przy wadze 90kg i po koksach 100kg na klate to tak srednio bym powiedzial
jakbyś czytał dokładniej to byś widział co napisalem wyżej
Nie masz sięco dołować
a czy ja sie dołuje??
Napisano Ponad rok temu
przy wadze 90kg i po koksach 100kg na klate to tak srednio bym powiedzial
Nie masz sięco dołować
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wrzuc je w normalnych wymiarach
Napisano Ponad rok temu
piszesz że dalej jest marnie i że słabo wyglądasz...a poza tym ta mania że co rano patrzysz czy ci bic nie zmalał...a czy ja sie dołuje??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
łatwo się mówi ale to wcale nie jest takie łatwe i napewno tego na sucho juz nie osiągne, po tym co przeszedłemtak zebys dobil do 40cm i bedzie gicior !!!!
Napisano Ponad rok temu
nio raczej nie...ale bądź dobrej myśli...łatwo się mówi ale to wcale nie jest takie łatwe i napewno tego na sucho juz nie osiągne, po tym co przeszedłem
Napisano Ponad rok temu
ogólnie to chciałbym wyglądać tak jak Ty
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
już kiedyś próbowałem...pisałem o tym i napisąłem że to była głupota bo nie miałem zielonego pojęcia o tym...lepiej nie dotykaj koksu bo zawsze Ci będzie mało......
rozumiem to....miałem tego farta że potrafiłem się powstrzymać ,ale mam takiego kolegę który robi teraz czwarty cykl a w piątym planuje wziąć anapolon nic nie daje tłumaczenie że to nie ma sensu...chłopak na 18 lat (niecałe) i już 4 cykle zrobił...i w sumie jakieś 40kg masy....Mi już głupie myśli przychodzą jak staje przed lustrem żeby sobie jeszce teraz z 200 mety walnąć albo coś tam
ja tak mam i bez koksua wystarczy że opuszce trening i staje przed lustro i mi się wyjade że spadłem jak k****...
agresor...to też mam ,a nie koksujenie moge się powstrzymać w sytuacjach w których normalny obywatel by się inaczej zachował, czasem mam ruchy jakieś nad którymi nie pasuje
nio ja odczuwam jeszcze strach ale jak wiem że kogoś pojadę albo wiem że mam szanse to mnie to wali czy dostane po ryju i jadę z typemNie odczuwam strachu, je/bie mnie wszystko
Napisano Ponad rok temu
Stefan jak widać wszystko ma swoje złe i dobre strony:) a do 40cm w bicu można spokojnie dojść bez koksu:)czasem mam ruchy jakieś nad którymi nie pasuje, Nie odczuwam strachu, je/bie mnie wszystko
Napisano Ponad rok temu
bardzo dobrze.Niektórzy nie myślą w ogóle...dobrze, ze piszesz o tym moze czesc ludzi glebiej sie zastanowi czy brac koksy
można ale jak ktoś koksował i wyczerpał naturalne możliwości to zajmie to duuuuuużo czasu ,a jak ktoś brał to weźmie jeszcze raz żeby to przyśpieszyć...a do 40cm w bicu można spokojnie dojść bez koksu:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wiem ze pisales ze klata to nie jest Toja mocna strona ale znam ludzi ktozy po jednym cyklu cwiczac na mase na sile brali po 20-30kg wiecej na kalte wiec moje zdanie jest takie ze 100kg to nie jest nic wielkiego ale ja mowie na podstawi ludzi z ktorymi mialem kontakt ktorzy kokuja a jest takich malo i nie iwme co bralijakbyś czytał dokładniej to byś widział co napisalem wyżej
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
134 Baśka Blog: Szef Facebooka |
Humor |
|
|
||
Nowe projekty |
MASTERS Of STEEL |
|
|
||