Macie tu jakieś dwie samojebki z kamerki na szybko W ogóle szczegółów tylko nie widać w tej kamerce w laptopie, żadnych zyłek nic, na zywo trochu inaczej
Użytkownik Numenor edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Macie tu jakieś dwie samojebki z kamerki na szybko W ogóle szczegółów tylko nie widać w tej kamerce w laptopie, żadnych zyłek nic, na zywo trochu inaczej
Napisano Ponad rok temu
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Opalony widzę, to od razu inaczej Ale redukcja udana
ZAPRASZAM DO OBEJRZENIA: DZIENNIK TRENINGOWY OLOSEK
W RAZIE PYTAŃ, PORAD ZAPRASZAM NA PRIV
POZDRAWIAM
Napisano Ponad rok temu
chłopaki znalazłem w funciaku ( ) jakies ZMA firmy ProteinActive. Opakowanie zawiera 30 tabletek, zalecane 1 tabletka dziennie. W jednej 15mg cynku, 350mg manezu i 5mg B6. Brać to czy to jakieś szit ( za funta )
Napisano Ponad rok temu
Witam panowie. W środę wracam do Polski, a od następnej niedzieli wznawiam dziennik treningowy. Postanowiłem pociągnąć redu jeszcze 4-6 tygodni, max do początku października, żeby wszystko wypalić jak najbardziej się da. Potem powolna masówka. Obecna waga 85kg, w pasie już 79 cm, ale mimo to siedzi jeszcze troche fatu. Biceps zmalał już dokładnie 3cm od końca masy, ale jescze nigdy nie miałem takiego wyglądu bicepsa w napięciu. Dodaję zdjęcie ( znowu kamerka, nie widać sczegółów i tzw. chujówka ale coś tam widać)
Napisano Ponad rok temu
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
PODSUMOWANIE: Dobra panowie, wróciłem do Polski i pierwsza reakcja mojej rodzicielki po przywitaniu: ,, Ty chory jesteś? Na buzi wyglądasz jak szczurek". Po przyjeździe do domu ogarnąłem aparat i cyknąłem parę zdjęć. I tu mam do was pytanie koledzy i koleżanki. Miałem w planie jeszcze redukować bo na brzuchu siedzi trochę fatu ale nie wiem czy jest sens. I teraz licze na was: dalsza redukcja czy reverse i masa? Aktualnie 84kg/78cm w pasie
przed / po
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze 2 aktualne:
Robione aparatem z telefonu ale jakość na fonie była całkiem ok. Po zgraniu na kompa się popsuło, a już po zmniejszeniu bardziej ;/ Chyba muszę ogarnąć jakąś cyfróweczkę niedługo.
Napisano Ponad rok temu
Żadnych opinii, żadnych porad? Liczę na was ludzie!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
podbijaj kalorie, dobrze jest
na reversie jeszcze troszkę dopalisz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szczerze mówiąc nie prowadze dziennika bo widzę małe zainteresowanie na forum, a wiecie że dla jakiejś publiczności fajniej się pisze Reverse się skończył, wchodzi powolna masa, która mam zamiar ciągnąć przez dobrych 7 miechów. Nie zauważyłem żeby mnie zalało, pas odrobinkę urósł przy dodatnim bilnsie co spowodowane jest retencja. Teraz jakieś 80 centów. dam podglądowe foto ale robione pod wieczór, po wszamaniu dobrych 3700 kcal. No i jak widzice jakość nie powala.
PS: Nogi faktycznie źle uchwycone ale pod koniec redukcji siedziało 64cm w udzie i 43 cm w łydce ( długie nogi także nie wygląda to jakoś powalająco. Nogi były trochę pocięte zanim nie pojechałem za granicę i nie dojeżdzałem do pracy rowerem. Nie wiem czy to ma jakiś wpływ ale nogi były twardsze i jakby bardziej ubite zamiast pocięte.
Fota luzem około 23. Rano na czczo brzuch nadal dobrze wygląda
Napisano Ponad rok temu
Teraz jadę dwa dni siłowo dól/góra i dwa dni hipertroficznie podzielone na push/pull
Napisano Ponad rok temu
I jeszcze jedno foto dziewczyna mi zrobiła. Też robione wieczorem to brzuch lekko wywaliło, ale światło lepsze myślę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
U mnie po dwóch miesiacach też brzucha nie było widać ( zaczynałem z 93cm w pasie). Cierpliwości, oponka schodzi zazwyczaj na końcu.
Rada? Przejdź na low carb, u mnie wielka różnica. Z ta wiedza jak teraz byłbym na LC cały czas, nie tylko pod koniec redu.
Napisano Ponad rok temu
Dawno mnie tu nie było więc mały updejt. Masa trwa, obecnie 95 kg, 83-4 cm w pasie. Kaloryka na poziomie 4200kcal.
Pon. Barki + tric
wyciskanie żołnierksie siedząc 5 serii 60/65/70/75
łączona seria unoszenia hantli w przód + unoszenia w opadzie po 4 serie
unoszenie na boki siedząc z 12 kg hantlem 4 serie
francuz 3 serie po 45 kg
pompki na poręczach + 10 kg 3 serie
Wtorek. Plecy solo + allahy na brzuch
MC 4 serie po 160-165 kg
podciaganie szerokim nachwytem 4 serie x max
ściaganie linki wyciągu max / wiosło sztangą- 100kg 4 serie
wiosło hantlą 4 serie po 38 kg
Czwartek- nogi
Przysiady ze sztangą na karku siłowo 4 serie po 5 powt. 160-165 kg
prostowanie na maszynie 4 serie
zginanie 4 serie
żurawie 3 serie max
Piątek- klata + bic
wyciskanie hantli skos 4 serie po 38 kg
wyciskanie na płąskiej do szyi 4 serie
rozpiętki 4 serie po 22 kg
pompki na poreczach na klate 4 serie x max
supinacja na laweczce 3 serie
mlotki 3 serie
Masa i sie w uj podoba ale jak dla mnie juz za duzo zarcia. Na redu nie mam zamiaru przechodzic w najblizszym czasie. Pare zdjec podgladowych
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Dosalanie przez zapach |
Artykuły i Ciekawostki |
|
|
||
Trening na brzuch - ćwiczenie poprzez uderzenia. |
Trening dla początkujących |
|
|
||
Zaledwie 5 dni wysokotłuszczowej diety może zmieniać sposób przetwarzania glukozy przez mięśnie |
Artykuły i Ciekawostki |
|
|
||
Powrót do formy po sterydach ?Po przepisanych przez okulistę sterydach mocno przytyłem. |
Trening dla początkujących |
|
|
||
ostre przeziebienie bół nerek |
Zdrowie i Medycyna |
|
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu