Styl zycia ma duzy czynnik na kondycje u mnie byly czasy ze nie biegalem a kondycje I tak mialem lepsza od rowiesnikow, boisko robilo swoje wtedy
Najwidoczniej coś w tym jest
Napisano Ponad rok temu
Styl zycia ma duzy czynnik na kondycje u mnie byly czasy ze nie biegalem a kondycje I tak mialem lepsza od rowiesnikow, boisko robilo swoje wtedy
Najwidoczniej coś w tym jest
„Be strong, u never know who you are inspiring”
Napisano Ponad rok temu
10 marca 2017
Siemka!
Ja dopiero co wstałam... Trochę mi się pospało, no ale raz na ile można . Zaraz kawele z masele i ruszam trening robić
Bynajmniej teraz wrzucam (tak jak obiecałam) pomiary, waga, no i 1 zdjęcie - ale fajne
WAGA : 50,90 kg
BICEPS - 31 cm
BIODRA 88 cm
UDO 53 cm
ŁYDKA 31 cm
TALIA 66 cm
PRZEDRAMIĘ 24 cm
Jakie moje spostrzeżenia? Jak się je Białko na poziomie 1g/kg m.c. lub poniżej to waga spada Pewnie Ameryki nie odkryłam, ale chociaż wiem jak działać na sobie, gdy waga dobije 60kg a ja będę musiała szybko to zredukować
No i fota.
Napisano Ponad rok temu
No i treeeening!!
TRENING A
Martwy Ciąg 7x3 32,5 kg
Przysiad 3x7 17,5 kg
Pompki 4x4 10 kg
Wąskie Wyciskanie sztangi 4x8 7,5 kg
Uginanie przedramion 3x5 7,5 kg
No i Mężczyźni.. Wszystkiego najlepszego!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Aniu bardzo Cie przepraszam że się bede czepiał ale foty wrzucamy w pozach kulturystycznych .
A tak poza nawiasem ładnie to wygląda .
Wieem, Spoczko.
Wrzuciłam, chciałam trochę inne Ostatni raz obiecuje!
Napisano Ponad rok temu
12 marca 2017
Siemka!
U mnie dzisiaj luz.. Tak samo jak i wczoraj.. No wczoraj trochę więcej ruchu, bo porządki domowe
Dwa dni siedzenia na dupie, mam nadzieje, że CUN się zregenerował i jutro z rańca treningo pójdzie niesamowicie
Także już nie zakłócam spokoju, miłej niedzieli!
Napisano Ponad rok temu
13 marca 2017
Witam
Wczoraj i przedwczoraj dobrze wypoczęłam (tak myślę ), bo dzisiaj trening nie poszedł jakoś zbytnio ciężko.. Choć przysiad był ciężki
Niedługo dojdę do max'a, który osiągnęłam dzięki poprzedniemu planowi treningowemu.. Także zobaczymy jak to pójdzie w tym planie
Na razie nie narzekam na treningi ''prawie'' na czczo! JEST MOOOOCCC!!
TRENING B
Przysiad 7x3 30 kg
Martwy Ciąg 3x7 25 kg
Wiosłowanie sztangą 3x3 30 kg
Wyciskopodrzut 4x6 10 kg
Wznosy hantlami - SERIA ŁĄCZONA** 10 kg
a) bok 1x3
b ) przód 1x7
c) broda 1x5
** na jedną rękę
Napisano Ponad rok temu
15 marca 2017
Siema!!
Wątróbka mi się gotuje, więc mam czas wstawić Trening Słuchajcie..
Dzisiaj byłam na wadzę, zrobiłam foty poglądowe.. Waga wzrosła.. No ale to tylko parę gram do przodu, więc chyba nie ma się co przejmować 0,5kg ??
Także ten tego..
WAGA - 52,6 KG
Muszę przyznać, że trochę treningi na czczo wykańczają.. No ale pociągne do końca marca.. Zostało mi jeszcze z 2 tygodnie wolnego od szkoły
Ale z drugiej strony może to nie ćwiczenie na czczo tylko zwiększające się ciężary dają w kość ?? Bo dla mnie jest już ciężko.
Zrobiłam pod koniec jeszcze 4 serie na brzuszek... Bo lato się zbliża, a nie wiem czy to u mnie powstało zjawisko palenia tkanki tłuszczowej bo trochę mam takiej skóry.. I chce się tego pozbyć
TRENING C
Martwy Ciąg 5x5 30 kg
Przysiad tylni 5x5 22,5 kg
Wyciskanie leżąc 4x5 12,5 kg
Wąskie pompki 3x4 10 kg
Uginanie hantlami jednorącz 3x4 10 kg ***
*** wartości podane już na dwie ręce.
+ BRZUCH
BRZUSZKI (+5kg)
I seria 5 powt.
II seria 5 powt.
III seria 5 powt.
IV seria 5 powt.
Użytkownik aniajlover edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No i ja jeszcze
Jutro robię lekkie ładowanko .. Nic szczególnego, 1kg boczku i takie inne pierdoły
Tutaj fota z dziś rano.
Napisano Ponad rok temu
16 marca 2017
Witajcie!
Dzisiaj OFF od treningu, lecz spacer z rana zaliczony! No i myślałam o ćwiczeniach izometrycznych... Robionych w OFF... Coś wymyślę, a słyszałam, że fajnie oddziałują na mięśnie i nie tylko
No wczorajszy trening trochę dzisiaj odczułam rano. Lekka senność, zmęczenie, nawet lekkie ZAKWASY! Zakwasy w okolicy pleców i klaty - po tym wyciskaniu pewnie . No ale dzisiaj po to jest OFF, by odpocząć i się zregenerować.!!
No i chyba z lekkiego wymęczenia po treningach dzisiaj zdecydowałam nie robić ładowania, tylko jeść produkty bez żadnego liczenia kalorii i w ogóle. Jak mnie najdzie ochota to zjem tyle ile chce i to co chce
Jak na razie wlazł omlet z 1 białka, 4 żółtek, pietruszka, z trzy łychy koncentratu pomidorowego smażony taki omlet na smalcu. Super sprawa!
Napisano Ponad rok temu
16 marca 2017
Witajcie!
Dzisiaj OFF od treningu, lecz spacer z rana zaliczony! No i myślałam o ćwiczeniach izometrycznych
Samo myślenie można zaliczyć jako połowa zaliczonego treningu
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
Samo myślenie można zaliczyć jako połowa zaliczonego treningu
Ooo OMG hahaha
No u mnie już tak to bywa
Napisano Ponad rok temu
17 marca 2017
Siemanczeko!
Wczoraj po takiej ilości kalorii to nie powiem, fajnie się ćwiczyłoo
Widzę, że organizm już lepiej reaguje na treningi.. Chyba się skapnął, że coraz ten ciężar będzie szedł w górę!
Lato się zbliża także chce trochę zredukować BF i nie tylko Nogi mam za duże i coś muszę wymyślić
TRENING A
Martwy Ciąg 7x3 35 kg
Przysiad 3x7 20 kg
Pompki 4x4 10 kg
Wąskie Wyciskanie sztangi 4x5 10 kg
Uginanie przedramion 3x5 10 kg
Niestety z drążka będę zmuszona zrezygnować.. Śruby się luzują i ch*j z tego
+ BRZUCH
BRZUSZKI SKOŚNE (+5kg)
I seria 12 powt.
II seria 10 powt.
III seria 8 powt.
wartości podane na dwie strony już
+BRZUCH
BRZUSZKI NORMALNE (+5kg)
I seria 15 powt.
Także jak widać, było gruubo
Napisano Ponad rok temu
18 marca 2017
Wittaaaam!!
U mnie dzisiaj OFF.. Ale było aktywnie, polatałam po dworze 2 godzinki Jutro daje pełen luz, chillout i te de , bo z poniedziałku czekają mnie ciężkie siady.. Tak macie racje, jest sobota a ja zamiast psychicznie odpoczywać od treningu to non stop o nim myślę! Jutro pewnie jakiś spacerek wpadnie tak tylko regeneracyjnie jak pogoda pozwoli
Moje aktualne makro ustalone dzisiaj BTW - 2 : 1,5 : 0,5-0,8
Naszło mnie na coś nowego, bo ... Zauważyłam u siebie pierwsze malutkie, przepiękne kabelki No i marzy mi się ich więcej Ludzie mają rację, że jak się pojawi jedna żyłka to chce się ich więcej - tak jest i w moim przypadku! A jaki potem zaciesz na ryju, że coś się osiągnęło bez sterydów i wspomagaczy - BEZCENNE!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Żyłka hehe co to ma wspólnego z dopingiem.
Sterydy ,Ania piszesz coś o czym nie masz pojecia . Kto Ci takich żeczy nagadał.
Tak tylko napisałam. Miałam na myśli już taki '' level hard '' jak ktoś bierze te wszystkie zabaweczki A teraz to jest coraz więcej ludzi, którzy liczą tylko na te rzeczy a powinni liczyć na swoje ciało i siebie
Napisano Ponad rok temu
Ania pisałaś kiedyś że marzy Ci.sie występ na scenie i chciałabyś w tym kierunku iść ,lecz sie rozczarujesz i to bardzo mocno.
Bo bez wspomagaczy w tym sporcie nic nie osiągniesz.
Hmmm... O tym jeszcze myślę
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Może pomyślisz że się zawźiełem na Ciebie i sie ciągle czepiam ale to nie tak.
Pamiętasz jak zaczęłaś dziennik kiedyś napisałem że idzie to w dobrym kierunku .
Widziałem i ciągle widzę w tobie potencjał.
Nie no co Ty Nawet tak nie myśl. Dziennik widzi każdy użytkownik tego forum.. Każdy może komentować, wypowiadać się do woli .
Przyjmuje tak samo te negatywne jak i pozytywne uwagi.. Każdy może się wypowiedzieć na swój temat
Napisano Ponad rok temu
aniajlover zawsze możesz spróbować swoich sił w jakichś zawodach. Obecnie jest tyle imprez dla amatorów i możliwości wystąpienia, że zawsze znajdzie się jakiś event na którym można by było zadebiutować. Tylko wtedy trzeba być jeszcze bardziej zdeterminowanym, oczywiście w zależności od własnego zamiaru: wygrać czy jedynie złapać nowe doświadczenie .
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
jaki strój na fitness? |
Fitness i Aerobik |
|
|
||
Fitmax HMB+W celu przyspieszenia wzrostu masy mięśniowej HMB+™ warto połączyć z F |
Odżywki i Suplementy |
|
|
||
Crossfit dla początkujących |
Inne sporty |
|
|
||
Fitness we Wrocławiu |
Fitness i Aerobik |
|