dumny to chyba za dużo powiedziane nie byłem jeszcze na drugiej konsultacji dopiero 18.10 więc dopiero wtedy będę wiedział co o tym myśli
Oo to już niedługo życzę powodzenia. A jako trener to spoko jest?
Napisano Ponad rok temu
dumny to chyba za dużo powiedziane nie byłem jeszcze na drugiej konsultacji dopiero 18.10 więc dopiero wtedy będę wiedział co o tym myśli
„Be strong, u never know who you are inspiring”
Napisano Ponad rok temu
Oo to już niedługo życzę powodzenia. A jako trener to spoko jest?
hmmm wiesz tak naprawdę miałem z nim jedną konsultacje dopiero ale jako człowiek okazał się bardzo sympatyczny, gadał jakbyś znali się niewiadomi ile czasu.
co do roli trenera... to tak naprawdę zawodnicy szukają nowych rozwiań pomysłów, ewentualnie kogoś kto będzie im mówił na czym się skupić, jaki ustalić priorytet. jak na razie to o czym pisałem "dostałem" od Radka więc jestem zadowolony
Napisano Ponad rok temu
hmmm wiesz tak naprawdę miałem z nim jedną konsultacje dopiero ale jako człowiek okazał się bardzo sympatyczny, gadał jakbyś znali się niewiadomi ile czasu.
co do roli trenera... to tak naprawdę zawodnicy szukają nowych rozwiań pomysłów, ewentualnie kogoś kto będzie im mówił na czym się skupić, jaki ustalić priorytet. jak na razie to o czym pisałem "dostałem" od Radka więc jestem zadowolony
Napisano Ponad rok temu
Na pewno będzie ok, trener to jedno, ale własna determinacja stanowi cały klucz do sukcesu .
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
Na pewno będzie ok, trener to jedno, ale własna determinacja stanowi cały klucz do sukcesu .
Dokładnie! Możesz dostać najlepsza rozpiskę od najlepszego trenera a jak nie będziesz się trzymał to i tak dupa. nic samo się nie zrobi!
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie! Możesz dostać najlepsza rozpiskę od najlepszego trenera a jak nie będziesz się trzymał to i tak dupa. nic samo się nie zrobi!
Niestety ludzie wciąż błędnie postrzegają pracę nad własną sylwetką i myślą, że ktoś to zrobi za nich. Nic bardziej mylnego, podstawą jest nasze samozaparcie .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szacun!
Napisano Ponad rok temu
Małe chłopaki czekam na dalsze efekty jak i sam plan treningowy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po takim treningu chyba tydzień chodziłbym na rękach niemniej czekam na trening pleców i ciekaw jestem co tam masz w swojej rozpisce.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Uhuhu a jak się trzymasz po kontuzji? Mam nadzieje, że nadrobisz to wszystko
Napisano Ponad rok temu
Uhuhu a jak się trzymasz po kontuzji? Mam nadzieje, że nadrobisz to wszystko
Dziękuję jest coraz lepiej myślę ze szybko wrócę do pełni sprawności
Napisano Ponad rok temu
Forma jak zawsze godna pochwały. Natomiast mam nadzieję, że cardio nie jest w formie biegania tylko z odciążona stopą (tj. orbitrek/wioślarz/basen). Dopóki całkowicie nie pozbędziesz się kontuzji i jej efektów, radzę zrezygnować.
Napisano Ponad rok temu
Forma jak zawsze godna pochwały. Natomiast mam nadzieję, że cardio nie jest w formie biegania tylko z odciążona stopą (tj. orbitrek/wioślarz/basen). Dopóki całkowicie nie pozbędziesz się kontuzji i jej efektów, radzę zrezygnować.
bieganie to nie moja bajka, unikam jak ognia aktualnie bieżnia
Napisano Ponad rok temu
Nie pozostaje nic innego jak nadal trzymać kciuki by ktoś z forum nareszcie stanął na scenie i sięgnął po to co nasze !
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bardzo podoba mi się prowadzenie Twojego dziennika Sama pozytywna energia, dobra motywacja, dużo siły, extra mięśnie.. No i super trener
U mnie dieta trzymana na 100%, nie dałam się
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Jakich systemów energetycznych używasz? |
Porady Trenerów |
|
|
||
Źródła energii w organizmie ludzkim – 4 systemy energetyczne wytwarzania ATP |
Artykuły i Ciekawostki |
|