U mnie było trochę podobnie. Praktycznie po pierwszych trzech latach treningów czyli w 2015 zacząłem robić w miarę systematyczne zdjęcia. Stwierdziłem, że dopiero teraz jest sens by w ogóle rozpatrywać sylwetkę w kategoriach jakichkolwiek zmian
DT - Sinek - Get bigger or...!
Napisano Ponad rok temu
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
2012 dobre barki
is where you're not"
Mark Bell
Napisano Ponad rok temu
trochę mnie tu nie było ale to dlatego, że od niedzieli miałem przerwę w treningach... wczoraj na rozruch poszły lekko nogi waga przed urlopem była 104kg po 7 dniach luzu od diety 114kg (poniedziałek) były to okres 3 tygodni po ostatnich zawodach w Kielcach po których dopiero teraz popuściłem "lejce" dzisiaj już waga 108
A1: Przysiad tylni [ 5 s x 5 powtórzeń , T: 2-0-1 ] 140kg - 5, 5, 4, 4, 3 (powtórzeń)
A2: Wykroki [ 5 x 5 , T: 6-0-2 ] 25kg hantle 5p, 5p, 5p, 5p, 4p (powtórzenia na nogę)
B1: Prostowanie tułowia na ławce rzymskiej [ 5 s x 5 powtórzeń , T: 2-0-1 ] 5 z talerzem 20kg
B2: Uginanie nóg leżąc [ 5 s x 5 powtórzeń , T: 6-0-2 ] stos 85, 90, 95,100, 105 - każda seria po 5 powtórzeń.
C1: wyprosty siedząc [ 5 s x 5 powtórzeń , T: 2-0-1 ] 120 x 5,5,5,5,5
C2: RDL [ 5 s x 5 powtórzeń , T: 6-0-2 ] 35x5, 35x5, 35x5, 35x5, 35x5,
Napisano Ponad rok temu
przy niedzieli wpadł mały cheat meal w formie jednego kawałka ciasta
ale był też trening łap
Biceps i Triceps (120 sekund przerwy miedzy Superseriami)
A1: Uginanie ramion ze sztangą [ 5 s x 5 powtórzeń , T: 2-0-1 ] sztanga 70kg 5x5x5x5x5
A2: Uginanie ramion z hantlami [ 5 x 5 , T: 6-0-2 ] hantle 25kg
B1: Uginanie na modlitewniku [ 5 s x 5 powtórzeń , T: 2-0-1 ] stos (nie wiem ile ma jeden sztapel )
B2: Uginanie ramion z hantlami chwytem młotkowym [ 5 s x 5 powtórzeń , T: 6-0-2 ] 35kg5x5x5x5x5x
C1: Francuz sztangą łamaną [ 5 s x 5 powtórzeń , T: 6-0-2 ] 55kg sztanga 5x5x5x5x5
C2: Pompki na poręczach [ 5 s x 5 powtórzeń , T: 2-0-1 ] bez obciążeniac 5x5x5x5x5
D1: uginanie ramion z hantlami na ławce płaskiej (czachołamacze) [ 5 s x 5 powtórzeń , T: 2-0-1 ] 25kg hantle
D2: Prostowanie ramion z liną wyciągu górnego [ 5 s x 5 powtórzeń , T: 6-0-2 ] stos - nie wiem ile ma jeden sztapel
po tym 30min cardio.
Napisano Ponad rok temu
Jaki chłop taki kawałek, ja w ten weekend pewnie znowu zrobię małe odstępstwo póki jeszcze można .
Napisano Ponad rok temu
Jaki chłop taki kawałek, ja w ten weekend pewnie znowu zrobię małe odstępstwo póki jeszcze można .
a po weekendzie już nie będzie można?
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik Shenlong edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a po weekendzie już nie będzie można?
Będzie i to nawet bardziej z racji urlopu...oczywiście wszystko w granicach dobrego smaku i racjonalności
Przy okazji - polecam sos Barbecue, naprawdę dobry. Niestety galaretka ananasowa to totalny niewypał .
Napisano Ponad rok temu
Będzie i to nawet bardziej z racji urlopu...oczywiście wszystko w granicach dobrego smaku i racjonalności
Przy okazji - polecam sos Barbecue, naprawdę dobry. Niestety galaretka ananasowa to totalny niewypał .
Lubie sosy BBQ więc zamówię następnym razem i wypróbuję. A galaretka jak na moje podniebienie daje radę
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dobrze nabija A jak teraz z kaloriami jak makro wygląda ?
I okres po zawodach jak wyglądał ? Zrezygnowałeś od razu z cardio czy stopniowo ? to samo z kaloriami wychodziłeś jakoś czy od razu zero kaloryczne i dodawanie ?
Jak pisałeś wcześniej to sorry ale jestem ciekawy jak to wyglądało u Ciebie
Napisano Ponad rok temu
Dobrze nabija A jak teraz z kaloriami jak makro wygląda ?
I okres po zawodach jak wyglądał ? Zrezygnowałeś od razu z cardio czy stopniowo ? to samo z kaloriami wychodziłeś jakoś czy od razu zero kaloryczne i dodawanie ?
Jak pisałeś wcześniej to sorry ale jestem ciekawy jak to wyglądało u Ciebie
bezpośrednio po zawodach jadłem jeden dzień.. po tym dniu wróciłem na dietę ze ścisłą ilością kalorii i tak trzy tygodnie.. po trzech tygodniach pojechałem na urlop gdzie nie powstrzymywałem się i po tygodniu wakacji wróciłem z 9 kilowym nadbagażem po czym wróciłem do schematu żywienia CBL ale aktualnie jem trochę intuicyjnie... pierwsze dwa posiłki to BT na posiłek 40g białka , tłuszczu w zależności od apetytu. Porcja wegli leci dopiero po treningu czyli koło 17 ale tak samo jak mam apetyt wpada ich więcej albo mniej. min. 100g wegli albo więcej jak doskwiera głód później znowu BT i tłuszcz w zależności od apetytu
cardio kręcę jak mam czas i chęci bez spinania się, max 30min.
Napisano Ponad rok temu
OKi dzięki za informacje.
Forma się trzyma, nabicie wzrasta więc wszystko idzie jak powinno
A na scenie kiedy CIę zobaczymy ? w IFBB startujesz ?
Napisano Ponad rok temu
OKi dzięki za informacje.
Forma się trzyma, nabicie wzrasta więc wszystko idzie jak powinno
A na scenie kiedy CIę zobaczymy ? w IFBB startujesz ?
Tak IFBB. Niestety w tym roku już raczej nie bede startował. Od początku roku pociągnąłem pięć startów Żelistrzewo, Bytów, Słupsk, Grodzisk Mazowiecki i MP Kielce. Czas na przerwę i poprawienie sylwetki tzn masę
Napisano Ponad rok temu
Jakie ćwiczenia stosujesz na brzuch? W jakiś szczególny sposób skupiasz się na bokach? Pytam bo na ostatniej fotce proporcja i samo wysmuklenie robi wrażenie.
Napisano Ponad rok temu
Jakie ćwiczenia stosujesz na brzuch? W jakiś szczególny sposób skupiasz się na bokach? Pytam bo na ostatniej fotce proporcja i samo wysmuklenie robi wrażenie.
szczerze to się przyznam bez bicia, że.... trening brzucha mocno zaniedbuję ;/ jak raz na miesiąc zrobiłem to było dobrze... dopiero od miesiąca staram się regularnie go trenować a najczęściej są to allahy i nic więcej
Napisano Ponad rok temu
Mega nogi fajnie się wszystko trzyma waga już konkretna jak tak będzie dobrze szło to na przyszły rok ekstremalna hehe
A tak z ciekawości jak to nie tajemnica oczywiście to co leci z mocniejszych supli ?
Napisano Ponad rok temu
Jest na prawdę dobrze! Podziwiam no i trzymam kciuki dalej!
„Be strong, u never know who you are inspiring”
Napisano Ponad rok temu
Wow! Forma naprawdę kozak. Tricepsy z tyłu wyglądaj totalnie jak skały . Może być tylko lepiej.