaniem. jakies zalecenia? obnazylem sie doszczednie.
zaczynam od jutra :wink:
Napisano Ponad rok temu
:twisted: :twisted: :twisted:
znam bodybuilding.com czesto od nich zamawiam.
ale czemu clo dowalaja w PL? za co?
Napisano Ponad rok temu
novocaine nie wyglada zle, ale bialko zamien na carbo i pijesz ok60-40 minut przed treningiem, porcje bialka mozesz dac na noc, tak wogole to jaki cel jest tego wszystkiego bo nie wspomniales
Napisano Ponad rok temu
za co powinno sie placic clo a za co nie?
jakie sa kryteria dowalania cla?
ja rozumiem ze jak kupuje 10 laptopow to place clo bo jest regulacja ze nie moge miec wiecej niz x laptopow a 10 to wicej niz x. ale watpie zebybyly takie regulacje diotyczace odzywek..wiec zastanawiam sie na jakiej zasadzie oni to clo dowalaja?
Napisano Ponad rok temu
S.O.S. Ma racje:) novocaine nie wspomniales co chcesz osiagnac? Wytrzymalosc? Mase?
Ale polecam bialko przed snem i to jakies na kazeinie. Poszukaj sobie jakas Night Formule. Aby dlugo sie rozkladalo i uwalnialo przez cala noc aminokwasy. Bo przypomnijmy ze w nocy uaktywnia sie hormon wzrostu i zaczyna naprawiac twoje cialo a ten o to hormonik potrzebuje tylko bialka. Wiec nie warto jesc zadnych weglowodanow przed snem. Twoj trening jest bardzo wytrzymalosciowy wiec dorzucil bym Carbo ale popijalbym go podczas treningow. Dzieki weglowodanom bedziesz mial wiecej sily na treningu (znaczy wiecej bedziesz plywac, skakac, biegac:P). No i jeszcze dorzucil bym jakis fajny antykatabolik. Albo BCAA albo glutaminka na poczatek. BCAA jest na tyle dobre ze mi zawsze dawalo fajnego kopa. Bralem przed treningiem bokserskim i potrafilem bez problemu przez 2h biegac i machac lapkami:P Natomiast po treningu BCAA dawalo mi szybki powrot energii a pozatym katabolizm teoretycznie sie zatrzymywal:)
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
a czy musi byc jakis cel? ogolna sprawnosc jakby cos. masa ostatnia w kolejce, choc maratnow mnie mam zamiaru biegac.novocaine nie wyglada zle, ale bialko zamien na carbo i pijesz ok60-40 minut przed treningiem, porcje bialka mozesz dac na noc, tak wogole to jaki cel jest tego wszystkiego bo nie wspomniales
hmm bede musial przeliczyc finanse i przejsc sie do sklepu w takim razie. thx za rady.