Właśnie Józef potrzebuje i pływania i siłowni Narazie jest ok więc niech będzie tak jak jest. No i ten trener też niby jest dietetykiem ale niektórzy dietetycy nie mają po kolei w głowie.
Redukcja -W sumie to brak mi pomysłu na nazwę.
Napisano Ponad rok temu
Cheat wszedł jak tralala pogoda też na cuda. Około 5,5k kcal. No cóż żyje się raz a nie startuje w sportach sywetkowych. Diete mam tylko do zooptymalizowania osiągnięcia celów. Planuje następnego za dwa tygodnie po maturce Pozdro!
Napisano Ponad rok temu
to Ty jesteś 95 rocznik ?
Napisano Ponad rok temu
Albo i 96
ZAPRASZAM DO OBEJRZENIA: DZIENNIK TRENINGOWY OLOSEK
W RAZIE PYTAŃ, PORAD ZAPRASZAM NA PRIV
POZDRAWIAM
Napisano Ponad rok temu
93 rocznik podnosze wynik z rozszerzeń
Napisano Ponad rok temu
Oo a co dokładnie ?
ZAPRASZAM DO OBEJRZENIA: DZIENNIK TRENINGOWY OLOSEK
W RAZIE PYTAŃ, PORAD ZAPRASZAM NA PRIV
POZDRAWIAM
Napisano Ponad rok temu
W tym roku tylko matematyke rozszerzenie W tamtym angielski rozszerzenie i matme ale matma mi nie siadła.
27.04.2015
Informacje bieżące.
Siemczyk. Dziś wyjątkowo trening barków i łap, niestety jutro musze odpuścić siłownię ze względu na sprawy osobiste. więc ten tydzień nie zapowiada się obiecująco w jeszcze w piątek wolne więc siłownia zamknięta pewnie będzie. Chce jeszcze plecy zrobić (to może pod wpływem presji czasu zrobie trening plecy+klatka bo podobno ciekawy). Ale obiecuje że po maturce, ogień na tłoki.
Trening barków + łapki
Żólnierskie na suwnicy- 40kgx12, 50x10, 50x10
Wznosy bokiem 7,5x20, 10kgx16, 10kgx15, 12,5kgx12
Wznosy hatnlą przód podchwyt 7,5kgx20, 10kgx16, 10kgx14
tył barków na wyciągu 2kafelkix12, 2kafelki x 12
Biceps supinacja hantla 15kgx13, 17,5kgx12, 20kgx12
modlitewnik hantla 12,5x10, 15kgx12
Triceps dipsy 12, 12, 12
ściąganie drążka 35x10, 30x10+20x6, 30x10+20x6
Idę dziś się wybiegać a w tygodniu jakoś sprawdzę czas na kilometr
Napisano Ponad rok temu
a jak twoja miska wygląda ? rozpisz ją czasami
Ile kalorii pochłaniasz ? jakie makro ?
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Tak mniej wiecej sie prezentuje micha Będzie burza o ser żółty coś czuje ale trudno zawodowcem nie jestem i na scene się nie pcham. Chciałbym powoli wchodzić na reverse ale dół brzucha nie wiem nie chce się odkryć. Może nie mam mięśni XD
Napisano Ponad rok temu
Połowa białka z prochu prawie. Uważasz że taka dieta ma jakikolwiek sens u kogos kto wazy 90kg i jest naturalem?
Dla mnie nie ma sensu ładować w siebie codziennie sam proch.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Racja, sporo z prochu, przyjmuje Twoją krytykę. Lecz wolę w ten sposób trzymać miche niż nie trzymać jej w ogóle, bo poprostu mam ograniczone póki co możliwości i nie dam rady np codziennie wtryniać pol kury żeby tylko nie było z prochu, bo narazie nie mam ciekawie w domu. Po drugie tak naprawdę sylwetka nie jest priorytetem jest to pozytywny skutek uboczny, chciałem wyciąć tłuszcz żeby poprawić swoje wyniki, zbić wage dla lepszej wydolności. Póki co wszystko idzie zgodnie z planem. Szanuje Twój głos na tym forum ale niestety ile ludzi tyle opinii
Właśnie pije herbatkę, byłem sprawdzać czas czyli tak, 20 minut truchtu, bieg na stadion czas na 1km to 3;19, chce do lipca zbić do minimum 3;15 i wierzę że jest to możliwe. Jestem zadowolony bo pułap puntkowy od 3;15 przyjmowałem raczej na chłodno niż realistycznie. Pozdro!
Napisano Ponad rok temu
Proch nie jest tańśzy od twarogu czy najtańszego mięsa. Nikt nie nakazuje kupowac fileta i jeśc po pół kg.
Paczka ostrowitu to ponad 35zł i przy twoich 120g dziennie starcza na 7 dni. To dla Ciebie jest ekonimiczne?
Robiłem kiedyś przeliczenia i białko z twarogu czy jajek kosztuje nawet mniej od białek typu ostrowia ons ostrovit (g vel g)
Więc jakbym nie wiedział może i bym w to uwierzył że proch wychodzi Ci taniej. trzeba kupowac w hipermarketach to sie znajdzie 10 jajek po 3.5zł.
Kiedy jest czas na chwalenie chwale ale jak widze że jest źle to krytykuje
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pobudka, śniadanie owsianka z rodzynkami i wpc, i czarna kawa basen dziś interwały w takich łapkach/wiosełkach czuje tricepsy i motyle ;P trochę gorsze samopoczucie, teraz herbatka i twaróg półtłusty z wiórkami i słodzikiem normalnie jakbym jadł bounty ;D lubie kokos na słodko Zakupiłem jeszcze awokado
Napisano Ponad rok temu
Sporo zdrowych tłuszczy-propsy
Napisano Ponad rok temu
30.04.2015
Informacje bieżące.
Siema. Rześki poranek, wróciłem z siłowni standard owsianka i KAWA Kawy to bym mógł pić wiadrami :> Gadałem z takim zawodnikiem ze sceny z mojej siłowni, naprawdę sylwetkę ma na propsie ogromnym startował w paru zawodach. Gadaliśmy o mojej diecie wg. niego lepiej opuscic tłuszcze a podbić węgle ale nie to jest wątkiem numer jeden. Ważniejsze było dla mnie to że jeśli ktoś redukuje wagę i BF a wcześniej nie miał że tak powiem dobrej podstawy i dobrego materiału na przykład na brzuchu (w moim przypadku dół brzucha) to redukcja będzie trwała naprawdę długo jeśli chce odkryć dół, co innego redukcja u kogoś ze stażem i dobrą masą a co innego o typa jak ja który dużo mięśni nie ma jakoś specjalnie tym bardziej brzuch. Powiedział że wyglądam sucho, że ładnie kratka się rysuje i że reverse jest dobrym pomysłem. Co wy myślicie?
Trening klatki brzuch
Skos hantle 35x10, 37,5x8, 37,5x7, 37,5x7
Płaska hantle -32,5x8+20x6, 32,5x8+20x6, 32,5x8+20x5
Rozpiętki płasko 12,5x10, 12,5x12, 15x10, 15,x10
Wznosy 21, 18, 18, 20, 21
Allahy 30x15, 35x15, 40x16
Wieczorem jeszcze pokręce aeroby
Napisano Ponad rok temu
Ja tam kawy w ogóle nie pije. Tak mnie po niej pędzi, że atomówka od razu do sedesu leci..
Napisano Ponad rok temu
Kwestia indywidualna,ja miałem słaby brzuch,w ogóle go nie ćwiczyłem,ale jak odstawiłem węgle to zaczął się szybciej pokazywać.
Napisano Ponad rok temu
Tylko że od listopada wróciłem do treningów a w grudniu zacząłem trzymać miche na sto procent i kurcze długo to trwa. A reverse jest dla osob ktore długi czas są na redukcji. Więc sam nie wiem co robić
Napisano Ponad rok temu
Jak już zacząłeś tę redukcję to pociągnij ją do końca tak żebyś Ty był zadowolony a później sobie wejdziesz na reversa i będzie spoko