ĆWICZ JAK ZWIERZE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie probowalem nigdy ja na klate robie co 4kg i kazda seria jest mniej wiecej w tym samym stopniu wyczerpujaca :-) a najwiecej na przysiad i marty co 5kgNo Kropek masz racje, musze sobie zmniejszyć przeskoki ale wiesz fajnie jest tak sobie co serie dorzucać 10 kg. co nie .
a wracajac do tematu calkiem przyzwoite zdjecia :-) masz moze ze dwa zdjecia klaty bo tu jest na dwoch zdjeciach ale trudno ocenic
silka wypas :-) tylko pozazdroscic :-)
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
Caly czas sie masujesz czy robieles kiedys redukcje??
NBII + Shock + BCAA MC + Mio
It has been said that something
as small as the flutter of a butterfly's wing
can ultimately cause a typhoon
halfway around the world..
- Chaos Theory
Napisano Ponad rok temu
jak na trzy lata cwiczenia na silce to bez rewelacji
Stary, cwiczylem 3 lata bez zaden suplementacji i diety, mialem jak narazie jednen cykl, a pozatym wedlug wiekszej grupy osob, wiary z mojego otoczenia wyglądam dobrze i mam duże gabaryty, jak na kogos kto brał dopiero raz i ćwiczył 3 lata na sucho.
Napisano Ponad rok temu
Odpowiem ci szczerze, cały czas jade mase...Fajne rozstepy na ostatniej focie..
Caly czas sie masujesz czy robieles kiedys redukcje??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Łącz posty
tzn uzywaj opcji edytuj i tam pisze..
Unikniemy bałaganu.. i bedzie bardziej przejrzyscie
Pozdro
NBII + Shock + BCAA MC + Mio
It has been said that something
as small as the flutter of a butterfly's wing
can ultimately cause a typhoon
halfway around the world..
- Chaos Theory
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I masz racje z tym co piszesz, że nie którzy dopiero co zacznął ćwiczyć a już biegną kupić krete. Ja proponuj zawsze poćwiczyć rok na such i dopiero sie za coś zabrać. Zwłaszcza jak sie jest w wieku dojrzewania i organiz produkuje tylko hormonów ze nawet koksy tylko nie mają.
Pozdrawiam Adasko
Napisano Ponad rok temu
Pierwsze ćwiczenie to wyciskanie sztangielek, oczywiście progress bo kocham progress.
19, 25, 29, i 35 kg w ostatniej serii. Poszło nad spodziewnie dobrze. Musze, albo zwiekszyć ciężar w ostaniej serii, albo we wszystkich.
Drugie ćwiczenie to wyciskanie sztangi zza karku. Wiem tylko że w ostaniej serii miałem założone 70 kg., ale chce zauważyć ze wycisakłem na suwnicy a tam sie bierze mniejsze ciężary, jak bym brał na normalniej wolnej sztandze to wyciskałbym 85 kilo.
Trzecie ćwiczonko to unoszenie sztangielek bokiem. I tu robie małą modyfikacje bo robie to ćwiczenie na siedząco, ponieważ nie ma tego odchylenia do tyłu i jest ciężej. Proponuje wszystkim spróbować.
Czwarte ćwiczenie to uniszenie sztangielek przed siebie, podnosze normalenie a opuszczam powoli. To ćwiczenie robie ze sztangielkami 13 kilowymi.
Piąte i ostatnie, to unoszenie sztangielek bokiem w opadzie. Uwielbiam to ćwiczenie. Wszystkie serie ze sztangielkami 17 kilowymi.
Na koniec zostały mi tylko kaptury. Ehhh... ABS, krótka szyja,to jest to. Unosze barki ze sztangą za sobą i mam obciążenie rzędu 90 kg.
Trening uważam za porządny, dawałem z siebie co miałem.
Napisano Ponad rok temu
cos mi sie to nie widzi skoro ostatnia seria 85 kg to rekord ponad 100 kgjak bym brał na normalniej wolnej sztandze to wyciskałbym 85 kilo.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pierwsze ćwiczonko to ściąganie drążka górnego wyciągu do klatki piersiowej. Na stosie w ostaniej serii bylo założone do płytki z numerem 8, a poprzednie trzy serie robione z 7.
Drugie ćwiczenie, to drugie ściąganie tym razem do karku i tu troche mniejsze obciążenie bo tylko do 7.
Trzecie to masakryczne przyciąganie sztangielki w opadzie tłuowia. Pierwsze 2 serie ze sztangielka 35 kg, a nastepne 2 ze sztangielką 39 kg. I musze przyznać że szło całkiem nadspodziewanie łatwo.
Następne ćwiczenie to przciąganie uchwytu młotkowego dolnego wyciągu i tu dałem czadu szarpiąc w ostaniej serii odpowiednik 100 kg. Czyli płytke z numerem 10.
Przedramie to ostanie ćwiczenie, zwijam nadgarstek pochwytem ze sztangielką 17 kg.
Na następnym treningu zwiększam ciężar na przedramie do 19 kg. Nie ma lekko
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Wstawiam kolejne 2 foty z treningu. Następne foty już niebawem.
Napisano Ponad rok temu
Brzuch ma w dwudziestu pięciu minach.
Biją mu brawo, on się kłania
na odpowiednich witaminach.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pierwsze ćwiczenie to ściąganie linek, cisłem mocno w ostatniej miałem odpowiednik 60 kg. na stosie.
Drugie to francuskie wyciskanie i tu mam dla was niespodzianke w przed ostaniej serii nakecilismy film z kumplem jakos postaram sie go wrzucić. Zwiększyłem ciężar w pierwszych 3 seriach, ale w ostaniej miałem założone moje ukochane 52 kg.
Następnie poszedłem na brame i ściągałem drążek oczywiście nie wytzrymałbym gdymym nie dał dużego ciężaru i dałem 120, wyglądało to tak że miałem zalożony ful na stosie i jeszcze dowiesiłem sobie 2 x 10 kg i 2 x 5 kg.
Następnie biceps, zacząłem jak zawsze sztangą młotkową i ostania seria to 52.5 kg.
Następnie był modlitewnik, zauważyłem na ostanim treningu ramoin, że moge dać więcej więc położyłem sobie na stosie maly drążem ważący z 2 kg. niby nic ale dało się odczuć . Potem machałem sztangielkami 2 serie 19 kg. potem trzecia seria 25 kg. i na koniec w 4 serii juz miałem tak obolałe dłonie że nie mogłem utrzymać sztangielek wiec zmiejszyłem do 19 kg.
I tak mi minął wczorajszy trening. Porobiłem wczoraj kilka fot, wrzuce je później jak dostane od kumpla. Kropek nie zapomniałem o tobie zrobiłem kilka sztuk klaty
Napisano Ponad rok temu
Sorry za głupie miny, opis dzisiejszego treningu w następnym poście. Foty klaty troche nie wyszły bo mieliśmy włączonego fasza, ale coś tam widać.