Nie jest rozporowy jest wkręcony 2 grubymi śrubami w ścianę, nie ma opcji zeby sie zerwał
REDUKCJA - Zabijamy grubasa !!
Napisano Ponad rok temu
Ja bym chyba nawet do niego nie dosięgnął , musiałbym skoczyć
Zapraszam do przeglądania, wypowiadania się oraz poprawiania moich błędów.
Zapamiętaj! Każdy uczy każdego, a WIEK to tylko liczba!
Powracam!
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
No jest dość wysoko ale jak się wprowadzałem na mieszkanie to już tak był, pewnie kiedyś był często używany bo ma miejscowo wytartą farbe
Napisano Ponad rok temu
Powracam!
Napisano Ponad rok temu
Oj tam jakby spadł to tylko siniaki by były no i może guz na głowie
Kręć interwały, tak ze 2-3 razy w tygodniu całkiem inny bodziec dla fatu ...
Napisano Ponad rok temu
Trening
1.Podciąganie na drążku 21powt / 14 powt/ 12powt / 10powt/ 8powt (dzisiaj maxymalnie ale z hakami )
2.Hammer ściągny od góry 8x 90kg / 9x 90kg / 12x 70kg / 12x 70kg + potrójny dropset/
3..Hammer jednorącz siedząc 12x 40kg/ 10x 40kg / 10x 40kg / 8x 40kg
4.Sciąganie klamry na wyciągu 60kg x 10powt + podwójny dropset / 60kg x 10powt + podwójny dropset / 50kg x 10powt + podwójny dropset
5. Ściąganie klamry do brzucha siedząc 60kg x 10powt + podwójny dropset / 60kg x 10powt + podwójny dropset / 50kg x 10powt + podwójny dropset
Interwał na bieżni 200m 7km/h na przemian z 200m 16km/h. 15min , 2500m. Interwał masakra, ale nie wiem do końca czy ma on wlasnie w taki sposób wyglądać, może robić mniejsze dystanse ? 30min po treningu jeszcze się ze mnie lało.
Myślę żeby robić 2x cardio i 2x interwał. Jak myślicie?
Ogólnie trening bardzo ładny, tak jak mówiłem dzisiaj. Same wyciągi i maszyny ale dały rade, zdziwilem się przy podciąganiu robiąc max, bo dość ładnie mi poszło ;]
Suple
2 kaps xtreme slim przed trneingiem
Micha
prawie idealny dzień Xd
Użytkownik Cajmer edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Powracam!
Napisano Ponad rok temu
Robiłem wcześniej i w sumie super efektów na początku nie dawały, nie wiem jak byłoby teraz. Mówisz, żeby spróbować? Na bieżni/orbiteku/rowerku? Po ile minut?
wcześniej jechałem po 100m 7km/h na przemian z 200m 14km/h i tak do 2.5km
myślałem też o treningu "German Body Composition" z tego co wyczytałem bardzo dobrze spala fat
Ja ci jedynie mogę napisać jak sam robię.Biegnę początkowo 15 km/h przez minutę i schodzę do 5 km/h i czekam aż tętno spadnie poniżej 130,znowu zaczynam biec teraz powyzej 15 km/h,powiedzmy 18 i staram się wytrzymywać znowu minutę,na ogół już przy drugiej serii mam tętno ok. 170,znowu schodzę poniżej 130 i tak co serię dokładam trocję szybkości,aż do 20-25 km/h w ostatniej serii,gdzie tętno jest ok.190.Moje interwały na ogół trwają ok. 20 min. w 5-6 cyklach.
Napisano Ponad rok temu
20-25kmm/h ? Wyebalo by mnie z tej bieżni na koniec siłowni wczoraj po 3 cyklu miałem tętno 180, a raczej na odpoczynku ponizej 140 mi nie schodzi. Będę robił podobnie ale moze przez 40sek bo nie jestem tak zaawansowany, zobaczymy co z tego wyjdzie. Dzięki wielkie
Tak czy siak dzisiaj tego nie sprawdze bo dzień nóg, co najwyżej cardio zrobie. Myślisz, że można robić z 2x cardio i 2 x interwał czy lepiej trzymać się jednego, albo 3x interwał 1x cardio?
Użytkownik Cajmer edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Powracam!
Napisano Ponad rok temu
Ja bym teraz olał cardio i robił tylko interwały i wiem ze to nie polecane ale robiłem je po treningu siłowym
Napisano Ponad rok temu
Ja interwały robiłam 3 razy w tygodniu po siłówce po 25 minut... Najważniejsze byś zobaczył najbardziej optymalną opcję z jaką będzie Ci się dobrze je kręcić. Odpowiednia prędkość, czas i tętno.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zważ że Magda też ma inne cele Nie musisz tyle kręcić bo się popalisz,jej zależy na szczupłej,lekko zarysowanej sylwetce,ty nadal chcesz być dzikiem z lekko zarysowanym brzuchem
Napisano Ponad rok temu
Jak teraz zaczniesz tyle kręcić + obetniesz za wiele kalorii to szanse na redukcje stracisz. Stopniowo wszystko i powoli rób. Podszedłeś troche od d*py strony na początku ale jeszcze da się dobrze to rozegrać.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
No to interwały będę kręcił z 2-3 razy 15min nie na pełnej qrwie a dziś sobie zrobie lekkie cardio 30minutowe po nóżkach
Napisano Ponad rok temu
Jak Ty po nogach masz siłę kręcić cardio to słabiutki ten trening
Napisano Ponad rok temu
level na niski stopień i jakoś na siłę daję radę te 25min ukręcić. gorzej później z zejściem po schodach..