ĆWICZ JAK ZWIERZE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wczoraj robiłem ramiona, najpierw tric, zamieniłem wyciskanie francuskie na wyciaknie sztangi wąskim uchwytem łokcie prowadząc przy tłuowiu, bic wszytko takie same jak zawsze, tyle że sztangielkami jak robiłem bica to zrobiłem pierwszą serie 19 kg, drugą i trzecią 25 kg. i ostatnią znowu 19 kg.
Sorry że tak krótko, ale nie mam zabardzo czasu.
Napisano Ponad rok temu
Następnie wyciskałem sztange zza karku, wyciskałem w ostaniej serii jakies 75 kg. przypominam ze to ćwiczenie robie na suwnicy.
Unoszenie sztangielek bokiem zrobiłem sztangielkami 17 kilowymi 1 serie i potem 19 nastakami 3 kolejne serie, nastepnie unoszenie sztangi przed siebie jakieś 11,25 kg, na strone na łamanym gryfie. Ostanie na bary to unoszenie sztangielek bokiem w opadzie, 17 kg. sztanieglki.
Kaptury, unoszenie barków ze sztangą za plecami. Obciążenie rzędu 90 kg.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Brzuch ma w dwudziestu pięciu minach.
Biją mu brawo, on się kłania
na odpowiednich witaminach.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jako pierwsze ćwiczenie zrobiłem ściąganie uchwytu młotkowego do klatki z ogórnego wyciągu.
Potem ściągałem drążek do karku, miałem założone do płytki
z numerem 8, w ostatniej serii.
Następne było przyciąganie sztangielki pierwsza seria 35 kg. sztangielką, druga, trzecia i czwarta 39kg.
Potem przyciągałem uchwyt młotkowy z dolnego wyciągu, obciążenie rzędu 90 do 100 kg.
Na koniec ćwiczyłem przedramie, najperw zwijałem nachwytema potem sztangielką 17 kg. zwijałem podchwytem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Najpierw tric, ściąganie linek, potem wyciskanie sztangi w wąskim uchwycie, i nakoniec ściąganie drążka.
Drugi jak zawsze bic, unoszenie ramion ze sztangą łamaną, potem modlitewnik sztangieką i na koniec zmieniłem bo zrobiłem bica w bramie, czyli wiecie, stoje z rozłożonymi ramionami w bramie i uginam je do głowy.
No to na tylko z wczorajszego treningu.
Ps. ŻYCZE WSZYSTKIM ZDROWYCH, WESOŁYCH, SPOKOJNYCH, RODZINNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZNIA I SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEŃ.
TOMEK.