nienawisc do policji wsrod mlodziezy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Będąc młodym zbuntowanym nie raz dostałem od policjanta, ani razu pałką na ogół pięściami i butami, rzucałem w nich kamieniami i butelkami z benzyną...., nie siedzieliscie na dołkach ani w arescie śledczym , ...
Byłem na dołku, byłem skuty, rzucony na glebę i skopany. Nie mów więc, że nie znam policji od złej strony.
Co nie zmienia faktu, że kolesie tacy jak ty uważający haslo "CHWDP" za naczelną ideę życia są po prostu debilami.
Napisano Ponad rok temu
Nie wystarczy zadzwonić:.... Ostanio mojej dziewczynie ukradli torebkę,zadzownila na policje hee do dzis torebki niema . i powiedzcie mi od czego oni są w tym kraju ?...
na Policję to trzeba się przejść, wyczekać pokornie na osobę z dyżuru, zgłosić oficjalnie sprawę - do protokółu, podpisać się wiele razy, odebrać pouczenie dla pokrzywdzonego, poczekać aż sam PAN OFICER DYŻURNY raczy klepnąć papiery funkcjonariuszowi z dyżuru (nic dziwnego że chodzą wkurwieni - ci z dyzuru) i spokojnie poczekać na umorzenie z powodu nie wykrycia sprawcy i wpisaniu sprawy do rejestru przestępstw - a jak masz fart (czyli należysz do tych 20% wykrytych kradzieży) to kiedyś jakiś łepek wpadnie podczas rutynowej kontroli z Twoim dokumentem, telefonem, radiem, a panowie Policjanci wezwą Cię w celu odbioru depozytu, a dzień będzie wprost piękny, tylko śpiew ptaków zagłuszy czasem wrzask rozpytywanych na górze chuliganów....
.... a może to radio na górze za głośno nastawili Panowie Kryminalni i stąd ten hałas...
...ja tam nie wiem!
Ps. Lubię zaglądać w dekolty niektórym Policjantkom, ale czy to zbrodnia???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pan policjant mi nawet polecil combat zamiast karate na przyszly raz :wink: oprocz tego byli bardzo mili.a jak masz fart (czyli należysz do tych 20% wykrytych kradzieży) to kiedyś jakiś łepek wpadnie podczas rutynowej kontroli z Twoim dokumentem, telefonem, radiem, a panowie Policjanci wezwą Cię w celu odbioru depozytu, a dzień będzie wprost piękny
Napisano Ponad rok temu
Ale w sumie dzięki temu wyruchałem sąd na całe 3 zł.
Napisano Ponad rok temu
tak naprawde CIezko bylo im sie do czegokolwiek doczepic
jechali za nami po cywilnemu, jezeli dobrze pamietam to raz nawet probowali w grupe wjechac. Tych mlodszych od debili, szczeniakow itp. wyzywali. Najgorsze, ze jak zobaczyli, ze to policja to momentalnie uciekli na chodnik, a przeciez na chodniku mandat moga dostac, na ulicy nie - bo za co. Jechali w sumie za nami az do wiezy cisnien. Gdzie nasz blad - skrecilismy w lewo z prawego pasa. Wtedy juz nie wytrzymali, mieli do czego sie doczepic, kazali zjechac nam na chodnik. Wiekszosc uciekla. My zostalismy. Mialem wrazenie ze zaraz nas bic zaczna. Wkoncu rowerzysci to te chuje co na rowerach jezdza. Straszyli, ze zaraz drogowka przyjedzie i nas wszystkich zabierze. Wymyslali jakies prawa z kosmosu dla ktorych nie wolno wogole nam istniec. No i ladnie wytluaczyli ze wypadek na lodzkiej to tez wina rowerzystow. (chodzi o zeszłotygodniowy wypadek w Kaliszu, co kierowca poloneza wjechał w kolarzy) Bo jak by na rowerach nie jechali to by wypadku nie bylo.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
No i kolejny wyskok panów w mundurach...Kuriozum już po prostu. Szczególnie przedostatni wpis (strona 2) to jest szok, jaki poziom reprezentuje polska policja :
Przecież od tego są anarchiści, żeby ich lać pałami :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Heh, przypomniało mi się opowiadanie z "Fantastyki" z lat 80 tych początku - "Czy to pan zamawiał tortury?" - [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] :roll:
Napisano Ponad rok temu
Tak samo pałami są lani kibice na meczach... aa zapomniałem to przeciez bydło a bydło0 od tego ejst by lać ich pałami :roll:No i kolejny wyskok panów w mundurach...Kuriozum już po prostu. Szczególnie przedostatni wpis (strona 2) to jest szok, jaki poziom reprezentuje polska policja :
Przecież od tego są anarchiści, żeby ich lać pałami :twisted:
Pojawia się pytanie, kogo w tkaim razie pałami nie lać?
Napisano Ponad rok temu
...nie przyszło Ci kiedyś go głowy, że to co czytasz jest tendencyjne, naciągane i mało wiarygodne?
Jakbyś poczytał zeznania gwałciceli, włamywaczy, rozbójników, złodziei, paserów, narkomanów i tym podobnej hołoty - wierząc w to co plotą - to byś powiedział "co za niewinni ludzie, a ci Policjanci, Prokuratorzy, Sędziowie, Ławnicy to fałszywa, zakłamana klika (łapią niewinnych chłopaków, biją, poniżają, zamykają, fabrykują dowody, kłamią...).
...a jakbyś dla odmiany poczytał zeznania ofiar - to może by Ci się otworzyły oczy...
Napisano Ponad rok temu
nigdy w zyciu nie dostalem pala!Pojawia się pytanie, kogo w tkaim razie pałami nie lać?
jestem nienormalny
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam wrażenie, że nie lubisz policji :wink: - w takim razie jeżeli założymy, że można ją rozwiązać co proponujesz w zamian? Kto i w jaki sposób ma zapewnić bezpieczeństwo i porządek w państwie?
Napisano Ponad rok temu
Dziękuję, Kselos, że ze względu na moje poglądy polityczne zrównujesz mnie z hołotą. To doprawdy pokazuje twoją klasę....
Proszę!
Bestia zawsze gotowa do usług!
..ale nie sądzę abym Cię zrównywał, raczej jest to rozszerzająca interpretacja mojej wypowiedzi, gdyż wyliczyłem dokładnie kogo zaliczam do hołoty - tzn. przestępców. Z tym że jak się czyta wersje obu stron - to człowiek nabiera dystansu, bo do końca nie wiadomo kto ile kłamie...
Znam wielu funkcjonariuszy płci obojga, są to w wiekszości dobrzy ludzie, są bardziej ludzcy ode mnie i wcale nie są okrutni!
Jedna pani sierżant z 8 letnim stażem jest dumna z tego, że nigdy nikogo nie uderzła...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Najbardziej kozacka akcja jakiej byliscie swiadkami
- Ponad rok temu
-
Pytanie o gumową amunicję w sensie samoobrony
- Ponad rok temu
-
Koksownik kontratakuje - nowa jakość???
- Ponad rok temu