Trening z rana lepszy niż sex .................
szacun bo ja nie nawidzę porannych treningów tak 0 12 to spoko ale wcześniej to nie ma szans
Napisano Ponad rok temu
Trening z rana lepszy niż sex .................
szacun bo ja nie nawidzę porannych treningów tak 0 12 to spoko ale wcześniej to nie ma szans
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
ja nie mam raczej wyjścia i musialem się przestawić na taką porę treningową (ok 8 rano czasem wcześniej) - dla mnie super - wystarczyło ok 10-14 dni i organizm sie zaadaptował do takich warunków
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I jak przygotowania? Wyrabiasz sie ze wszystkim w czasie?
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
teraz juz sie w miare wyrabiam bo musiałem odpuścić pracę w sklepie - bardzo nad tym ubolewam ale musialbym sie sklonować żeby ogarniać to wszystko naraz - skończyłoby sie tym ze ani na jednym ani na drugim nie mogłbym być skupiony na 100% a tego nie moge robić ani klientom swoim z ktorymi trenuje ani właścicielowi sklepu - wyjaśniliśmy sobie wszystko , być moze bedzie współpracować na jakimś innym polu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mógłbyś opisać jak wyglądała Twoje dieta przez święta? Mogłeś sobie pozwolić na coś więcej czy dalej restrykcyjna dieta? Pytam, bo jestem ciekaw jak to wygląda z perspektywy zawodnika
"Mogę zaakceptować swoją porażkę, ale nie zaakceptuje tego, że nie próbowałem"
~ Michael Jordan
Napisano Ponad rok temu
spokojnie napisze z jutra rana - było podjadanie w 2 dzień świąt bo do zawodów jeszcze ok 4 miesiące także lekk owrzucilem na tzw luz. Niestety u mnie organizm slabo toleruje te świństwa i poźniej czuje sie średnio także z tego powodu też unikam cheatów - lubie tylko moment jedzenia a poźniej jest znacznie gorzej - czysta micha dla mnie lepsza chociaz jak widzicie jem np miód , rodzynki , warzywa jem teraz w sumie z mrożonek ale staram sie codziennie mieć inne , mięso dusze w sosie z przecieru pomidorowego (NIE KONCENTRATU!) plus zioła , pieprz ziołowy , troche przyprawy do kurczaka (żeby mieć troszke soli - conajmniej 1,5 grama musi być codziennie spożyte !)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czasem reset jak sam wiesz to konieczność poza tym święta mają swoje prawa najwazniejsze że jadłeś z umiarem
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
ja resetu nie potrzebuje , w zasadzie to nie chciało mi sie w 2 dzień świat wstać wcześniej zeby szykować jedzenie dlatego poźniej jadlem to co na stole - w zasadzie jestem napchany żarciem i nie było jakiegoś szaleństwa - poźniej wiem jak bede sie czuł to mnie to tez stopuje
Napisano Ponad rok temu
Oby tylko nie zbyt dotkliwie
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Jest cel także nie ma problemu zebym pchał w siebie jedzenie takie jak trzeba
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik Kordian Skibinski edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik Kordian Skibinski edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Widzę że ciężary nie sa małe. Dla niektórych pewnie wydawałyby się niewielkie ale wiem po sobie ile trzeba odjąć z gryfu aby czuc dokładnie to co trenujemy i zachowac porządna technikę starasz się progresować ciężar w dłuższym czasie czy przychodzi Ci to tak trudno jak np mi?
I mam pytanie co sadzisz o witamine C. Jakie dawki poecasz przyjmować, kiedy i czy według Ciebie sa substancje które zwiekszaja dostepność tej witaminy w organiźmie?
Mateusz Pawlak
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Komei Jyuku Polska |
WALKA NOŻEM, BROŃ |
|
|
||
Gala Zawodowego MuayThai - mecz Polska vs Holandia.......... |
MUAY THAI, BOKS, KICKBOXING, K-1 |
|
|