Redukcja -W sumie to brak mi pomysłu na nazwę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no tak dwie na raz rano a czemu pytasz?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wydaje mi się że jakiejś specjalnej różnicy nie zobaczysz. Ale mogę sie mylić bo laiczek jestem w tych sprawach. No ale na mój rozum który jest już kompletnie zniszczony przez film Interstellar xD. wydaje mi się że suplementując liczy się dawka i to żeby suplementować się tym codziennie. Wiadomo że więcej witamin dostarczamy wiosną latem, dlatego w okresie takim jak ten w którym pogoda wariuje warto sobie wspomóc dawki witamin i minerałów.
Napisano Ponad rok temu
Wysoki jesteś to Ci jest cięzko MC klepać. Ano śniegu nawaliło dośc dużo, ja dzis caly dzien na dachu siedziałem i kładłem blachę.
Też musze jakies witaminki zakupić
Napisano Ponad rok temu
Już myślałem że masz myśli samobójcze przez redukcyjną depresje i się wahałeś czy skoczyć czy nie ;D Polecam Olimpu składem offują chyba wszystkie ;D
Użytkownik Gorinek edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Będzie trzeba sie zaopatrzyć bo pogoda ssie
Napisano Ponad rok temu
Waga: 89,8 kg -0,1kg względem ostatniego tygodnia, nie powinno się tak patrzeć na to podczas redukcji tylko lustro i cm, ale przyznam szczerze że trochę się tego spodziewałem i trochę nie czuje sie z tym dobrze
Pas: 79 cm Tu jestem zadowolony bo ostatnio było 81 (ostatnio znaczy że kiedy ostatnio mierzyłem bo nie pamiętam)
I życzenia dla wszystkich zajaranych sportem: Wszystkiego dobrego, i rozwoju w swojej pasji!
Napisano Ponad rok temu
Podobne cenowo są Vitagenix(też Olimp) ale składowo o wiele lepsze.
Napisano Ponad rok temu
07.04.2015
Informacje bieżące.
Intermittent fasting #37
Siema, jak po świętach? Ja się przyznaję bez bicia, jadłem placki w niedziele i poniedziałek trochę mam wyrzuty sumienia i szczerze boję się stanąć na wagę ale jako pokutę odpuszczam Refeeda w ten weekend i jade chyba już do końca na czysto. Hmm dziś zamykam okno po dwóch godzinach jedzenia. Były dziś barki i łapki, później cardio z dziewczyną po galerii ;D. Wieczorem pójde jeszczę starty porobie. Jutro robie klatkę i basen a w czwartek od razu plecy i jakaś forma cardio. Dlatego wszystko tak w ciągu bez przerwy bo zapowiada mi się ciężki okres tzn. w piątek dzień wyjęty z życia nie ma opcji na jakiś trening siłowy. W poniedziałek wtorek środa następnego tygodnia również jestem off. Więc planuje coś takiego jak delaod w następnym tygodniu. Dla mnie to trochę koszmar no ale jak się nie da to sobie oczu nie wydłubie.
Trening barków + łapki
Żólnierskie na suwnicy- 40kgx15, 60kgx10, 70kgx6
Dobicie wyciskanie hantli nad głowę 25x8
Wznosy bokiem 10kgx15, 12,5kgx12, 15kgx8+12,5kgx8
Wznosy hatnlą przód podchwyt 12,5kgx10x3
tył barków na wyciągu 2kafelkix8, 2kafelki x 8
Biceps siedząc hantla + Pompki na poręczach - 15kgx12 + 12x, 17,5kgx10 +x10, 20kgx6 +x8
biceps sztanga + francuz - 40kgx10 +25kgx14, 40kgx10 +35x12
wyciąg na biceps + wyciąg triceps 20kgx10+35x10, 20 kgx10 +35kgx10}
+Brzuch 10,12,14,16 powtórzeń unoszenia nóg (żyłka w lustrze na boku jest)
Jutro klatka + basen.
Napisano Ponad rok temu
2h jedzenia jak dla mnie to jest maksimum hardkoru
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Sylwetka Nullo jak dla mnie na propsie, mój cel.
10.04.2015
Informacje bieżące.
Intermittent fasting #40
Wczoraj miałem problemy z internetem dlatego dziś uzupełniam jeszcze wczorajszy trening, micha ciągle 2300 kcal. Straszne ssanie po świętach szczególnie jak placki jeszcze w lodówce ;<. Dziś był trening plecków, nastepny trening nie wiem kiedy będzie bo mam ciężkie dni przede mną. Więc myślę że poprostu wolne zrobie przez pare dni od siłowni.
Klatka
Skos hantle - 35kgx10, 37,5kgx8, 40kgx8, 40kgx8
Skos płasko - 35kgx8, 35kgx8+22,5kgx6, 35kgx8+22,5kgx
rozpiętki - 17,5kgx12, 17,5kgx12, 17,5kgx14
Plus dwa ćwiczenia izolowane na maszynie na dobicie.
brzuch 3x1 minutowe planki
i basen 60 minut, nie moc okrutna i niechciej.
Plecy
Podciąganie nachwyt 12x +2, 7x, 5x
podchwyt 6x +3, 5x
Wiosło sztanga nachwyt 60kgx10, 70kgx10, 75kgx8,
podchwyt 70kgx10, 70kgx10
Wiosło hantlą 40kgx8, 40kgx10, 40kgx6
Rzymskie z talerzem 10kg, x12, 10kgx12
szrugsy hantlami 25kgx12, 25kgx15, 25kgx15
2x15 minut na przystanek + 15 minut orbitrek
Napisano Ponad rok temu
Wliczasz spacer na przystanek do cardio?
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Kto powiedział że to był spacer?
Napisano Ponad rok temu
Kto powiedział że to był spacer?
Interwał?
Napisano Ponad rok temu
Szybki marsz na ogół nie jeżdże busem i jak mam jechać tylko na siłkę to wybieram komunkacje zbiorową i wysiadam 1 przystanek wcześniej i idę. Źle? lepiej całe życie na bieżni chodzić ??
Napisano Ponad rok temu
No to szybki marsz można już smiało określić jako cardio
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Kiedyś czytałem artykuł o spalaniu tłuszczu a raczej top 10 form aktywności spalających tłuszcz, spacer, marsz był na wyższej pozycji niż zwykłe cardio ale najefektywniejszą formą było paradoksalnie nic nie robienie. Było to tam wytłumaczone w skrócie że wtedy najłatwiej uwalniają się kwasy tłuszczowe bez utraty glikogenu o ile się nie myle czy coś. W każdym bądź razie tak, swój marsz na przystanek liczę jako formę cardio
Napisano Ponad rok temu
Ciekaw jestem treści tego artykułu
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Na facebook'u jeden z profili o nazwie którą nie wiem czy mogę podać, tłumaczy artykuły właśnie o tej tematyce i zrobiło ranking.
Dziś waga 89.6 kg czyli -0,1 względem ostatniego ważenia ( po drodze gdzie były święta placki itd ) Jak mówiłem teraz nie robię teraz żadnych cheat ani refeed dayów. W pasie 79/80cm.
Od grudnia kiedy zacząłem taką prawdziwą redukcję zleciało 14kg masy ciała i 19/20 cm w pasie. Jestem owszem zadowolony jednak nie sądziłem że ta walka będzie trwać aż tyle a kraty na brzuchu dalej nie ma
Ciągle myślę kiedy wejść na reverse.Redukuje już długo i zaczynają mnie boleć stawy. Więc sam już nie wiem. Niby na reversie waga dalej powinna lekko lecieć z tłuszczem.
Wczoraj byłem na testach psychologicznych, zdolny do służby Wymęczyła mnie bo aż 8 testów na inteligencje i testy na charatker i osobowość. W poniedziałek i wtorek jadę do krakowa na badania
Ten tydzień robię tydzień wolnego. Nie wiem jak wytrzymam jak zacznie mnie nosić :? Po drodze otworzyłem smak banan Ostrovit, jedne z gorszych smaków tej firmy. ale do płatków owsianych z rodzynkami będą okay.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]