BIEGANIE A STAWY KOLANOWE...
Napisano Ponad rok temu
mam PYTANIE: czy przy lekkiej kontuzji kolana (wziela sie z biegania, bol pojawia sie wlasnie jak biegne i przy schodzeniu ze schodow) powinnam zawiesic treningi? trenuje kick-boxing. nie mam ZADNEGO zaufania do lekarzy. przestalam biegac, moge przez jakis czas nie kopac (chociaz wtedy kolano nie boli, wiec bez przekonania), ale sam boks chyba moge sobie robic? bez treningow bede sie zle czula i kondycja mi siadzie kompletnie. wiec licze na to, ze powiecie: trenuj! ale kazda rada bedzie bardzo cenna :-) pozdro!
Napisano Ponad rok temu
Lord: ciekawe, poszerzyles wlasnie moj poglad na sprawe
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Lord, te buty kupiłeś w Polsce? W jakiej cenie?
I daj znać za jakiś czas jak się sprawują.
Kupiłem na Allegro, jest tam pani Iza, która sprowadza Mizuno.
Dałem 300 zł.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No własnie po co przepłacać...
W aptekach sa preparaty na glukozaminie, sklad ten sam co w przypadku Olimpa, 60 tabsow - 17 zl.
Pozdrawiam
Prosze podaj mi nazwe tego preparatu, chetnie mu sie przyjrze...
Napisano Ponad rok temu
Byłem w poniedziałek u ortopedy. Facet stwierdził początki zwyrodnieniowe stawow kolanowych, przepisal mi Arthryl za 95zl Reparil (tabletki, pytal sie czy mam mocnu zoladek;) ) i Olfen w kulce do smarowania. Wywalilem to troche kasy ale mam nadzieje ze zadziala.
Nie wiem tylko czy powinienem uzywac kul? Kolana mnie troche bola jak chodze, czasem mocniej, czasem lzej... ale jesli glukozamina "rozmiekcza" chrząstkę to może lepiej uzywać kul? Zwlaszcza ze duzo po schodach chodze (w szkole mam 4 piętra )
Pozdr
Napisano Ponad rok temu
Podobno ma pomoc lepiej niz wszystkie inne srodki, duzo sportowcow mi to polecilo, jakie masz nt temat zdanie POWER-ZONE? [/url]
Napisano Ponad rok temu
Jest to nic innego jak hydrolizowany kolagen & zelatyna myslelismy nad wprowadzaniem tego produktu do oferty, ale jest dosyc drogi i klienci wola wybierac tansze odpowiedniki Olimp'a, Nutrend'a. Polecam Wam preparat Flexit Nutrend bardzo kompleksowy sklad za rozsadna cene.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
MLEKO
- Ponad rok temu
-
Bieganie a damskie kolana
- Ponad rok temu
-
Pytanie w pewnej sprawie
- Ponad rok temu
-
krawczyk!!!judo
- Ponad rok temu
-
Polip zatoki szczękowej .
- Ponad rok temu
-
zdrowie a trening
- Ponad rok temu
-
Ateny 2004
- Ponad rok temu
-
Cwiczenia na nogi bez obciazania kolan ?
- Ponad rok temu
-
Młodszy ratownik WOPR
- Ponad rok temu
-
Siła
- Ponad rok temu