Wiele powrotów... ale czas rozpocząć życia ścieżkę na nowo..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie każdy rodzi się z dobrą genetyką. Ja np zanim zacząłem ćwiczyć wazyłem 55kg i pamietam pierwszy raz na siłowni jak 35 kg na klate mnie zabiło, o wymiarach bicepsa nie wspominam, ale wierzcie że do 30 cm brakowało nie mało

Mój cel to podwoić wage poczatkową, jeszcze trochę kg mam do zrobienia

Brzuch ma w dwudziestu pięciu minach.
Biją mu brawo, on się kłania
na odpowiednich witaminach.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 Na reszte pytań bez adwokata nie odpowiadam
 Na reszte pytań bez adwokata nie odpowiadam  

Napisano Ponad rok temu
 Przyznaj sie ile po ilu cyklach jestes?
 Przyznaj sie ile po ilu cyklach jestes? O ile dobrze pamietam kiedys dales fotke jak cwiczysz w jakims garazu i pozniej sie klociles z kims tam o tego hantla 20kg, ktorym wtedy cwiczyles. Dobrze pamietam?? Jezeli tak to wtedy wygladels jak przecietny chudzielec
 O ile dobrze pamietam kiedys dales fotke jak cwiczysz w jakims garazu i pozniej sie klociles z kims tam o tego hantla 20kg, ktorym wtedy cwiczyles. Dobrze pamietam?? Jezeli tak to wtedy wygladels jak przecietny chudzielec  , takze albo masz dobra genetyke, albo dobre koksy
, takze albo masz dobra genetyke, albo dobre koksy  

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
maja 5 razy wieksza mase
yyyy Jasne

Poza tym wiedza a praktyka - to dwie różne rzeczy...
 Zresztą Wirus już napisał co trzeba.
 Zresztą Wirus już napisał co trzeba.Wezme kiedy na to pozwoli mi sytuacja...weź się za trening i pokaz im
Dawid: ładna masa 90kg

Napisano Ponad rok temu
 albo liczyc nie umie
 albo liczyc nie umie  :D:D on wazy 80 a nie 90
:D:D on wazy 80 a nie 90  

nie no chlopak sie pomylil moze mu wybaczymy
 na pewno wazyles 55 kg jak zaczynales cwiczyc ?? ja wazylem hmm z 60-65 kg jak zaczynalem cwiczyc to bylo 3-4 lata temu tzn pierwszy kontakt z silowia i jakies tam treningi wyciskanie +uginanie
 na pewno wazyles 55 kg jak zaczynales cwiczyc ?? ja wazylem hmm z 60-65 kg jak zaczynalem cwiczyc to bylo 3-4 lata temu tzn pierwszy kontakt z silowia i jakies tam treningi wyciskanie +uginanie  a teraz 84 no tak z 20-25 kilo przyszlo ;-)
 a teraz 84 no tak z 20-25 kilo przyszlo ;-)

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
 Więc plus minus 10 kilo heh
 Więc plus minus 10 kilo hehTak jak zaczynałem ważyłem 55 kg.
Dokładniealbo dobrze ćwiczy i trzyma diete a od czasu do czasu wspomaga sie suplami

dołuż trochejak zaczynalem cwiczyc to bylo 3-4 lata temu tzn pierwszy kontakt z silowia

Napisano Ponad rok temu
ja mialem silownie w tym [ierwszym garazu jak bylem w 2 gimnazjum i wtedy sie zaczelo takie "cwiczenie" przez 2 i 3 gimnazujem a w liceum juz takie powazniejsze ale i tak dopiero rok moge wziasc na powaznieKropek napisał/a:
jak zaczynalem cwiczyc to bylo 3-4 lata temu tzn pierwszy kontakt z silowia
dołuż troche
3 lata temu bylem w 3 gim czyli w 2 gim 4 lata temu

a Ty albo zaczoles chodzic jak ja ale albo a wiosne z siwym
wtedy to bylo cwiczenie
 2-3 cwiczenia i do domu
 2-3 cwiczenia i do domu  pomysl jak bysmy teraz wygladali jak bysmy mieli polowe wiedzy na ten temat co etraz albo chociaz neta
 pomysl jak bysmy teraz wygladali jak bysmy mieli polowe wiedzy na ten temat co etraz albo chociaz neta 
wiem ze zaczolem chodzic i mnie zabilao na klate 40 jak chodzilem na przygotowania do bierzmowania a bierzmowanie mielem w 3 gim czyli przygotowania zaczolem od poczatku 2 gim (4 lata temu)
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
łykasz to?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Wojtek: nie spodziewalem się niczego więcej po twojej wypowiedzi - jednak szczerze mówiąc: "lata mi to..."

Napisano Ponad rok temu
po co tworzyc jakies kółko wzajemnej adoracji??
nie ukrywam tego co mysle i juz. to moje zdanie

zreszta ja tez cienko wygladam
łykasz to?
Napisano Ponad rok temu
 (takie tanie winsko jest tak apropos - calkiem niezle jak na zura)
 (takie tanie winsko jest tak apropos - calkiem niezle jak na zura)

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Od dziś coś mnie tknęło... ostatnio mialem w-f na szkolnej siłowni. I postanowiłem po wyciskać, rozgrzałem się na atlasie... 60-70kg, 10-15powt. Potem wziąłem się za ławkę, 50kg x 10powt (lekko), 60kg x 8powt (lekko - aby sie nie przemęczyć); 70kg x 3 powt. (a co najlepsze moja waga teraz wynosi jakieś 70kg...) - toż to śmiech na sali.
Wymiary też jakieś małe - gdy patrzę na swoich kumpli, którym układam plan Kuba, Przemek (którzy zaczeli ćwiczyć - gdy zobaczyli mnie przeszło rok temu - jak się rozrastałem...). A teraz chłopaki "przerośli mistrza...". Teraz patrze na nich - to sie tylko załamuje - więksi, silniejsi - gdzie jeszcze niecałe 10-12 miesięcy temu patrzyli oni w ten sam sposób na mnie.
Ale postanowiłem odzyskać swoją poprzednią masę... zyskać jeszcze więcej!
To tyle słowem wstępu - teraz przejdźmy do konkretów...
Moje cele na nabliższy okres (do końca roku). Przeprowadzam trening ogólnorozwojowy - Co drugi dzień (czasem wyjdzie trzy, czasem cztery - razy w tygodniu) - ćwicze każdą partię ciała.
Będzie to wyglądało tak:
Duże partie (klatka, plecy, uda, barki, brzuch) po 2 ćwiczenie 2-4 serii. Małe partie (triceps, biceps, łydki, kaptury) 1-2 ćwiczenia 2-3 serie.
Trening ma ten wprowadzić mnie w cykl treningów na masę.
Od stycznia - zaczynam budować masę mięśniową (odrabiać spadki siłowe, i wymiary).
Planuję zrobić cykl zwany: "100 dni budowania masy mięsniowej i siły".
Cykl jak sama nazwa mówi - ma trwać 100 dni. Oczywiście nie będzie to non stop ten sam trening - będzie to okres "eksperymentów" które będę na bieżąco chciał opisywać.
Ale skupmy się na najbliższych celach, czyli budowaniu FUNDAMENTÓW.
A potem reszta... jak tylko zrobię komputer (znajomej) i pomierze się - wrzuce tutaj aktualne fotki. Średnio co 4-6 tygodni będę robił fotki dla porównania.
Od jutra (sobota) - zaczynamy, wprowadzam powolutku i systematycznie - pewne zmiany żywieniowe. Aby nie rzucić się na "głęboką wodę" i zniechęcić. Powolutku, małymi systematycznymi kroczkami do celu.
Grunt to dobrze zacząć
 i lepiej skończyć.
 i lepiej skończyć.Moje cele:
Grudzień - Luty 2006r.
Masa: + 2-4kg
Siła: 10-15kg (klatka)
Wymiary:
* Biceps + 1,5-2cm
* klatka + 2-4cm
* uda + 2cm
* łydki + 2cm
* pas - 1-2cm
* przedramię +1,5-2cm
Za wszelkę cenę zrealizuje - swój plan

To tyle, będę starał się co nie co każdego dnia - napisać.
Napisano Ponad rok temu

powodzenia !
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Ale lipaaaaa ale nie dam sie!