13 sierpnia 2017
Schudłam, ku*wa schudłaaam!  

1. Dzisiaj rano śniadanko, potem spokojnie uderzyłam na miasto.. hm krótkie spodenki robiły wrażenie na niektórych 
 Także chyba forma się zgadza, hihi 
 . 
Czyli dzisiaj relax, krzyżówki, zakupy, leżing, plażing na łóżku.. oprócz smażingu bo pogody ni ma ![]()
2. No i co najciekawsze.. S C H U D Ł A M 
  Jeju.. Moje pierwsze 1,5kg w dół.. Na redukcji jestem od 2 miesięcy a tu dopiero waga spadła.. Ale dobrze, że w ogóle spadła.  Obwody nie wszystkie ale niektóre też w dół, dobry początek. Może hormony się ustabilizowały, hm.. ?  ![]()
OBWODY
Jedynie co mogę zinterpretować to to, że właśnie od poprzednich pomiarów minęło zaledwie 12 dni, a tu taki change, biutiful, chce się dalej redukować ![]()
3. Dziś miał być ten szczególny dzień, na który tak czekałam przez 2 tygodnie, codziennie odliczałam.. i .. ch*j bombki strzelił.  
 Brak głodu, brak chęci.. Nie poszło ładowanie. Szczerze mówiąc to nawet nie naszykowałam się jeśli chodzi o zakup żarcia. Planuje albo na tygodniu, albo w przyszłą niedziele. Oczywiście jak dam radę wytrzymać ![]()
Trzymajcie kciuki!  ![]()
4. Nowy plan, nowe cele.. od.. jutra 
 Zaczynam nowy plan. Będzie ciekawie. Chciałabym coś osiągnąć poprzez trenowanie tego co trenuje, myślę nad debiutami. Może by tak sprawdzić się w następnym roku lub za dwa lata.. ? ![]()
DIETKA
kawa z kakao
I posiłek : 5 jaj, 20g oleju kokosowego, warzywa
II posiłek : 150g mięsa z kurczaka, warzywa
III posiłek : 300g ziemniaków, ketchup
szklanka czystku
IV posiłek : 60g łopatki wieprzowej, koncentrat pomidorowy, orzechy włoskie, warzywa
KALORIE

Temat jest zamknięty

Ponad rok temu

FaceBook