Blog -->> stefaN123 - NOWE FOTY
Napisano Ponad rok temu
Wszystko zaczęło się 3 miesiące temu tzn zacząłem się interesować siłownią i wciągnęło mnie to. 3 miechy wstecz wyglądałem jak patyk (66kg).
ćwicze około 3 miesiące. Od tego też czasu stosuje diete na mase + MASS XXL którego zjadłem już około 8 kg. Przez pierwszy miesiąc jadłem też kreatynke. Obecnie jestem po 9 strzałach deca.
Dodam jeszce że ćwicze w domu a mój sprzęt to 2 sztangielki po 10kg kazda i 3 taborety jako ławeczka .
Od 7 czerwca ide na siłke się zapisać na 100%.
Wymiary:
Przed 3 miesiącami:
Waga: 67 kg
Wzrost: 183 cm
Biceps: 30 cm
Obwód w klatce: 90 cm
Pas: 82 cm
Staż treningowy: 0
Aktualnie:
Waga: 82 kg
Wzrost: 183 cm
Biceps: 36 cm
Obwód w klatce: 104 cm
Pas: 85 cm
Staż treningowy: około 3 miesiące
Przyrosty po 3 miesiącach:
Waga - 15 kg
Biceps - 6 cm
Obwód w klatce - 14 cm
Pas - 3 cm
Oto moje foty (robione na sucho - trenowałem 2 dni temu):
Napisano Ponad rok temu
W pierwszy miechu kreatyna - błąd wielki, nic ci ona nie dała, to samo bys osiagnal odpowiednią dieta i treningiem!!
Po drugie trening! Tesh lipa! Jezeli tylko cwiczysz w domu sztangielkami to nie jest to jakis kozacki trening, a juz na pewno nie trening pod koks. Stary ja nie wiem po co brales ta dece. mass xxl+dieta+silownia i byc nabierał masy w oczach. Teraz sa juz bardzo dobre suplementy, wszystko mozna osiagnac bez koksu, bardzo dobra mase mozna nabrac i to sa wartosciowe miesnie a nie gówne ktore ci zaraz spadnie jak sie wodki tylko napijesz.....
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
nio ale nie jestesmy po to by komentowac tutaj twoje poczyanania ale po to by pomoc Ci uzyskiwac dobre rezultaty
po pierwsze:
1. Trening [hehe nie dieta - bo trening w twoim przypadku jest najwazniejszy - nic nie zdzialasz cwiczac w taki sposob jak do tej pory - zapisz sie na jakas silownie - byle by byly wolne ciezary - jakies tam specjalne maszyny nie sa az takie niezbedne.... podstawa to sztanga i sztangielki z obciazeniem]
2. Dieta... trzeba ulozyc dobra diete. Miesnie by rosly i byly silne [ :mrgreen: ] potrzebują odpowiednio zbilanswoanych posilkow... szczegoly w dziale odzywianie
3. Kup jakies witaminki i odstaw koksy
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Zapisz sie na silownie albo chociaz kup sztange i obciazenia (sztanielki tesh musza miec regulowane obciazenie), chociaz silownia to silownia. Nie musi byc to jakis super fitness club, po prostu zeby byly tam ciezary, sztangi, sztangielki, ławeczki - i to wszystko. Zaleta jest taka ze nie zagracasz domu wlasnym sprzetem (a wiem cos o tym bo mam dwie sztangi i sztangielki i obciazenia i zawsze sie wkur...jak mi sie to po domu wala). Poza tym za prosta taka silownie duzo nie zaplacisz...
Napisano Ponad rok temu
ćwicze około 3 miesiące. Od tego też czasu stosuje diete na mase + MASS XX
Od 7 czerwca ide na siłke się zapisać na 100%.
2. Dieta... trzeba ulozyc dobra diete. Miesnie by rosly i byly silne [ ] potrzebują odpowiednio zbilanswoanych posilkow... szczegoly w dziale odzywianie
Diete znajdziesz sobie dopasowana do w\Twojej wagi w dziale odzywianie. Zapisz sie na silownie albo chociaz kup sztange i obciazenia
Czytajcie ze zrozumieniem. Ja jestem na zajebistej diecie od 3 miesięcy!!. Przecirz nie przytyłem 15kg od deca bo wtedy ona jeszce nie zaczęła działać. Przytyłem dzięki diecie i MASS XXL!!.
Oto moja dieta, te posiłki jem o różnych porach zależnie jak pracuje więc nie będe pisał godzin tylko co jem (Stosuje to od 3 miesięcy nie przerwanie, tylko troszke się nie dawno zmioeniła tzn dodałem posiłek):
200gr ryżu + 100gr pierś z kurczaka
MASS XXL 70gr + 300ml
4 bułki żytnie razowe z masłem roślinnym i tuńczykiem.
2 bułki żytnie razowe z masłem roślinnym i tuńczykiem.
200gr ryżu + 100gr pierś z kurczaka
MASS XXL 70gr + 250ml wody
mleko 0.5L 1.5% + 100gr płatki owsiane
makaron 100gr + pierś z kurczaka 100gr
MASS XXL 70gr + 250ml wody
3 jajka gotowane na twardo + bułka z masłem.
Do tego dziennie 5-6L wody.
bloniu daruj sobie te posty, bo przepisujesz to co napisał anar i działasz mi na nerwy . Ja nie mam 15 lat tylko 22 i wiem co robie!! więc nie krytykuj mnie tylko oceniaj foty
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
3. no jeszce został mi 1 sztrzał deca i koniec . Odblokuje się tylko clomidem i pozniej mysle kreatynke - dextroze brać (Oczywiście dieta i MASS XXL nadal będe stosował). A jakie witaminy mam kupić?
Napisano Ponad rok temu
to wykluczny czesciowy jakiekolwiek efekty 8)
NBII + Shock + BCAA MC + Mio
It has been said that something
as small as the flutter of a butterfly's wing
can ultimately cause a typhoon
halfway around the world..
- Chaos Theory
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie jest dzieckiem to jego sprawa zrobil spory postep i jezeli jest zadowolony to po co go pouczasz? wziol bo chcial zadzialalo ? zadzialalo... mie mów ze by na sucho przez taki czas zrobil 15 kg . Bo to niemozliwe
Weteran z uszkodzonym kregoslupem...
Napisano Ponad rok temu
NARAZIE...
Napisano Ponad rok temu
Co do foty zanim zacząłęm cokolwiek ćwiczyć to nie mam ale wyglądałem jak patyk. Wystające łopatki, kręgosłup na wieszku, kości wystające. Zresztą pisze u góry moje wymiary z przed. Jednym słowem wyglądałem jak oświęcim kumasz?
Z efektów jestem zadowolony, ale i tak mój cel jest dużo wyższy i go osiągne. Przynajmniej 40 w łapie i 90kg wagi.
Pozdr0 bloniu
Napisano Ponad rok temu
Pozdro stefaN123
[ Dodano: 05-06-2005, 8:55 ]
ja ide w dół z wagi 100 kg tak jakby ktos zle odczytał
Napisano Ponad rok temu
stefaN123, pisałeś że na siłkę idziesz od 7 czerwca. A dotychczasz gdzie ćwyczyłeś, w domu?
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Proszę nie czepiać się mnie, bo wiem że wszystkie ćwiczenia na tym można robić tylko jeśli robi chłopak mase musi mieć cieższe ciężary.
Napisano Ponad rok temu
Nawet nie zdajesz sobie sprawy z ilu żeczy zrezygnowałem i ilu poświęceń dokonałem tylko dla tego by móc ćwiczyć. To jest poprostu zajafka.