13 sierpnia 2017
Schudłam, ku*wa schudłaaam!
1. Dzisiaj rano śniadanko, potem spokojnie uderzyłam na miasto.. hm krótkie spodenki robiły wrażenie na niektórych Także chyba forma się zgadza, hihi .
Czyli dzisiaj relax, krzyżówki, zakupy, leżing, plażing na łóżku.. oprócz smażingu bo pogody ni ma
2. No i co najciekawsze.. S C H U D Ł A M Jeju.. Moje pierwsze 1,5kg w dół.. Na redukcji jestem od 2 miesięcy a tu dopiero waga spadła.. Ale dobrze, że w ogóle spadła. Obwody nie wszystkie ale niektóre też w dół, dobry początek. Może hormony się ustabilizowały, hm.. ?
OBWODY
Jedynie co mogę zinterpretować to to, że właśnie od poprzednich pomiarów minęło zaledwie 12 dni, a tu taki change, biutiful, chce się dalej redukować
3. Dziś miał być ten szczególny dzień, na który tak czekałam przez 2 tygodnie, codziennie odliczałam.. i .. ch*j bombki strzelił. Brak głodu, brak chęci.. Nie poszło ładowanie. Szczerze mówiąc to nawet nie naszykowałam się jeśli chodzi o zakup żarcia. Planuje albo na tygodniu, albo w przyszłą niedziele. Oczywiście jak dam radę wytrzymać
Trzymajcie kciuki!
4. Nowy plan, nowe cele.. od.. jutra Zaczynam nowy plan. Będzie ciekawie. Chciałabym coś osiągnąć poprzez trenowanie tego co trenuje, myślę nad debiutami. Może by tak sprawdzić się w następnym roku lub za dwa lata.. ?
DIETKA
kawa z kakao
I posiłek : 5 jaj, 20g oleju kokosowego, warzywa
II posiłek : 150g mięsa z kurczaka, warzywa
III posiłek : 300g ziemniaków, ketchup
szklanka czystku
IV posiłek : 60g łopatki wieprzowej, koncentrat pomidorowy, orzechy włoskie, warzywa
KALORIE