Redukcja -W sumie to brak mi pomysłu na nazwę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no tak dwie na raz rano
a czemu pytasz?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wydaje mi się że jakiejś specjalnej różnicy nie zobaczysz. Ale mogę sie mylić bo laiczek jestem w tych sprawach. No ale na mój rozum który jest już kompletnie zniszczony przez film Interstellar xD. wydaje mi się że suplementując liczy się dawka i to żeby suplementować się tym codziennie. Wiadomo że więcej witamin dostarczamy wiosną latem, dlatego w okresie takim jak ten w którym pogoda wariuje warto sobie wspomóc dawki witamin i minerałów.
Napisano Ponad rok temu
Wysoki jesteś to Ci jest cięzko MC klepać. Ano śniegu nawaliło dośc dużo, ja dzis caly dzien na dachu siedziałem i kładłem blachę.
Też musze jakies witaminki zakupić
Napisano Ponad rok temu
Już myślałem że masz myśli samobójcze przez redukcyjną depresje i się wahałeś czy skoczyć czy nie ;D Polecam Olimpu składem offują chyba wszystkie ;D
Użytkownik Gorinek edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Będzie trzeba sie zaopatrzyć bo pogoda ssie
Napisano Ponad rok temu
Waga: 89,8 kg -0,1kg względem ostatniego tygodnia, nie powinno się tak patrzeć na to podczas redukcji tylko lustro i cm, ale przyznam szczerze że trochę się tego spodziewałem i trochę nie czuje sie z tym dobrze ![]()
Pas: 79 cm Tu jestem zadowolony bo ostatnio było 81 (ostatnio znaczy że kiedy ostatnio mierzyłem bo nie pamiętam)
I życzenia dla wszystkich zajaranych sportem: Wszystkiego dobrego, i rozwoju w swojej pasji!
Napisano Ponad rok temu
Podobne cenowo są Vitagenix(też Olimp) ale składowo o wiele lepsze.
Napisano Ponad rok temu
07.04.2015
Informacje bieżące.
Intermittent fasting #37
Siema, jak po świętach? Ja się przyznaję bez bicia, jadłem placki w niedziele i poniedziałek trochę mam wyrzuty sumienia i szczerze boję się stanąć na wagę ale jako pokutę odpuszczam Refeeda w ten weekend i jade chyba już do końca na czysto. Hmm dziś zamykam okno po dwóch godzinach jedzenia. Były dziś barki i łapki, później cardio z dziewczyną po galerii ;D. Wieczorem pójde jeszczę starty porobie. Jutro robie klatkę i basen a w czwartek od razu plecy i jakaś forma cardio. Dlatego wszystko tak w ciągu bez przerwy bo zapowiada mi się ciężki okres tzn. w piątek dzień wyjęty z życia nie ma opcji na jakiś trening siłowy. W poniedziałek wtorek środa następnego tygodnia również jestem off. Więc planuje coś takiego jak delaod w następnym tygodniu. Dla mnie to trochę koszmar no ale jak się nie da to sobie oczu nie wydłubie.
Trening barków + łapki
Żólnierskie na suwnicy- 40kgx15, 60kgx10, 70kgx6
Dobicie wyciskanie hantli nad głowę 25x8
Wznosy bokiem 10kgx15, 12,5kgx12, 15kgx8+12,5kgx8
Wznosy hatnlą przód podchwyt 12,5kgx10x3
tył barków na wyciągu 2kafelkix8, 2kafelki x 8
Biceps siedząc hantla + Pompki na poręczach - 15kgx12 + 12x, 17,5kgx10 +x10, 20kgx6 +x8
biceps sztanga + francuz - 40kgx10 +25kgx14, 40kgx10 +35x12
wyciąg na biceps + wyciąg triceps 20kgx10+35x10, 20 kgx10 +35kgx10}
+Brzuch 10,12,14,16 powtórzeń unoszenia nóg (żyłka w lustrze na boku jest)
Jutro klatka + basen.
Napisano Ponad rok temu
2h jedzenia jak dla mnie to jest maksimum hardkoru ![]()
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
Sylwetka Nullo jak dla mnie na propsie, mój cel.
10.04.2015
Informacje bieżące.
Intermittent fasting #40
Wczoraj miałem problemy z internetem dlatego dziś uzupełniam jeszcze wczorajszy trening, micha ciągle 2300 kcal. Straszne ssanie po świętach szczególnie jak placki jeszcze w lodówce ;<. Dziś był trening plecków, nastepny trening nie wiem kiedy będzie bo mam ciężkie dni przede mną. Więc myślę że poprostu wolne zrobie przez pare dni od siłowni.
Klatka
Skos hantle - 35kgx10, 37,5kgx8, 40kgx8, 40kgx8
Skos płasko - 35kgx8, 35kgx8+22,5kgx6, 35kgx8+22,5kgx
rozpiętki - 17,5kgx12, 17,5kgx12, 17,5kgx14
Plus dwa ćwiczenia izolowane na maszynie na dobicie.
brzuch 3x1 minutowe planki
i basen 60 minut, nie moc okrutna i niechciej.
Plecy
Podciąganie nachwyt 12x +2, 7x, 5x
podchwyt 6x +3, 5x
Wiosło sztanga nachwyt 60kgx10, 70kgx10, 75kgx8,
podchwyt 70kgx10, 70kgx10
Wiosło hantlą 40kgx8, 40kgx10, 40kgx6
Rzymskie z talerzem 10kg, x12, 10kgx12
szrugsy hantlami 25kgx12, 25kgx15, 25kgx15
2x15 minut na przystanek + 15 minut orbitrek
Napisano Ponad rok temu
Wliczasz spacer na przystanek do cardio?
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
Kto powiedział że to był spacer? ![]()
Napisano Ponad rok temu
Kto powiedział że to był spacer?
Interwał? ![]()
Napisano Ponad rok temu
Szybki marsz
na ogół nie jeżdże busem i jak mam jechać tylko na siłkę to wybieram komunkacje zbiorową i wysiadam 1 przystanek wcześniej i idę. Źle? lepiej całe życie na bieżni chodzić ?? ![]()
Napisano Ponad rok temu
No to szybki marsz można już smiało określić jako cardio ![]()
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
Kiedyś czytałem artykuł o spalaniu tłuszczu a raczej top 10 form aktywności spalających tłuszcz, spacer, marsz był na wyższej pozycji niż zwykłe cardio ale najefektywniejszą formą było paradoksalnie nic nie robienie. Było to tam wytłumaczone w skrócie że wtedy najłatwiej uwalniają się kwasy tłuszczowe bez utraty glikogenu o ile się nie myle czy coś. W każdym bądź razie tak, swój marsz na przystanek liczę jako formę cardio ![]()
Napisano Ponad rok temu
Ciekaw jestem treści tego artykułu ![]()
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
Na facebook'u jeden z profili o nazwie którą nie wiem czy mogę podać, tłumaczy artykuły właśnie o tej tematyce i zrobiło ranking.
Dziś waga 89.6 kg czyli -0,1 względem ostatniego ważenia ( po drodze gdzie były święta placki itd
) Jak mówiłem teraz nie robię teraz żadnych cheat ani refeed dayów. W pasie 79/80cm.
Od grudnia kiedy zacząłem taką prawdziwą redukcję zleciało 14kg masy ciała i 19/20 cm w pasie. Jestem owszem zadowolony jednak nie sądziłem że ta walka będzie trwać aż tyle a kraty na brzuchu dalej nie ma ![]()
Ciągle myślę kiedy wejść na reverse.Redukuje już długo i zaczynają mnie boleć stawy. Więc sam już nie wiem. Niby na reversie waga dalej powinna lekko lecieć z tłuszczem.
Wczoraj byłem na testach psychologicznych, zdolny do służby
Wymęczyła mnie bo aż 8 testów na inteligencje i testy na charatker i osobowość. W poniedziałek i wtorek jadę do krakowa na badania ![]()
Ten tydzień robię tydzień wolnego. Nie wiem jak wytrzymam jak zacznie mnie nosić :? Po drodze otworzyłem smak banan Ostrovit, jedne z gorszych smaków tej firmy. ale do płatków owsianych z rodzynkami będą okay.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]