Słaby- nowy dziennik treningowy
Napisano Ponad rok temu
biceps : 40
udo : 61.5
łydki :41
pas : 91
Set and settings : Świeżo skonczony cykl na krecie, napalm + detonator , oczekiwanie na usuwanie przetoki do grudnia lub stycznia .
Weapons: 20 ml propionate farmadon 10%(rozlewany u nas na Śląsku ) , clomid 50 mg 24 tab .
bullets : 75 mg
Armory : omega 3(jak dojem kupie 3 6 9 olimp) , vigor, real mass, carbomax, mega whey protein, anmal flex .
cel: bicie propa po 0.75 ml co 2 dni.(prawdopodobnie zanizone stęzenie)
Diagnoza : wkute na 8 razy żeby zobaczyc gdzie najmniej zaboli, wszedzie ok tylko głowa mieśnia tuż przy kolanie zostawiła ciut fioletowy ślad, odczucie jakby zakwasu zaraz przy kolanie.
Smak : metaliczny posmak na języku po paru godzinach, znaczy że toxic, co nie ?
Leczenie : grubszą igłą, wyżej nogi bić jeszcze głębiej.
Trening : razem z gościem z 6 letnim stażem. on mi mówi co z czym połączyć i ile ale to ja dobieram cwiczenia. dzis poszły barki + plecy.
co przekonało mnie żeby sobie to wkuć ? 2 złote zasady;
- anaboliki też są dla ludzi, trzeba tylko robić to z GŁOWĄ
- nie ważny wiek, staż i to co się osiągnęło, kujesz bo chcesz być większy, możesz mieć lat 18, a możesz mieć 35, liczy się to co wiemy w tym temacie, podstawowa wiedza o odżywianiu, treningu, wiedza o saa na wysokim poziomie + ktoś kto poprowadzi cię przez wszystko nie chcąc za to siana. Bo za koks zapłacisz zdrowiem, nie pieniędzmi. A dupeczki są naiwne i puszczlaskie, nie chcą twoich mięśni więc na nie nie liczmy, dadzą bez tego
Napisano Ponad rok temu
Klatka 4 serie 12./10./10./11
suwnica 15./15/15/12/12
przysiady ze sztangą 15./15./15/15
tyły na maszynie do prostowania nóg, wciskamy noge od przodu i uginamy : 12/12./6/6
łydki
wznosy z hantlem na jedną nogę 25/25/25/25
siedząc 20./20./20./20
Rano 30 g białka + owsianka + banan
na treningu carbo 70g
teraz kurak z pieca nad węglami pomyśle,
potem poleci gotowana kura + makaron
następnie 200 g serka wiejskiego + makaron
przed snem serek twarogowy przypierdole całą pake jak zawsze 200g bo co bym z tym nie zrobił na nastepny dzien jebie mięsem z lodówki
rano fajka moze nie tyle stała co była hym. duża. naprawde fajny ten środek
zapomniałem dodać oszczędziłem sie z ciężary bo noga mi gnije po ostatnim strzale boli jak bym miał zakwas, ale szło by wszystko robic normlanie nie potrzebnie zeschizowałem
Napisano Ponad rok temu
jakie odstep miedzy posilkami masz ?następnie 200 g serka wiejskiego + makaron
przed snem serek twarogowy przypierdole
Napisano Ponad rok temu
na treningu carbo 70g
-teraz kurak z pieca nad węglami pomyśle(ciemne pieczywo),
potem poszło 40g białka
-następnie makaron z kurą
potem jakieś jabłka
2 porcje real mass real mass
- makaron z serem
Białko
- twaróg 200 g pójdzie przed snem.
daje to około 270 g białka 420 g węgli, tłuszczy nie mam policzonych i bedzie ich strasznie mało. przydało by sie dodać oliwe z oliwek do trzeciego posiłku, pierwszy jest przedtreningowy to nie bede spowalniac metabolizmu. chociaz w dnt da rade . Boli ten wczorajszy szot, nie wiem w co trafiłem ale ból sie powieksza. już wiem żeby bić jak najdalej od kolana gdzie skóra i miesień jest grubszy , nie bawić się tylko brać igłę 7 a nie mniejsze cipki i walenie prawie przy kolanie. pora zanotować że trzeba kupić tani białczan i real mass sie konczy. zakupiony dzis cynk. a propo zrobiłem to jakby nigdy nic, wziąłem strzałe i przypierdoliłem, po czym było mi dziwnie. jak taki szot mógł tak łatwo pójść , a przecież to miało być straszne i mnie odstraszać poza tym trening będe mieć kurewny. chodzenie kiedy mam okazje, łączenie partii w sposób w jaki jeszcze raczej nie łączyłem . będe wszystko wrzucać opisywać . na razie samopoczucie ok, nie czuć nic . to dopiero drugi strzał. zmieniłem siłownie tak bym podał jakie są siłowe zmiany, ale po cyklu wróce na stara i może to i dobre, bo jak debil nie zarzucam tych samych lub coraz większych ciężarów a skupiam sie na technice. przerwy po 3 godziny, wstałem dzis przed 10 , przypadek.
Aaaa chodziło ci o te dwa posiłki na koniec. no to dziś makaron z serem poszedł o 19, licze ze po 22 pójde spa ale często siedzie do 23-24 . wtedy bedzie szło o 20 . myśle żeby wrzucić tunczyka na tą kolacje, z ryżem , ale najwyżej moge wrzucic od czasu do czasu bo $.
Napisano Ponad rok temu
Samopoczucie ok ale musze wrzucić coś na uspokojenie bo w nocy wkręcam sobie ze mi serce napierdala i nie umiem zasnąć .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
coraz mniej miłe te strzały.
a kto powiedział, że będą miłe?
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu
klatka + bic
4 serie sztanga prosta 12/10/10./7
4 serie hantelki głowa w góre 12/12/10./12
rozpiętki 12./12/7/6./6
modlitewnik hantelki 12/10/8/8
sztanga 12/12/6/6
jedzonko poszło w porzadku, o 19 45 minut truchtu
potem makaron i jajka + omega+alliofil+acard+cynk
mój układ krążenia czuje sie lepiej, ponoć bieganie pomaga na to, jakiś hormon odpowiedzialny za przyspieszenie serca sie uspokaja. to dobrze:)
mysle tez ze w dt połączenie rano siłka a wieczorem bieganie będzie dobrym połączeniem, poza tym jestem tak wyjebany że nie mam sił mysleć o sajdach co uspokaja mnie psychicznie. dobranoc.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wkoncu takadla prawdziwych chopów
no i git.
wjebałem dość wysoko od zewnętrznej strony,
znajdziesz miejsce dla siebie odpowiednie
Napisano Ponad rok temu
martwy ciąg 12/6/12/12/8
sztanga w opadzie 12./6/12/6
przyciąganie linki wyciągu górnego klęcząc, jedną ręką 12/12/6/6
wyciąg dolny 12./12./8./8
mało, za mało, wogóle nie czuje zmęczenia, było trzeba nie słuchać znajomego i dojebać bary. no i tu też trzeba troche pozmieniać. czuje sie zajebiscię choć twarz mnie piecze. po każdym strzale to czuje.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
klatka + bic
plecy
barki tric
nogi brzuch.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
klatka + bic
plecy
barki tric
nogi brzuch.
klata bic
nogi
barki tric
plecy
taka kolejnosc
po drugie do tych plecow wolalbym dorzucic zamiast tego wyciagu gornego drązek, dolny tez bym olał i dał wioslo sztangielka, lepiej bawic sie wolnymi ciezarami niz wyciagi i maszynki.
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
lepiej bawic sie wolnymi ciezarami niz wyciagi i maszynki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu