suplementacja pod sztuki walki
Napisano Ponad rok temu
Czyli co lecieć HST i do tego gainerek, bcaa, glutaminka i witaminki i minerały?;-)
Napisano Ponad rok temu
Przejrzyj ten temat: http://budo.net.pl/v...der=asc&start=0 , ułóż coś sam, a reszta oceni.
Co do suplementacji (zakładając, że masz porządną dietę ), na początek: witaminy, tran i białko.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Animal [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] (na zmiane; jednego dnia pak, drugiego flex, trzeciego omega itd)
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] (w dni kiedy nie biore animal omega)
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] (przed i po treningu)
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] (po treningu)
Napisano Ponad rok temu
jak to ty jestes w tym temacie głowny pro spec , wiec nie ma cie kto poprawiczero komentarzy, nic? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Slava
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
niedokladnie napisalem; po treningu jest shake z bialkiem i weglowodanami, po prostu wegle nie z supla.bialko po treningu zmienia sie w glikogen wiec lepiej wegla troche i pozniej bialko
Napisano Ponad rok temu
Czemu te poszczególne animale tak co trzeci dzień? Jak chcesz brać zwykłą Omegę-3, to po co dodatkowo jeszcze ta z animala?pomyslalem, pomyslalem, i jak skonczy mi sie to co mam, to chyba przejde na cos takiego:
Animal [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] (na zmiane; jednego dnia pak, drugiego flex, trzeciego omega itd)
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] (w dni kiedy nie biore animal omega)
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] (przed i po treningu)
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] (po treningu)
Napisano Ponad rok temu
animale profilaktycznie. diete mam dosc dobra, duzo warzyw, ale strzal witamin (pak) mysle sie przyda. flex profilaktycznie, bo od czasu do czasu kolano sie odezwie. omega ma mieszanke 3-6-9 z roznych zrodel; o ile samo omega 3 jest zajebiste, to wiecej roznych zrodel=lepiej. a ze nie potrzebuje az tyle, to co 3 dzien bym bral kazdego.Czemu te poszczególne animale tak co trzeci dzień? Jak chcesz brać zwykłą Omegę-3, to po co dodatkowo jeszcze ta z animala?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie, to z przeciazenia. dopiero jak zaczynam robic naprawde duzo przysiadow. tego akurat jestem calkiem pewny.Jak Ci się kolano odzywa, to znaczy, że masz niedoleczoną kontuzję. Lepiej wyjdziesz robiąc 6-tygodniowy cykl z flexem, niż biorąc go co 3-ci dzień. Potem tak z miesiąc przerwy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czy kreatyna podnosi cisnienie krwi pytam o wasze doswiadczenia
Pozdr
Itosu
Napisano Ponad rok temu
nie
zdania sa podzielone. w necie tez rozne rzeczy pisza.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
u mnie tak, dlatego z niej zrezygnowałem (to był monohydrat, innych form już nie próbowałem)czy kreatyna podnosi cisnienie krwi pytam o wasze doswiadczenia