tylko cos nie chce iść w górę - narazie sie zatrzymała jak magiczna na 98,5 kg tylko ze wlasnie widze poprawe jakości bez zmiany wagi czyli coś tam na plus jest ale chce jednak na maxa wykorzystać ten okres do końca stycznia i od poniedziałku dorzucam jeszcze węgli i tłuszczu , podjadac nie mam zamiaru - dla mnie ten temat jest juz zamkniety do zawodów
Kordian Skibiński - przygotowania do sezonu 2015 z NANOX NUTRICEUTICALS POLSKA
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Skoro jakość a jak ja rozumiem gęstość jest wieksza = jednak mozna powiedziec że masa idzie. Wszakże masa to nie tylko rozmiar
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie jak mówisz ale apetyt jest większy
Napisano Ponad rok temu
Dzisiaj ostatni dzien bez zmian , dzien w zasadzie beztreningowy - jedynie godzina zajęć fitness poprowadziłem
od jutra następujące zmiany w diecie - zaznaczone na czarno
Napisano Ponad rok temu
Wreszcie ktoś kto się twarogu nie boi nawet w symbolicznych ilościach
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
akurat ja nie używam praktycznie wogole nabiału bo na mnie źle wpływa - tak jak napisales dorzucilem symboliczną ilość do omleta , twaróg poddany obróbce termicznej u mnie sie sprawdza w miare o ile ilość jest niewielka
Napisano Ponad rok temu
Ja się też nie boję,ale mało mi smakuje Jedynie sporadycznie z kiwi(ze względu na enzymy rozkładające kazeinę)
Napisano Ponad rok temu
produkty mleczne u kogoś kto startuje lub chce startować odpadają i trzeba sobie to uzmysłowić jak najprędzej - dlaczego u mnie twaróg ? 3 tygodnie masy i chce trochę urozmaicić źródła bialka ktorego jem i tak sporo - to jest kropla w morzu i wiem ze twaróg poddany obróbce termicznej u mnie nie powoduje znanych objawów czyli wypryski na skórze , trzymanie wody pod skórą , problemy gastryczne. do końca lutego czyli na chwile wrzucam do omleta i na tym koniec zabawy z nabiałem
Napisano Ponad rok temu
Martwy ciąg na prostych nogach 100kg + szacun !
Napisano Ponad rok temu
Uważasz że 100kg w MC na prostych to wiele ?
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
poprawnie wykonywane to wg mnie dużo - to ma być ćwiczenie na dwugłowe i pośladki i trzeba mocno sie skupić aby głownie angażować te elementy
Napisano Ponad rok temu
Wystarczy kilka KG za dużo i chwila nieuwagi i zamiast dwójek pracuje głównie prostownik. A nie o to nam chodzi
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Ja się dobrze wypycha biodra w tył i robi ruch praktycznie po piszczelach to prostownik mało się włącza,ale ja tam nigdy dużych ciężarów nie mam
Napisano Ponad rok temu
prostownik i tak pracuje dlatego ja nie robie normalnych martwych w treningu pleców tylko dobijam prostownik dzień poźniej robiąc dwugłowe i pośladki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak czytam i czytam twój DT i chyba dzieki niemu przekonałem się do miodu bo jego smaku nie lubiłem. Ty go za to stosujesz niezmiennie codziennie
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
+ glutamina i nie choruje - ostatnio mialem katar .... dwa dni i tyle go widzialem
Napisano Ponad rok temu
Jak dzięki cordyceps ale tu działają te same polisacharydy co w miodzie.Wczoraj próbowałem te wyciskanie sztangi z brzucha,opuszczasz sztangę do górnej części mięśni prostych brzucha?
Napisano Ponad rok temu
A ja nadal czekam na filmik z tego wyciskania z brzucha
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
nie udało sie skręcic bo trenowalem o 7 rano i bylem praktycznie sam niestety , co do techniki do opuszczam mniej więcej w połowie brzucha (wysokość pępka) ale znaczenie ma tez ruch w stawie barkowym bo ważne jest ułożenie łokci w zależności od fazy ruchu