Cześć witajcie czy ktoś mógłby mi podać fajny trening i dietę na masę albo ułożyć mi taki.
Ważę 70 kg mój wzrost to ok.175 cm i mam 14 lat i jestem początkujący.
Mam hantle do 12 kg
Z pomoc dziękuję.
Napisano Ponad rok temu
Cześć witajcie czy ktoś mógłby mi podać fajny trening i dietę na masę albo ułożyć mi taki.
Ważę 70 kg mój wzrost to ok.175 cm i mam 14 lat i jestem początkujący.
Mam hantle do 12 kg
Z pomoc dziękuję.
Napisano Ponad rok temu
Witaj
Nikt Ci nie ułoży tutaj diety oraz planu treningowego - to cenny czas, który jak wiadomo kosztuje. My możemy ewentualnie podpowiedzieć Ci oraz naprowadzić na dobrą drogę. Jednak jeśli masz 14 lat nie musisz zbytnio wczytywać się w posty podwieszone na naszym forum(jednak radziłabym co nieco przeczytać, by trochę złapać wiedzy na ten temat). Mając 14 lat wystarczy, że odrzucisz śmieciowe jedzenie, słodycze itp. i zaczniesz jeść w miarę zdrowo. Co do planu treningowego.. Możesz zacząć od FBW (poczytaj) opierając go na ćwiczeniach wielostawowych czyli tzw. złotych - Tylko i wyłącznie! Izolacje odpuść sobie na tym etapie.
„Be strong, u never know who you are inspiring”
Napisano Ponad rok temu
Witaj
Nikt Ci nie ułoży tutaj diety oraz planu treningowego - to cenny czas, który jak wiadomo kosztuje. My możemy ewentualnie podpowiedzieć Ci oraz naprowadzić na dobrą drogę. Jednak jeśli masz 14 lat nie musisz zbytnio wczytywać się w posty podwieszone na naszym forum(jednak radziłabym co nieco przeczytać, by trochę złapać wiedzy na ten temat). Mając 14 lat wystarczy, że odrzucisz śmieciowe jedzenie, słodycze itp. i zaczniesz jeść w miarę zdrowo. Co do planu treningowego.. Możesz zacząć od FBW (poczytaj) opierając go na ćwiczeniach wielostawowych czyli tzw. złotych - Tylko i wyłącznie! Izolacje odpuść sobie na tym etapie.
Dzięki za pomoc obaczaje sobie FBW.
Napisano Ponad rok temu
Nie ma sprawy. JAk masz jakieś pytania śmiało pisz pomożemy
„Be strong, u never know who you are inspiring”
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Dieta...................................Pomocy!!!!!!!!!!!!!! |
Dieta |
|
|
||
Proszę o pomoc |
MAGIA STALI |
|
|
||
GAINER 737 - buduj masę |
Odżywki i Suplementy |
|
|
||
potrzebna pomoc |
KARATE |
|
|
||
Jak ułożyć plan treningu siłowego + suplementacja |
Inne sporty |
|
|
Kulturystyka i Fitness →
Artykuły i Ciekawostki →
Porady Trenerów →
Trening na koniec dniaNapisany przez , Ponad rok temu trening, trening personalny i 8 więcej |
|
|
||
Kulturystyka i Fitness →
Trening dla początkujących →
Nowy rok nowy jaNapisany przez , Ponad rok temu trening, początkujący |
|
|
||
Kulturystyka i Fitness →
Plan na początek rozwoju siły mięśniNapisany przez , Ponad rok temu siła, początkujący, start |
|
|
||
Kulturystyka i Fitness →
Masa czy redukcja?Napisany przez , Ponad rok temu siłownia, masa, redukcja |
|
|
||
Kulturystyka i Fitness →
Pomoc w treninguNapisany przez , Ponad rok temu masa, pomoc |