Ksywki i Przezwiska
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
he he he.. uśmiecham się na sama mysl Mamy w sekcji kolege leciutko uposledzonego, który konsekwentnie oprzymiotnikowuje kolejnych trenujacych... Co ciekawe, ksywki te zazwyczaj nieźle charakteryzują 'obdarowanych' nimi ludzi. Mamy więc:
Pana Żmiję
Panią Kozę
Panią Kameruńczyk
Panią i Pana Aborygenów (to ja i mój men )
Pchłę
Pana Pandę
Naczelną Mszycę (sensei Mariusz Radliński )
Świetlicę
Armstronga
Cinka
Winca
Dżordana
Gzika
(ostatni czterej od nazwisk )
Czuję się zaszczycony , że mnie Pani Aborygenowa na samym czele umieściła osób
ja tylko uzupełnię listę o kilka ksywek osób, które już nie trenują, ale warto wspomnieć, bo nasz kolega ma przewspaniałą wyobraźnię, jeśli chodzi o wymyślanie ksywek- nikt nie wie skąd on je bierze w ogóle
Swego czasu pojawiali się jeszcze - pan blondyn, czarno-sadam-husajn, pan hajto-belka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Izba*
*bo tak mam od nazwiska
A najdziwniejsze to hmm.. Arbuz. xD
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ponieważ wydaje mi się, że tych marianowych tworów jeszcze nikt nie wymienił, zrobie to ja:
Pan Skurzany
Pan Martix
Pindon
Pan Wilcze sadło
Pani Terapeutka
Pan Jaszczurka
Pan Wąsaty
Pan Rejs
Popielaty (to mi sie zawsze podobało:)))
Panie Zbyszku
Pan Japończyk
Czarno-rudy
Matysshido!!!: Marian ostatnio powiedział: lepszy wróbel na dachu niż Żmija w Shidokanie ))
Napisano Ponad rok temu
Matysshido!!!: Marian ostatnio powiedział: lepszy wróbel na dachu niż Żmija w Shidokanie ))
Pogadam z nim w poniedziałek na ten temat - jutro
Napisano Ponad rok temu
To był czarno - saddam husajn, który rąbał i odpalał swoimi rakietami sensei :wink: , ale niestety jak to Marian mówi, chyba mu jape okopali i już nie chodzi na treningi.Tak a propos to był Czarno-Saddam (-:
Napisano Ponad rok temu
Tak a propos to był Czarno-Saddam (-:
ta ehe już bo! ep, ep ep...
tak czy inaczej nie zapominajmy o Panu Roberto Karlosie, a i niekiedy Marian sam siebie nazywać kazał Kalo-Ucze )))
Napisano Ponad rok temu
Skorzystam z forum publicznego, bo mam zagwostke i juz dawno chciałam z Wami pogadac, tylko nie mam kiedy. Nie ma mnnie ostatnio na treningach wogóle, bo mam kłopoty z czasem i dentysta w czwartki. I tak się zastanawiam, czy by sobie nie dac spokoju z treningami na jakis czas: studia wymagaja więcej pracy niz zakładałam, i na więcej niz jeden trening shidokanu w tygodniu sie nie wyrobię. A w takim tempie, to mi to g..uzik daje. Tak czuję - ani kondycji, ani techniki jakoś specjalnie (dzieciaków ostatnio u nas pełno, ani ja ich za bardzo niczego nie naucze, ani oni mnie, ludzie nie chodza - nie mam z kim trenować za bardzo, poza Kaśką i Marianem, ale Kaski tez mało jest)
Ale z drugiej strony żyłam tym przez 3 lata i mi żal, boje sie, że potem (kiedy?) nie wrócę, i sobie bedę w brodę pluła.
A znów w poniedziałki chodze na scianke, góry to mó 'drugi zajob' jak to mawiali w 'zabójczej broni' I wiem, że zamieniając czwartkowe karate na ścianke w tej dziedzinie rozwinę się bardziej (dzieki sprawności z sw juz po 2 tyg mnie chcieli na zawody wysyłać )
I sie waham, chociaz już w 70% przychylam sie do pomysłu 2x ścianka.
Sensei i Reszto - pomóżcie
Napisano Ponad rok temu
Przypomniał mi się właśnie Pan Luzak, Pan Halibut, Słoń Benjamin co okradł ...Pan Jeżozwierz, Pani Emirowa, Pani Siostrowa-Emirowa,Pani Psiuńcia. Nie ma to jak czytać listę obecności na zajęciach u nas.
Napisano Ponad rok temu
słynne Berlakingo (którego juz nie ma)zostało wymyślone przez nas samych, a nie przez Mariana.
Chciałbym tez w imieniu swoim i całego klubu przeprosić Pana Mymłoka! jego ksywa wtarła się tak głęboko w naszą społeczność i jest tak bardzo trafna, że zapomnialem już o tym, iż jej tworcą był Marian!!! Ośmielę się nawet powiedzieć: umysł Mariana w chwili gdy wymyślił tę ksywę musiał być w czymś w rodzaju oswiecenia i olsnienia totalnego (ale tylko na ulamek sekundy)
tak, tak!!! Marianowi gratulujemy Mymłoka
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
uprawnienia instruktorskie karate
- Ponad rok temu
-
Pranie KarateGi
- Ponad rok temu
-
Karatega problem...