suplementacja pod sztuki walki
Napisano Ponad rok temu
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Altered State™ Proprietary Blend 3600g
Gamma-betainomaślan argininy
Nikotynian ksantynolu trichilia catigua
Heksonat argininy – kofeina(180mg)
Johimbina
Arson:Arson™ Proprietary Blend 1184mg
Internal Combustion 995mg
Wyciąg z zielonej herbaty
Kofeina bezwodna 300mg
Wyciąg z Cissus Quadrangularis
Wyciąg z kory wierzby białej
Wyciąg z kakao (teobromina)
VasoBurn™ 189mg
Leucyna
Nikotynian ksantynolu
Gamma-maślanobetaina
Ester etylowy gamma-maślanobetainy
Ester metylowy gamma-maślanobetainy
Johimbina HCL
Alfa-ketoglutarat gamma-maślanobetainy
Gamma-maślanobetaina eikozanoat
Dwusodek kwasu 5'-monofosforowego urydyny
Epsilon-polilizyna
Napisano Ponad rok temu
Liczyłem, że skład będzie dokładniejszy, ale widocznie producent nie chce się dzielić sekretami.
Oba spalacze zawierają johimbina, która może fajnie popalić, jednak nie należy przekraczać pewnym dawek. Niestety- nie wiadomo ile johy jest w poszczególnej kapsułce więc pozostaje jedynie zjadać najpierw jeden spalacz, motem drugi i stosować się do zaleceń na etykiecie. Ewentualnie opcja - rano porcja jednego spalacz, przed treningiem drugiego + obserwowanie reakcji organizmu.
PZDR
Napisano Ponad rok temu
i przed trenem taka sama dawka ...
a opakowaniu jest napisane zeby brać 3 Arsona i 4 Altered State x 2 dziennie ..
Ale zacznę od mniejszych dawek i stopniowe zwiększę ... do podanych a opakowaniu
Ps.Arsona Kiedyś już brałem.
Napisano Ponad rok temu
kasdy spalacz jest skladem tak dobrany zeby nie trzeba bylo go uzupelniac z zewnatrz, a Ty w takiej opcji bedziesz dostarczal po "pol skladu"
Napisano Ponad rok temu
mieszanie spalaczy po pol niue ma sensu...
kasdy spalacz jest skladem tak dobrany zeby nie trzeba bylo go uzupelniac z zewnatrz, a Ty w takiej opcji bedziesz dostarczal po "pol skladu"
Oj ja się nie zgodzę w tym momencie.
Swojego czasu zjadłem kilka spalaczy. Przyznam, że najlepiej na mnie działaly miksy 2 lub nawet 3 (oczywiście nie przyjmowałem pełnych porcji każdego z nich). Jednak w takich wypadkach należy mieć chociaż drobną wiedzę na temat zawartych w nich substancji + oczywiście znać gramaturę wszystkich składników by z żadnym nie przesadzić.
Ja wychodzę z założenia, że nie ma idealnego suplementu do którego nie można czegoś dołożyć/coś ograniczyć by był bardziej efektowny. Tak samo jak nie ma idealnego stacka kreatynowego do którego nie można by było dorzucić bcaa, gluty, buzerów itp itd.
Chociaż w tym przypadku stawiałbym również na niełącznie bo składy mi nie do końca odpowiadają, zwłaszcza, że nie wiadomo na dobrą sprawę ile czego jest w środku.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chociaż nie twierdzę, że na pewno mam rację :wink: To tylko moje skromne zdanie. Spotykałem się wiele razy z różnymi opiniami - prawda jak zwykle pewnie jest gdzieś po środku.
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Ps aa kupiłem to 2 bo miałem je w okazyjnej cenie:P
Napisano Ponad rok temu
chodzi mi o to ze w Altered State chciałem brać żeby większa pompa byla aa Arsona na spalanie
Ps aa kupiłem to 2 bo miałem je w okazyjnej cenie:P
po jakiej cenie jesli mzona spytac?
no to w dni treningowe lykaj:
AS przed treningiem 4-6 kapsow (zobacz kiedy bedzie optymalna pompa)-i tak mogles kupic zwykla arginine i byl by lux
A rano
w nietreningowe
A rano
A w porze treningu
Napisano Ponad rok temu
Nie twierdzę, że dawka 6 kapsów nie okaże się OK - ale wchodź na nią systematycznie i ostrożnie.
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Ja bym tylko zaczynał od mniejszy dawek AS przed treningiem niz 4-6 kapsów. Sugerowana, jedna porcja AS to 3 kapsy a pamiętajmy, że w składzie też jest chociażby joha, kofa itp. Plus dochodzi do tego poranna joha/kofa/inne z Arsena.
Nie twierdzę, że dawka 6 kapsów nie okaże się OK - ale wchodź na nią systematycznie i ostrożnie.
PZDR
to mialem na mysli pisza o optymalnej dawce...zwroc uwage tez, ze to bedzie jedna porcja po kazdym z supli, a samego AS 3 porcje w tygodniu przy 3 treningach
Napisano Ponad rok temu
Owszem - AS będą 3 porcje tygodniowo (chociaż jedna porcja w postaci 6 kapsów są równoważne 2 zalecanym przez producenta).
I tak w dzień treningowy
rano - Arsen - 3 kapsy czyli jedna porcja
przed trenem - AS - 6 kapsów czyli teoretycznie 2 porcje
w sumie wychodzą 3 porcje supli bogatych we wspomnianą chociażby johimibne/kofeinę, które mogą mieć szybkie i krótkotrwałe działanie - chociażby wzrost ciśnienia itp itd. Co prawda w dniu nietreningowym będzie tego trochę mniej, jednak "czar" tych substancji objawia się szybkim, już jednorazowym działaniem ( w wypadku dużych dawek także niebezpieczeństwem). Tak więc nawet jednorazowe przedawkowanie może mieć efekty uboczne - wysokie ciśnienie, bóle głowy itp itd.
I podkreślam blondaass - nie mówię, że takie dawkowanie jest złe - przeciwnie - może się okazać bardzo dobre. Sam znam ludzi którzy pożerają ogromnie ilości takich wynalazków i ich to nie klepie. Jednak by wszystko było ok, bezpiecznie i tak dalej - zawsze należy na konkretne dawki wchodzić stopniowo. Z końcem cyklu też proponuję stopniowo zmniejszać dawki. Ale o tym oboje z S.O.S.'em pisaliśmy.
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jakiego polecilibyscie bulka? dorby w stosunku cena jakosc. na pewno nie bedzie mnie stac na najlepszy dostepny na rynku... :roll: czy może ostrowie miksować z jakimis weglami ?
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
po jakiej cenie jesli mzona spytac?
no to w dni treningowe lykaj:
AS przed treningiem 4-6 kapsow (zobacz kiedy bedzie optymalna pompa)-i tak mogles kupic zwykla arginine i byl by lux
A rano
w nietreningowe
A rano
A w porze treningu
250 za 2 suple.
no bede tak bral jak mowisz:] dzieki !
Napisano Ponad rok temu
ostrowia+kakao/czekolada w proszkuczy może ostrowie miksować z jakimis weglami ?
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
nie wiem czy bylo ale temat jest zbyt dlugi zebym go wertowal teraz
Jakiego polecilibyscie bulka? dorby w stosunku cena jakosc. na pewno nie bedzie mnie stac na najlepszy dostepny na rynku... :roll: czy może ostrowie miksować z jakimis weglami ?
pozdrawiam
ostrowia + banan
Napisano Ponad rok temu
ostrowia+kakao/czekolada w proszku
hola hola
ostrowia + kakao za 3,50 za 0,5 kg z biedronki to moj patent
Napisano Ponad rok temu
PZDR