za bardzo tylek ci lata przez co przeciazenie nie idzie na same lapy tylko na wybijanie z dupala, dla mnie to nie podchodzi pod dobra technike, nie hejtuje, ale zaloz pare kilo mniej i zrob to poprawnie
Litwin droga do Debiutów 2015 i przygotowania do 2016 r.
Napisano Ponad rok temu
Ty mistrzu techniki chyba nie widziałes prawidłowej. Nie ucz ojca dzieci robić.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
nie rozmawiam z Tobą.
i dalej bede sie upieral ze zaprezentowana tutaj technika jest nie do konca poprawna.
ale oczywiscie, hejterzy wsrod nas ; )
Użytkownik Forik edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Naucz się 1 najwazniejszej zasady. Nie pouczaj kogoś kto cie gniecie sylwetką i doświadczeniem. Pokaż formę zatkaj innym pyski to ktos może weźmie twoje uwagi na poważnie. Jak narazie sam nic nie reprezentujesz za to lubisz pouczać innych. Dla mnie twoje zachowanie kwalifikuje sie do kabaretu.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Szczerze? Żałuję, że wszedłem z Tobą w dyskusję. Pozdrawiam, miłego wieczoru.
Napisano Ponad rok temu
Gram
Nie zawsze wygląd świadczy o wiedzy. Tej zasady też należy się trzymać. Ja się nie czepiam, bo nie robię tego ćwiczenia. Jeżeli on czuje, że idzie tam gdzie powinno to tak jest.
Odpowiednia [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] jest kluczowa w budowaniu masy mięśniowej. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] w połączeniu z odpowiednią [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]to również ważny element. Pamiętaj [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]jest najważniejsze.
Napisano Ponad rok temu
Ludzie nie rozumieja że technika to pojęcie względne i nie ma 1 właściwego ruchu jest tylko taki po którym twój mięsień dobrze reaguje i taki po którym nie reaguje wcale lub słabo.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
oczywiscie ze jesli dobrze czuje miesien i ruch go satysfakcjonuje to nie ma sprawy, ale jako podstawa takiej techniki nie nalezy uzywac wsrod mlodych adeptow sportow sylwetkowych, do tego dochodzi fakt typowo anatomiczny, odcinek lędźwiowy dostaje po dupie, jest napiecie, ktore sie poszerza przy siadach, martwym...nic dobrego..
wyrazam swoją opinię.
Napisano Ponad rok temu
Jaki z tego morał?
Mateusz wie jak trenować i to widać. Ty tylko piszesz jak to powinno wyglądać wedle ksiązkowego opisu. Bezsens jak dla mnie.
EOT.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
W ogóle Mati szacun za taki ciężar i mam pytanie, myślisz że warto to ćwiczenie dać zamiast wyciskania jednoracz stojąc? Bo mam tylko hantle 5kg i nagle przeskok na 10 a 10 to mnie znosi .
I drugie pytanie. Łapać jak najbardziej wąsko?
Zapraszam do przeglądania, wypowiadania się oraz poprawiania moich błędów.
Zapamiętaj! Każdy uczy każdego, a WIEK to tylko liczba!
Powracam!
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Tak czułem że będzie o tej odrywanej doopie Wiem że to nie po książkowemu,ale to nie wyciskanie na klatkę,jak to odrywanie miało by wpłynąć na czucie tricepsa?Nie przemieszczam się,więc cały czas obciążenie idzie po miejscu gdzie mi zależy.Kasza dla mnie to jedno z ważniejszych ćwiczeń i ja łapię wąsko na łamanym,gdyż tam łokcie nie dostają tak mocno.Forik specjalnie dla ciebie za tydzień wstawię filmik z poprawną techniką,tak byś mógł mi to podejście"zaliczyć"
Napisano Ponad rok temu
Zapraszam do przeglądania, wypowiadania się oraz poprawiania moich błędów.
Zapamiętaj! Każdy uczy każdego, a WIEK to tylko liczba!
Powracam!
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzisiaj nagrałem znowu filmik,by pokazać to lepiej,przy 3 powtórzeniu był lekki mostek,ale 2 powtórzenia ok,dam go później.Co do barków to ja rzadko robię francuza do czoła,bardziej za głowę,a co do mniejszego ciężaru to zawsze staram się nim dobić więc pewnie też technicznie lepiej.
Napisano Ponad rok temu
Przypominam ze filmik robiony na zmęczeniu bo wczoraj był triceps i biceps,ale czy któreś z tych 3 powtórzeń zostanie zaliczone według szacownego grona krytykantów?Czy muszę czekać tydzień i od nowa nagrać?
Napisano Ponad rok temu
Ty tak specjalnie co nie?
Leginsy... i jak ja mam ocenić te technikę ? Jak co spojrze to już za późno bo wzrok z automatu zjeżdża w inną stronę hahahahah
Napisano Ponad rok temu
Ale majtki mogłeś ubrać pod te legginsy.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Ale majtki mogłeś ubrać pod te legginsy.
Gorzej że miałem i to całkiem obcisłe Nie wiem czemu tak się ptak tutaj odznaczał.
Napisano Ponad rok temu
hehehehe taki urok legginsów.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Ale siady się w nich rewelacyjnie robi a dziś nogi miałem.