Wiadomo, nie wiążesz z tym sportem przyszłości.. nie masz zamiaru z tego żyć itp to se możesz pozwalać
Napisano Ponad rok temu
„Be strong, u never know who you are inspiring”
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"nasycanie weglowodanami przy masie jakościowej" to może coś jak rotacja/manipulacja ilością węglowodanów w diecie.. Muszę wgłębić się bardziej w tego polityka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ogólnie muszę zainwestować w pomidory i ogorki kiszone ewentualnie marchew bo głód mnie dopada... Troszkę obnizylem kcal na 2000 tys chce docisnac i zobaczyć jak to wyjdzie.
No żebyś nie przesadził.. Wiesz czasami mniej nie oznacza wcale lepiej.Także pilnuj, obserwuj co się będzie dziać
Napisano Ponad rok temu
Tak czytam i czytam o tych dietach i jestem zachwycony dieta tłuszczową. Mało węgli dużo białka i tłuszczy. Ogólnie nie lubię słodkiego ale lubię rzeczy tłuste(mięso, ryby, jajka, twarog). Przekonuje mnie szybkość wykonania potraw. Dziś wieczorem ogarnę proporcje i coś będę kombinował
No ja jestem rok na diecie tłuszczowej. Super sprawa i każdemu polecam jak chcesz coś wiedzieć lub potrzebujesz coś to pisz priv
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No to dobrze, że jest progress
Może lepiej zostań przy tym jak jesteś, a gdy będzie zero progressu to dopiero coś zmień.. ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Podobno od tłuszczy zdrowych ciężko utyc. I tak będę robił że wegle tylko w okolicy treningu a cała reszta tluszcz i białko. Ale do masowki jeszcze troche więc mam czas:)
Bo to prawda Wiadomo tutaj kalorie też mają swój sens.. Jak masz dodatni to tyjesz, ujemny-chudniesz. Lecz na tłuszczach ten dodatni bilans musi być ogromny.. I to nie jest kwestia +500 kcal.. Tylko już kalorie rzędu 800-1200 i wzwyż
Też preferuje ten styl, że węgle tylko po treningu..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
już się doczekać nie mogę zmiany dietki. A fotkę wrzucę pewnie w piątek albo poniedziałek po silce.
To jednak przechodzisz? Może poczekaj z tym.. Pisałeś, że są efekty..
Jak będę miał chwilkę więcej czasu to napisze na pw:)
ok ok czekam
Jak wygląda sprawa jedzenia mięsa? Podobno w dużych ilościach szkodzi. Teraz robię tak że od pon do środy jem piersi a czwartek piątek ryby marinero z biedry makrelka i po grecku.
Mięso - śmiało jedz, tak dziennie max 500g.. Ale nie ograniczaj się do jednego rodzaju, wieprzowina, wołowina, indyk.. ryby.. kurczaka trochę na bok, bo to ostatni trend samego szitu, hormonów itp. jedz także podroby jeśli lubisz.
po grecku nie, bo to też dodatki ma. Najlepiej jeść takie same, bez dodatków. ''czyste'' W Biedrze masz dużo ryb. Jedz mintaja, miruna piękna rybka.
Wiece ja ogólnie 3/4 mojego białka dostarczam z przetworów mlecznych i mi to odpowiada:) ale uwielbiam lopatka wieprzowa lub karkówke i planowałem zamienić sobie ją zamiast ryb. Chociaż makrela na noc i tak pewnie zostanie.
Skoro tolerujesz nabiał to jedz, jednak uważaj Makreli nie zmieniaj, ryby też musisz uwzględnić w diecie. A jak nie to suplementuj dobre omega-3. Co do mięs to super wybrałeś Też jestem smakoszką tłustszych wersji świnki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Załączone pliki
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jaki trening stosować by uzyskać taki cel?
- Ponad rok temu
-
PUSH/PULL w Street Workout
- Ponad rok temu
-
Kuba Lima - Bodybuilding Blog
- Ponad rok temu
-
Bieniek - DT
- Ponad rok temu
-
Stary czlowiek i... ciezary
- Ponad rok temu
-
Chudy nolife zaczyna ćwiczyć
- Ponad rok temu
-
DT - Sinek - Get bigger or...!
- Ponad rok temu
-
Dziennik młodego "Kulturysty"- MlodyJay
- Ponad rok temu
-
DT - lukasz9179 - Tym razem sie nie poddam !
- Ponad rok temu
-
EKTOMORFIK - prawdziwy suchar jedzie z tematem!
- Ponad rok temu