Użytkownik Onizuka46 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czekam na jakieś zdjęcia porównawcze i kibicuje:)
Btw. ale wiesz, że to "podwijanie" o którym piszesz nie jest najlepsze :>
Użytkownik Got2be edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
160 nigdy nie usiadłem, więc pozazdrościć.
Nogi i plecy to moje najsłabsze partie. ani siły ani mięcha, ale co tam, nie jeden ma gorsze
Napisano Ponad rok temu
.. Zawsze delikatna warstwę tłuszczu na nim mam.. Teraz robię wszystko żeby te mięśnie brzucha "urosły" i wypełniły trochę luźna skórę żeby potem moc wypalić na wiosnę sadlo. Ogólnie skóra robi się ciensza a mięśnie większe ale zobaczymy efekt po redu na wiosnę...
A silowo chciałbym skończyć tak ze 140 płaska i około 200 w martwym. To by mnie mega ucieszylo:)
Napisano Ponad rok temu
PON
WL 30(% max 1 powtórzenia)/10 40/8 50/8 60/6 70/6,6,6,6
Hantle na skosie 8,8,8
Rozpiętki na płaskiej 10,10,10
Wyciskanie wąsko(łokcie przy tułowiu) 8,6,6,6
Wyciskanie francuskie hantli w leżeniu 8,8,8 /wyciąg góryn 8,8,8/poręcze 6,6,6 - zmieniać co jakiś czas
ŚR
MC 30/10 40/8 50/8 60/6 70/6,6,6,6 (co tydzień do4x6 +2,5kg)
Szrugsy 12,12,12
Drążek 8,8,8
Biceps dowolnie 3x10-8
Biceps dowolnie 3x10-8
Brzuch dowolnie 2 ćwiczenia
Przysiad 30/10 40/8 50/8 60/6 70/6,6,6,6 (co tydzień do 4x6 +2,5kg i do MC a do WL po 1kg)
Przysiad z przodu 8,8,8
Prostowanie nóg 10,10,10
Ugignanie nóg 10,10,10,10
Wspięcia na palce 4-5xMAX(opcjonalnie)
Brzuch 2 cwiczenia
Myślałem wrócić do niego jak przestanie działać na mnie mój plan. Ćwiczenia w głównym boju dadzą wpier.... ostry a reszta to dodatek do "pompy". Tylko martwi mnie czy przy takim planie drazek raz w tyg to będzie dobre rozwiązanie bo bardzo mi zależy na podciąganie na drazku. Tylko przerobilbym całkowicie trening nóg bo kręgosłup by na bank nie wytrzymał xd
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No przerwa od treningu jest wskazana. Nawet max 3 tygodnie nic się nie stanie, muscle nie spadną za bardzo.. A wtedy ile radochy, bo człowiek wraca do swoich sił
„Be strong, u never know who you are inspiring”
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Lepiej robić systematyczne przerwy pomiędzy dniami treningowymi, aniżeli tygodniowe pauzy. Z punktu rozwoju sylwetki korzystniej wypada zachowanie ciągłości.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A nie zmieniam nic. Korcilo mnie zrobić standardowy plan typu pon klata bić, środa nogi Barki i piątek plecy Triceps ale na chwilę obecną daruje:) dziś kolejny progres WL 8x72 ciekawe kiedy zejdę na 6stki
Odkąd zacząłem ćwiczyć z Fabryką Siły i dostałem plany kompleksowe, bez podziału na konkretne partię powiem jedno: nigdy więcej dzielonego treningu na długi okres czasu . Fakt faktem, może i fajnie wygląda spompowana klatka lub ramiona jak się je przećwiczy kilkoma aktywnościami. Niemniej w praktyce, tempo rozwoju efektów jest nieporównywalne do holistycznego planu . Dlatego jak jest tylko okazja to wplatam FBW.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kiedyś ćwiczyłem właśnie z podziałem na konkretne partie. Trudno było utrzymać wagę (w miare sylwetkę) i łatwiej było się zalać. I jakoś tak nudno:) może cwicze specyficznie ale dietę przy odchudzaniu też taka miałem a jednak zrzucilem sporo kg. Poszło by o niebo lepiej gdybym na redu jadł mięso ono serio daje kopa. Chcę dorzucić go jeszcze troche do mojej dietki. Od kiedy zacząłem je jeść często łapie mnie pompa jak na początku kiedy zaczynałem ćwiczyć
Czy dobrze rozumiem, że podczas redukcji miałeś ograniczoną ilość/nie jadłeś mięsa?!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mięso dobra rzecz, nie ma co jej ograniczać skoro nie masz jakichś odchyłów dużo witamin, minerałów, łatwe białko. Ja nie wyobrażam sobie dnia bez mięsaNo właśnie nie jadłem praktycznie wcale xd nie jestem vege ale jakoś tak w praktyce łatwiej mi było zjeść twarog niż gotować kure xd teraz wcinam i widzę różnice:)
No i PS nie ograniczaj się tylko to kury. Wieprzowina itp też są dobre
Użytkownik aniajlover edytował ten post Ponad rok temu
„Be strong, u never know who you are inspiring”
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Załączone pliki
Napisano Ponad rok temu
Moim zdaniem zaliczyłeś duży postęp pamiętaj jednak o tym śnie bo to najważniejszy element regeneracji, który jest niezwykle trudny do zastąpienia.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jaki trening stosować by uzyskać taki cel?
- Ponad rok temu
-
PUSH/PULL w Street Workout
- Ponad rok temu
-
Kuba Lima - Bodybuilding Blog
- Ponad rok temu
-
Bieniek - DT
- Ponad rok temu
-
Stary czlowiek i... ciezary
- Ponad rok temu
-
Chudy nolife zaczyna ćwiczyć
- Ponad rok temu
-
DT - Sinek - Get bigger or...!
- Ponad rok temu
-
Dziennik młodego "Kulturysty"- MlodyJay
- Ponad rok temu
-
DT - lukasz9179 - Tym razem sie nie poddam !
- Ponad rok temu
-
EKTOMORFIK - prawdziwy suchar jedzie z tematem!
- Ponad rok temu