kiedy ostatni raz robiles sobie przerwe powiedzmy ze 2tyg calkiem bez silki ??
z jakiś miesiąc temu ale nie 2 tyg, tydzień i po tym tygodniu przerwy powiem Ciże miałem strasznego powera jak przyszedlem na trening.
Napisano Ponad rok temu
kiedy ostatni raz robiles sobie przerwe powiedzmy ze 2tyg calkiem bez silki ??
Napisano Ponad rok temu
niestety jesli chcesz zzucic tluszcz to z miesni tez troche spadnie a jesli bedziesz mial diete typowo na mase i bedziesz robil aeroby to pewnie nic Ci nie spadnie chociaz troche obetnij weglenie chce diety redukcyjnej, bo ja nie chce spaść z mięśni tylko chce zrzucić z brzucha żeby mieć krate,a wiem ze jak zmienie diete to spadne i z mięśni.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
przeciez po to w diecie na redukcje masz tyle bialka/aminokw zeby zminimalizowac efekt katabolczny... jakis dziwne masz podejscie - z odpowiednia iloscia b i jakim nie cholernie drastycznym ocieciu wegli obwody wlasciwie nie spadna... moze troszke, ale dajmy na to 0,5cm jak spadnie przy zrzuceniu tluszczyka - jest chyba warte ??stefaN123 napisał/a:
nie chce diety redukcyjnej, bo ja nie chce spaść z mięśni tylko chce zrzucić z brzucha żeby mieć krate,a wiem ze jak zmienie diete to spadne i z mięśni.
niestety jesli chcesz zzucic tluszcz to z miesni tez troche spadnie a jesli bedziesz mial diete typowo na mase i bedziesz robil aeroby to pewnie nic Ci nie spadnie chociaz troche obetnij wegle
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Nowe noze od Jensena |
MAGIA STALI |
|
|
||
Nowe MT Socomy ? |
MAGIA STALI |
|
|
||