jaka muzyke leci w trakcie waszych treningow ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hmm... To dlaczego dawni mistrzowie nie popijali? Jakos nie zawracali sobie glowy odbnizaniem wydolnosci.trzy procentowe odwodnienie organizmu powoduje dwudziesto-trzydziestoprocentowy spadek wydolnosci, więc nie wiem co dziwnego jest w uzupełnianiu płynów w organizmie podczas wzmożonego wysiłku...
A malo kto dochodzi do poziomu mistrzow sprzed lat...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zakładam, że doszedłeś do tego poziomu, bo nie popijałeś na treningu i nie słuchałeś muzyHmm... To dlaczego dawni mistrzowie nie popijali? Jakos nie zawracali sobie glowy odbnizaniem wydolnosci.
trzy procentowe odwodnienie organizmu powoduje dwudziesto-trzydziestoprocentowy spadek wydolnosci, więc nie wiem co dziwnego jest w uzupełnianiu płynów w organizmie podczas wzmożonego wysiłku...
Daj już sobie spokój i dalej czytaj legendy o dawnych mistrzach.
EOT
Napisano Ponad rok temu
ci twoi mistrzowie nie byli mistrzami tylko strachami na wroble - z Funakoshim na czele a najwieksza siłe woli mieli starożytni asceci. Skonczmy wiec ten temat bo najwieksi mistrzowie to ci ktorzy osiagali sukcesy sportowe a teoria sportu mowi ze plyny sie uzupelnia. Co do muzyki to na treningu zajebiscie sie przy dobrej muzyce sparuje czy robi wytrzymłościówke a w trakcie zawodów jestem tak skupiony ze nawet jakby byla to i tak bym jej nie slyszal wiec agrument ze na zawodach nie bedzie muzyki jest nie trafionyHmm... To dlaczego dawni mistrzowie nie popijali? Jakos nie zawracali sobie glowy odbnizaniem wydolnosci.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Może też preferujesz treningi ala Jean Claude Van Damm w filmie Kickboxer??
Ksiazki czytam tylko w szpagacie...
Napisano Ponad rok temu
ktos może ma i jak już wyżej wspomnianno idź już, bo temat czego innego dotyczyA ktos z was ma w ogole jakies trenerskie doswiadczenie, ze wypluwa takie madrosci?
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zgodzę się z tym ...choć u mnie trenerzy (jujitsu i kickboxing) uważają, że to nie aerobick hehehe i ćwiczymy bez muzyki... czasem ktoś tylko zaśpiewa;-) bardzo rzadko na kickboxingu radio planetę da się słyszeć lub inne radio...i od razu lżej się biegnie:D muzyka dobra do rozgrzewki..potem nie koniecznie..:-)Muza na treningu jest ważna ... jesli nada odpowiedni rytm to jestes w stanie wycisna z siebie duzo wiecej!!!
Napisano Ponad rok temu
Do skakanek trener nam włącza techniawke, przy biegu bokserskim z reguły leci Rocky a przy tajskim biegu i walce z cieniem tajska muzyka. Czasem leci ruski hip-hop przez cały trening .
P.S. temat jak najbardziej spoko ponieważ dobrze dobrana muzyka na treningu nadaje rytm i pozwala wycisnąć z siebie jeszcze więcej.
To wy co macie trenera czy dj?
Co do tematu muzyka fajna do rozgrzewki i worka, biegania - tam gdzie trzeba się skupić typu sparingi, tarcze nie bardzo.
Napisano Ponad rok temu
u mnie leci tajska muza "walczysz przy tajskiej muzie - cwiczysz przy tajskiej muzie" proste
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Obóz Muay Thai
- Ponad rok temu
-
Piotrowski vs Rob Kaman walka
- Ponad rok temu
-
Rekawice - czy warto?
- Ponad rok temu
-
REWELACJA - MAMY SPONSORÓW - OBÓZ BĘDZIE DUŻO TAŃSZY :D
- Ponad rok temu
-
Boks po kontuzji w Wawie
- Ponad rok temu
-
Adamek w wadze ciężkiej?
- Ponad rok temu
-
SZCZECIN -KICK BOXING -ALKON
- Ponad rok temu
-
Muay Thai w krakowie
- Ponad rok temu
-
Videogaleria czołowych zawodników Muay Thai z Białorusi.
- Ponad rok temu
-
VIII Międzynarodowe Semiarium Muay Thai z kadrą z Białorusi.
- Ponad rok temu