DT - Sinek - Get bigger or...!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Już nie mogę się doczekać
„Be strong, u never know who you are inspiring”
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Super Ci to idzie - wnioskuje po ''żyłkach'' kocham te żyły
Trening też niczego sobie.. Duże masz przerwy na odpoczynek między seriami/ćwiczeniami?
W ogóle jak samopoczucie(jak pytam to już po całości.. Zresztą jak to kobieta )
Napisano Ponad rok temu
Trzymam mocno kciuki by było podium lub pierwsza piątka! W końcu jesteś naszym reprezentantem
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Super Ci to idzie - wnioskuje po ''żyłkach'' kocham te żyły
Trening też niczego sobie.. Duże masz przerwy na odpoczynek między seriami/ćwiczeniami?
W ogóle jak samopoczucie(jak pytam to już po całości.. Zresztą jak to kobieta )
Przerwy staram się trzymać krótkie ale czasami brak prądu
co do samopoczucia... to bardziej jestem zmęczony ilością pracy i wczesniejsszym wstawaniem. wstaje o 5 i pracuje do 22 na dwa etaty do tego treningi cardio siłowie...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rozumiem.. No nie jest łatwo, a w sezonie startowym jeszcze gorzej i trudniej.. Oh już niedługo, dasz radę trzymam kciuki
wiesz wydaje mi się, że może być trochę nawet łatwiej... złapię motywacji po pierwszym stracie, może jakieś dodatkowe kcal wpadną bezpośrednio po zawodach. Także byle do pierwszego startu
Napisano Ponad rok temu
wiesz wydaje mi się, że może być trochę nawet łatwiej... złapię motywacji po pierwszym stracie, może jakieś dodatkowe kcal wpadną bezpośrednio po zawodach. Także byle do pierwszego startu
No już po zawodach to wiadomo wszystko leci po kolei
Powiem Ci, że też mi się marzą takie debiuty.. Nie by wygrać(może po części), ale po to by tylko wyjść na scenę, poczuć to.. zobaczyć nad czym jeszcze popracować, zobaczyć rywalki.. Ale to wszystko w swoim czasie
Napisano Ponad rok temu
No już po zawodach to wiadomo wszystko leci po kolei
Powiem Ci, że też mi się marzą takie debiuty.. Nie by wygrać(może po części), ale po to by tylko wyjść na scenę, poczuć to.. zobaczyć nad czym jeszcze popracować, zobaczyć rywalki.. Ale to wszystko w swoim czasie
Też mi się to marzyło, ale z czasem po prostu przeszło. Przykro mi to mówić, ale wielki świat kulturystyki mało już ma wspólnego ze sportem. Pierwszy raz miałem okazję pojawić się na debiutach i zobaczyć to na żywo - atmosfera genialna, przygotowanie również, ale co do zawodników...pozostawię bez komentarza
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
Też mi się to marzyło, ale z czasem po prostu przeszło. Przykro mi to mówić, ale wielki świat kulturystyki mało już ma wspólnego ze sportem. Pierwszy raz miałem okazję pojawić się na debiutach i zobaczyć to na żywo - atmosfera genialna, przygotowanie również, ale co do zawodników...pozostawię bez komentarza
No z tym że wszystko się zmienia to też się zgadzam.. To nie to samo.. Ale jednak z jednej strony coś człowieka ciągnie a z drugiej odpycha
Zobaczymy, młoda jestem, zawsze może się coś zmienić
Napisano Ponad rok temu
Dobra forma <kciuk w górę> i za poświęcenie, dwa etaty i siłownia - imponujące !!
is where you're not"
Mark Bell
Napisano Ponad rok temu
Jak patrzę na te uda, to się zastanawiam, jeśli to jest 11 % to ja muszę być około 40% bf ha ha.
Dobra forma <kciuk w górę> i za poświęcenie, dwa etaty i siłownia - imponujące !!
może i imponujące jak sie z boku patrzy ale życiowo to ciężko...
No z tym że wszystko się zmienia to też się zgadzam.. To nie to samo.. Ale jednak z jednej strony coś człowieka ciągnie a z drugiej odpycha
Zobaczymy, młoda jestem, zawsze może się coś zmienić
dokładnie zawsze może coś sie zmienić ale jak bedziesz chciała startować to znajdź trenera, który specjalizuje się w kobiecych sylwetkach i hormonach
a co względem zawodników? co tam się działo?
Napisano Ponad rok temu
Jak patrzę na te uda, to się zastanawiam, jeśli to jest 11 % to ja muszę być około 40% bf ha ha.
Dawaj to udo to się oceni
Napisano Ponad rok temu
Po redukcji, która jest przewidziana na dwa tysiące dwudziesty
może i imponujące jak sie z boku patrzy ale życiowo to ciężko...
Słuchaj wiem, bo sam byłem w podobnej sytuacji, tylko że zrobiłem gorszy błąd i oddałem się pracy. Nie dwa etaty, ale 15-18 godzin dziennie 5 do 6 razy w tygodniu, przez co zrezygnowałem całkiem z treningu w moim <prime time> życiowym(22-29), co z perspektywy czasu było beznadziejnym pomysłem.
Także ciśnij zdrowo, bo z efektami zostajesz Ty a pracę zawsze można rzucić
is where you're not"
Mark Bell
Napisano Ponad rok temu
Tak wyglądają pomiary z wczoraj, robione zawsze na czczo i na tej samej maszynie
A tak wygląda micha na cały dzień
Napisano Ponad rok temu
Ostatnie dni typowego splitu. Od niedzieli zaczynam nawadnianie i podbija sól
Napisano Ponad rok temu
A powiedz dlaczego nie odwadnianie?