ĆWICZ JAK ZWIERZE
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam i gratuluje wytrwałości.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
Dzięki za dobre komentarze.
Penetrator dzięki, tobie również życze wytrwałości.
Pozdrawaim.
Napisano Ponad rok temu
Sobota to dzień klaty i nóg.
Jako pierwsze ćwiczenie zrobilem przenoszenie sztangielki, rozciągło mnie troche ( nawet mocno ).
Potem wyciskałem na ławeczce poziomej, skorzystałem z podpowiedzi Kropka, zwiększyłem ciężary. 1 seria to 75 kilo, następna to 80 kilo, 3 seria to 90 kilo, a ostatnia to 105 kilo. W ostatniej pocisłem 3 razy sam i 4 raz kumpel mi pomógł.
Drugie ćwiczonko czyli wyciskanie na skosie głową w góre zrobiłem na suwnicy, chciałem sprawdzić jak sie tam robi i powiem że było ciekawie. Wiadomo jak sównica to mniejsze ciężary, ale klata sie ładnie wyizolowała.
3 ćwiczenie to wycisaknie głową w dół w ostaniej serii miałem założone jakieś 90 kg.
Potem przyszedł czas na rozpiętki. Zrobiłem dwa rodzaje rozpiętek sztangielkami i potem na bramie z linkami.
Było ciężko, ale odczasu do czasu trzeba dać sobie porządnie w kość.
A to foty z porannego treningu klaty.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Wieczorem pojechaliśmy z kumplem na siłownie zrobić nogi.
Pierwsze zrobiliśmy przysiady, 50, 60, 70, 90 kilo. To ćwiczenie robimy na sównicy bo nie ma u nas na silowni stojaków żeby położyć sztangę tak wyskoko żeby zrobić nogi. Więc ciężar były maławe.
Potem cisłem na maszynie na nogi. I tu była małą anegdotka bo jak złożyłem obciążenie to zabrakło do innych a miałem założone jakieś 240 kg. w ostatniej serii.
Potem skoczyłen na drugą sale ( damską ), i powypychałem na atlasie, założyłem wszystko i położyłem jeszcze sobie jakieś najcięższe stangielki jakie znalazłem na damskiej sali czyli 5 kilowe .
Na koniec zrobiłem 4 serie na maszynie na tylną część uda i do domu.
Macie tu fote mojego uda.
Zatem tak mi mineła sobota. Dzień szczególny bo zawsze w sobote żyje tylko siłownią .
Napisano Ponad rok temu
To jest link do filmu jak robie francuza, nie jest to jakiś powalający film ale zawsze coś.
Na sztandzie mam 47,5 kg.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzisiaj ćwiczyłem barki i kaptury, jako pierwsze ćwiczenie zrobiłem wyciskanie sztangielek, kolejno brałem sztangielki 19, 25, 29, 35 kg. wszystkie serie po 10 powtórzeń.
Następnie wyciskałem sztange zza karku, wyciskałem w ostaniej serii jakies 75 kg. przypominam ze to ćwiczenie robie na suwnicy więc ciężar nie szokuje
Unoszenie sztangielek bokiem zrobiłem sztangielkami 17 kilowymi 4 serie, nastepnie unoszenie sztangielek przed siebie z 13- nastkami i ostanie na bary to unoszenie sztangielek bokiem w opadzie, 17 kg. sztanieglki.
Kaptury to moje ulubione ćwiczenie, unoszenie sztangi za plecami. Obciążenie rzędu 90 kg.
Dzisiaj nie mam żadnych fotek z treningu barów, może w najbliższym czasie jakieś pstykniemy. I prosze o komentarze filmu jak ktoś ściągnął i fotek z treningu klaty.
Napisano Ponad rok temu
spoko pomysl z tym filmikiem :-) jak bede robil zdjecia nastepny raz to tez zrobie kilka filmikow
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale postaram sie też o inne, jak bede miał aparat.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
fajne obciazenie tez bym takie chcial :567:
Napisano Ponad rok temu
albo mi sie zdaje albo sztnaga sie wygina n
Dobrze ci sie zdaje..wyginas sie
to wina gryfu pewnie jakis 10kg max wazy
Tommeck, (klatka)
Proponuje zrobic regenercaje.. 1,5-2tyg
mozesz basen wrzucic w tym czasie..
a Pozniej inny trening zastosowac.. :564:
NBII + Shock + BCAA MC + Mio
It has been said that something
as small as the flutter of a butterfly's wing
can ultimately cause a typhoon
halfway around the world..
- Chaos Theory
Napisano Ponad rok temu
ja tez mam gryf ktory wazy 10 kg i jak zaloze ponad 100 to sie tak nie wygina
basen wymiata :D:D i bicze :D:Dmozesz basen wrzucic w tym czasie..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pierwsze cwiczenie to przyciaganie drazka do klatki z gornego wyciagu, potem to samo tylko ze przyciaganie do karku. Dzisiaj sobie zwiekszylem ciezar w ostaniej serii i targalem plytke odwzorowujaca 90 kg. Poszlo 3 razy i potem zmniejszylem do 8-semki i pocislem jeszcze 3 i w sumie byly 3 powtorzenia. Potem przyciagalem sztangielke 2 serie zrobilem z ciezarem 35 kilo, a 2 nastepne z 39 kg. Dzisiaj sie nie szczypałem z obciążeniem, jestem troche pokur***ny wiec wiecie jak to jest. Ostatnie cwiczenie na plecy to przyciaganie uchwytu mlotkowego z dolnego wyciagu, ciezar oczywiscie progress pierwsza seria to 8, potem 9, natepna 10 i ostania dalem se w kosci i szarplem 11, co daje odzwierciedlenie 110 kg. Poszlo oczywiscie nie 10 razy tylko 6 ale plecy poczulem .
Przedramie to tradycyjnie zwijanie podchwytem ze sztangielka 17 kilowa, w przyszlym tygodniu musze sobie zwiekszyc do 19 kg.
Ps. Specjalnie dla Korpka wycislem na raz na bary. Przypominam ze dzisiaj robilem plecy wiec sie nie przykladalem. Najpierw zalozylem 50 kg. i sie rozgrzalem. Potem wrzucilem 90 kg. pocisłem raz i wrzucilem 100 kg. poszlo jak z platka. Moze jak bym sie skoncentrowal to bym wycisnal wiecej. Ale jak narazie to rekord mam 100 na bary
Napisano Ponad rok temu
a robiles na sztandze czy na surowicy ??
Napisano Ponad rok temu