machnie mi ktoś trening na nóżki

Sprzęt sztanga sztangielki
Napisano Ponad rok temu
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no właśnie nie wiem. a jak jest najlepiej cwiczyc z takim polaczeniem?w jakie dni masz zamiar robic poszczgolne partie?
jutro cos wymyśletak jak napisales 12 duze, male 9. ułóż sobie jakis planik, wklej go tutaj ja skoryguje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chciałbym azeby mi ktos napisal rozpiske na rzeźbe lecz aby i cos rowniez roslo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
okklatka
ok warto jednak zadbac o urozmaicanie tej partii i za 1-2 tyg jako 1 cwiczenie zrobic np na wyciagu drazek zamiast linki, zamiast francuza do czola w lezeniu, francuza w siadzie ze sztanga lub sztangielka trzymana oburącz albo francuz jednoracz sztangielka, rozumiesz ? zeby byla rotacja cwiczentriceps
tu za malo...brakuje uginania nog w lezeniu i wrzucilbym jeszcze jedno cwiczenie np suwnice lub zwiekszyl ilosc serii tak zeby na nogi zrobic 12x i osobno na lydki 3x serienogi:
jesli ciagle robiles na barkach wyciskania jako pierwsze to mozesz zrobic teraz jako pierwsze unoszenie sztangielek bokiem dla spompowania miesni a dopiero pozniej wyciskaniabarki
plecy
to daj jako 3 cwiczenie, wioslowanie sztanga jako drugie bo masz wtedy wiecej sily i zalozysz wiekszy ciezar. a sztangielka na koniec na dopompowaniePRZYCIAGANIE LINKI WYCIAGU DOLNEGO DO BRZUCHA NADCHWYTEM
tu jak z tricem mozesz wprowadzic rotacje i albo calkowiecie zmieniasz zestaw cwiczen albo zmieniasz chociaz ostanie cwiczenie na kolanko itd.biceps
Napisano Ponad rok temu
rozumietriceps
ok warto jednak zadbac o urozmaicanie tej partii i za 1-2 tyg jako 1 cwiczenie zrobic np na wyciagu drazek zamiast linki, zamiast francuza do czola w lezeniu, francuza w siadzie ze sztanga lub sztangielka trzymana oburącz albo francuz jednoracz sztangielka, rozumiesz ? zeby byla rotacja cwiczen
nogi:
tu za malo...brakuje uginania nog w lezeniu i wrzucilbym jeszcze jedno cwiczenie np suwnice lub zwiekszyl ilosc serii tak zeby na nogi zrobic 12x i osobno na lydki 3x serie
no ok. to pierw unoszenie bokiem potem unoszenie w opadzie a dopiero potem wyciskanie??barki
jesli ciagle robiles na barkach wyciskania jako pierwsze to mozesz zrobic teraz jako pierwsze unoszenie sztangielek bokiem dla spompowania miesni a dopiero pozniej wyciskania
Napisano Ponad rok temu
raczej cos takiego:no ok. to pierw unoszenie bokiem potem unoszenie w opadzie a dopiero potem wyciskanie??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Kawaishi na PLANETE |
Multimedia |
|
![]()
|
||
Potrzebuje robic mase |
Dieta |
|
![]()